|
Vestel Venüs Kesinlikle ve Kesinlikle UZAK DURUN !

-
-
dostum, yanlı mı anlatıyorsun pek anlamadım, 5070 bende de vardı ve hiç sorun yaşamadım. ayrıca vestelin servisi bence en iyilerinden biridir. ben kaç sefer aldığım ürünü iade edip değiştirmek istediysem sağolsunlar hep yardımcı oldular, hatta bir gün bir telefonunu almıştım 1ay kullandım kamerası kötü diye iade etmek istedim, bana para iadesi yaptılar ve sürekli arayıp memnun olmam için eller,inden geleni yaptılar,
açıkçası bu konuda başarılılar. ama şu bir gerçek galiba bazı kişiler telefondan memnunken bazıları aynı telefondan değil muhtemelen kısmet ve insanların yerli olduğu için hiç hata kabul etmemesinden kaynaklanıyor, yani x bir yabancı marka alsa onda bu sorunları yaşasa çok dile getirmeyen insanlar yerli olunca aşırı hassas davranabiliuor bu da toplum psikolojisi gibi geliyor bana. şahsen desteklenmesini temenni ederim
-
@mmuratyildrm Bu olayın aşırı hassaslıkla yerli veya yabancı bir marka olmasıyla bir alakası yok dostum. İşini bilmeyen adamlara teknik servislik yetkisi verirsen hangi üründe olursa olsun bu tarz sorunları yaşıyorsun. Benim mağduriyetim konuda belirtmiş olduğum gibi kendine teknik servis diyen fakat teknik servislikten bi haber olan kişilerin kendi hatalarını tüketicinin hatasıymış gibi yansıtmaları ve bunu kabullenmemeleri.
-
1-2 ay önce vestel v7 telefon aldım. Toplamda 2 sefer fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım. Beni aradıklarında zil sesi duyulmuyordu ve gelen aramayı cevapladığımda karşıdakinin sesi gelmiyordu. Fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra düzeldi telefon. Bundan sonra asla vestel akıllı telefon almam. Vestel iyi bir marka fakat akıllı telefonlarında hep sorun çıkıyor.
-
Vestel Update'i devre dışı bırak hocam. İçine ediyor telefonun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X