Şimdi Ara

Vestel Venus Z20'yi inceledik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
12.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vestel Venüs Z20 'nin ufak değişiklikler içeren ZTE BLADE V9 olduğu söyleniyor?


    https://m.donanimhaber.com/Cift-kamerali-ve-genis-ekranli-ZTE-Blade-V9-serisi-tanitildi--97712

  • f1b0n4cc1 kullanıcısına yanıt
    Sizin X firmasının telefonunu kullanıp, bu kadar para etmiyor ama; yine de bu kadar paraya aldım demeniz kadar komik olamaz hiç bir sözel davranış. Aslında burada dikkat edilmesi gereken konu.. Vestel'in bu kadar yaygara koparıp, buna rağmen kendi segmentinde ki; cihazlardan pahalı hatta üst segment cihazların fiyatı ile yarışır bir cihaz meydana getirmesi.. fiyatta pahalı ama olayın sonunda denk değil durumunu meydana getirir. Siz aslında eleştirilen noktayı anlamamışsınız. Ayrıca eleştiri yapmak.. her zaman yapıcı olmaz. Çünkü her zaman iyimser olursa.. ilerleyen zamanlar da tıpkı çocuğunu koruyan anne-baba potansiyeline döner. '' yanlış da olsa ben yaparım. Çünkü annem-babam beni azarlamaz. '' Evet bir yerden başlanmalı.. fakat bunun için, bir yerden başlaşlatması gereken. Bu da en azından fiyat ile mümkündür. Ki; şimdi bizi, bize satmaya gerek yok. Biliyoruz Türk insanının eşya, ev, araba alırken nasıl olduğunu.




  • Bunu alcak olan insanlar da vardır yazık başka bisey değil. Biraz teknolojiden anlayan tanıdıklarınız olsun da su çöp telefonu aldırmayın. Vestel’in sahibi bu telefonu kullanıyo mu acaba ?

  • 1300-1400 tl bandında olursa f/p den ötürü satabilir.ayrıca ürün güzel görünüyor.

  • arkadakı Vestel yazısı ve logosunu gördükten sonra otelde 6gb ram sd 835 ıslemcı olsagene almam:))

  • bu telı ancak operatörler le anlaşıp hat uzerıne telefon alan garıbanlara satar yani kazıklarlar

  • Vestelin ince ekran bir televizynonu görünce, vaybe adamlar ne güzel mühendislik yapmislar, ne güzel tasarim demistim.
    Sonra ayni televizyonun Samsung firmasinda da gördüm. Adamlar meger bizimkilerden calmislar tasairimi(!)

  • muammer816 M kullanıcısına yanıt
    2099 tl
  • Meraklisina 1000 lira eder o telefon, haaa ben verrirmiyim vermem oayri, benim gozumde cop.

  • Duvar kağıdını bile yapamamış, tam anlamıyla vestel, tam anlamıyla amiral gemisi

  • 2099??????
    Yahu ben anlamakta güçlük çekiyorum. Gümrük vergisi yok, distribütör payı yok, ulaşımıydı, toptancısıydı hiçbir masrafı yok direk ilk elden ülkemizde üretilen bir ürünü, üstelik devlet teşviki alan neredeyse sıfır vergiyle üretilen bir alete maliyeti 300 400 lirayı geçmeyecek bir cihaza neden böyle bir fiyat dayatılıyor. Ya biz enayi miyiz. Hadi Apple'a Samsung'a vergiden bir nebze pahalı diyoruz. Senin pahalı olman için ne gibi handikapın var. Senin Sd 660 lı dxomark tan 94 puan alan mi note 3 ten ne gibi avantajın var bana Allah aşkına açıklayın. Ben böyle saçmalık görmedim. Daha yarın birgün yerli otomobiller çıkacak. Onlara biçilecek fahiş fiyatları şimdiden görüyorum. Hiç boşuna ümitlenmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    yerliyiz ayağına milleti öpüyorlar, bütün olay bu.

    bu fiyata olması gereken en kötü ihtimalle snapdragon 660 olmalıydı, 630 değil.

    fiyat olarak 1800tl max olmalıydı.

