Şimdi Ara

Vestel tv ters döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 39 '' lcd tvmin ekranı anakartı değiştirmemden ötürü 180 derece ters görüntü veriyor tvnin genel ayarlarından değişmedi servis ayarlarına girdim profil düzelemeler sadece okuma modunda sanırım buradan bi ayar çekmek lazım bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi lütfen çok saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vestel Televizyon Ekranı Ters Döndüyse Nasıl Düzeltilir?

Vestel televizyonunun ekranı ters döndüyse, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım mevcuttur:

• Kumandayı Kontrol Edin: Kumandanın hasar görüp görmediğini veya pillerinin bitmediğini kontrol edin. Farklı bir kumanda ile denemeyi deneyin.
    • Güç Döngüsü Yapın: Televizyonu prizden çıkarın ve en az 30 saniye bekleyin. Ardından tekrar prize takın.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın: Televizyonun arka panelindeki küçük bir deliğe ince, sivri bir nesne ile basarak televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayın. Bu işlem tüm ayarları silecektir, bu nedenle sıfırlamadan önce önemli ayarlarınızı not alın.
    • Yazılım Güncellemesi: Televizyonun yazılımını en son sürüme güncelleyin. Yazılım güncellemeleri, hataları gidermeyi ve özellikleri iyileştirmeyi amaçlar.
    • Servise Başvurun: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, profesyonel yardım için Vestel servisini arayın.

Ek İpuçları:

• Televizyonu doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın.
    • Ekrana basınç uygulamayın.
    • Televizyonu aşırı sıcak veya soğuk ortamlarda kullanmayın.

Eğer televizyonunuzun ekranı hala ters dönüyorsa, daha ciddi bir sorun olabilir. Bu durumda, profesyonel bir teknisyenden yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yeni takılan anakarttaki panel dosyası yanlış olduğu için ters dönmüştür, panelinize uygun dosya atıldığında düzelir. Usb içerisine pq klasörü açıp o klasörün içerisine panel dosyasını koyup vestel servis menüsüne girip usb operations seçeneği altından bu dosyayı yüklemeniz gerekmektedir. Vestel servis menüsüne menü+4725 tuş kombinasyonu ile girebilirsiniz. Panel dosyasını yetkili servis dışında hiç bir yer size bulamaz, bulsada size usb ile vermezler kendileri yüklerler. Belki müşteri hizmetleri size mail atar ama biraz teknik bir iş o yüzden zor paylaşırlar ama servis kaydı açın yardımcı olma ihtimalleri var. Panelinizin modelini öğrenmek için tvnizi açıp panelin üstündeki etiketlerin tamamını servis yada müşteri hizmetleri ile paylaşmalısınız çünkü 39'' olup farklı firmalardan farklı paneller temin etmiş olabilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.