Şimdi Ara

VESTEL TELEVİZYON ASLA ALMAYIN. VESTEL FİRMASINDAN UZAK DURUN....!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPARAK VESTEL CEPA MAĞAZASI SELCAN TİCARETTEN (ANKARA) İŞYERİMİZE 2 ADET 50PF7070 MODEL BEYAZ TV ALDIK.
    SELCAN TİCARET HAFTA SONU İNRİRİMİNDEN FAYDALANDIRALIM DİYEREK CİHAZLARI SATTI BİZE. CAZİP FİYATA ALDIĞIMIZI DÜŞÜNÜRKEN ARIZALI CİHAZLARI BİZE KAKALADIKLARINI ANLADIK.
    AMA ASIL KABUS BUNDAN SONRA BAŞLADI. CİHAZLAR ARIZALI ÇIKTI. SERVİS GELDİ DEĞİŞMESİ LAZIM DONANIM ARIZASI VAR DEDİ. YAKLAŞIK BİR AYDIR. GİDİP GELİP BİZİ OYALIYORLAR. 2 KERE YAZILIM YÜKLEDİLER. SONUÇ AYNI.
    ALDIĞIMIZ BAYİ İLE VE FİRMADAN EN AZ 20 AYRI KİŞİ İLE GÖRÜŞME YAPTIK EŞİM VE BEN. VARDIĞIMIZ SONUÇ GELİP YAZILIM YÜKLEYECEĞİZ OLDU.
    KANSER OLMAMIZA AZ KALDI. ARIZALI CİHAZLARI DEĞİŞTİRMEMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR.
    VESTEL YERLİ SERMAYE VE SONUÇ ELİMİZDE KALAN 2 ARIZALI CİHAZ.

• balcı12 B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun bende yakın zamanda iki tane vestel tv aldım adamların ilgisi alakası servis hızı ve çözüm odaklı nazik olmaları falan beni baya bir şaşırttı desem yeridir ama size neden böyle yapmışlar çok ilginç bence aldığınız dükkan ile muhattap bile olmayın artık direk merkeze baskı yapın mahkemeye verin ciddiyim böyle mağdur edilmeyi kimse haketmiyor süreci yazarsanız seviniriz
  • Hocam şikayet var yazın etkilidir ben bu şekilde iade ettim tvyi ama adamlar genelde müşteri odaklı ve nazikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şahsen tv dende servisindende memnunum sizin satın aldığınız yerden kaynaklıdır diye düşünüyorum direk müşteri hizmetlerine hatta direk tarkan@vestel.com.tr adresine bile mail atarsanız etkili olacaktır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. cici vestel kral yabancılar muhabbeti yapmayacağım. ancak büyük panellerde vestel maalesef doğru seçim değil.
  • vestellerse 3 ay koşulsuz iade seçeneği var diye biliyorum

http://www.vestel.com.tr/tr-tr/vestelemagazalp/Lp-3AyIadeKampanyasi.aspx?Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grcim -- 14 Nisan 2015; 17:43:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.