    nokia 7 plus varken, bu telefon alınmaz.
  • xiaomı bile hem kendı ulkesını hem bızım ulkeyı düdüklemeden güzel donanımlı tellerı bıze daha ucuza satıyor redmı note 4 bıle malıyetı 500 tl yoktur
    bu telde hadı 600 tldıyelım 300 tl kar koy 900 tlye sat yok ama nerde kazıklarsa ıyi kazıklamalı nede olsa para bır defa kazanılır mıllet uyanınca satılmaz oteller

  • Vestel'in ürettiği telefonun heryeri amiral gemisi olsa ne yazar

  • her yeni modelinde kendini yenilediği belli....umarım satar ve teknoloji meraklılarının isteklerine daha iyi cevao verir....daha çok genç bir marka...

  • Evet güzel telefon yapmışlar ... Devamını da bekliyoruz. Yerli malının önemini fark edemeyen insanlar ülkeyi kaybettiklerinde dahi anlayamayacaklar. Neden bu ülkeyi yabancılar yönetiyor ?

    Fiyat kısmına ben de katılıyorum keşke lanse edilen fiyatlar daha makul olsa ; Örneğin 1499 tl sonuçta ülkenin gelir seviyesi ortada . . .

    Hep daha iyiye ve daha yeniye Türkiye ile güçlüyüz biz!

  • arkadaşlar vestel z10 u 1300 tl yaptı,hala insanlar almakta zorluk çıkarıyor.2100 tl evet biraz pahalı duruyor;ama yetmedi mi samsung gibi apple gibi firmaların bizi sömürdüğü.en azından benim ülkemin emeği var bu üründe.işlemci hariç diğer özelliklerde telefonların fiyatlarına bakın,bence vestel güzel gidiyor.

  • Toprak toprağı gurbette diyorlar ama biz gurbette de değiliz. İnsanların neden vestele karşı olduğunu anlamak için mübarek google'a vestel vergisi yazarsanız sonuçlara ulaşabilirsiniz.

  • venüs 5580 aldım karı koca 1 yıldır sorunsuz kullanıyoruz.650 tl ya f/p telefonu....gayette memnunuz...Z10 1300 tl....Z20 2000 liradan satılıyor..venüs daha genç bi marka ..her bütçeye göre telefon u var..ne idüğü belirsiz markalara milyarları veren adamlar..şimdi venüs ü yerden yere vuruyor...bi yerden başlamalıyız bu telefon üretimine....yıllardır üç beş telefon markasını dayadılar..ve ülkesi için hiçbirşey yapmayan işadamlarına..bizde üretelim demeyen ..sen uğraşma bizim malımızı sat diyen markalara servet kazandırdık..şimdi biri çıkmış ülkemde telefon fabrikası kurmuş şöyle yada böyle ..tabii ki 4 4 lük değilse bile destek olacaz.kendimizi geliştirecez.al sat çı işadamları da yerli ye olan talebi görünce bizde markamızı yapalım fabrika kuralım demeye başlasın..sizin şu yorumlarınızı okuyan distiribütör (al sat çı) işadamları..nası cesaret etsin..söyleyin..kolaymı bu işler..şu kötüleyici yorumları yapanlar yüzünden kapandı türkiye uçak fabrikası,devrim otomobili,tren fabrikası,





  • ülkemiz teknoloji üretmeye bi yerden başlamalı...yıllarca distribütör al satçı işadamlarına ve onların üç beş markasına servet kazandırdık..şimdi ülkemde biri çıkmış telefon fabrikası kurmuş....yok çinden parça geliyor..yok tamamı yerli değilmiş...yok donuyomuş..yok bilmem ne işlemci çin malıymış..bre vijdansızlar...sizin atalarınız yüzünden ürettilemedi devrim otomobili,atatürkün uçak fabrikası,tren fabrikası,traktör fabrikası,SADECE biraz sabır ve destek....TORUNLARINIZA DEVRİM GİBİ KÖTÜ YORUMLAR YÜZÜNDEN ÜRETİLEMEMİŞ üretimi durdurulmuş Bİ VENÜS anlatırsınız....illaki zamanla oda gelişecek ana kartınıda en küçük parçasına kadar kendi üretecek..venüs telefon satışlarından cesaret alan başka markalar da doğabilecek ülkemde..

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.