Şimdi Ara

Vestel Techwood 32' FULL HD Tv Kullanıcı İncelemeye çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar televizyonum geldi ve birkaç ündür kullanıyorum urun buhttp://www.n11.com/vestel-techwood-3282cm-full-hd-ultraslim-smart-led-tv-P19954730
    Genel anlamı ile parasını hakettiğini düşünüyorum toplam 680 tl ye aldıgım tv nin malzeme kalitesi hiçte korktugum gibi değil genel hatları ile menüsü ile ortalamanın üstünde bir ürün bana göre
    Ürünün markası Techwood ama bu sadece etiket hatta etiketi kaldırdığınız zaman bürü makineleri ve yazıcıları ile ünlü OKİ markası etiketi çıkıyor
    şuana kadarki tek sorunum tv yı laptapıma HDMİ kablo ile baglayıp monutor nıyetıne kullanıyorum ve yakın kullanıma full hd çözünürlükte yazıları kumak biraz güçleşiyor bu tv den mı kaynaklanıyor yoksa yakın ullanımda genel bır durummu bılmıyorum ama eş dostta ne kadar tv varsa hepsinde denicem

Smar özelliğini test edemedim çünkü evde adsl yok ve telefondan ınternete gırıyorum wifi alıcısıda harici oalrak satılıyor fıyatı nette 40 TL civarı (vestelin standart wifi alıcısı)

Tv nın ıncelıgıne haran kaldım çerçeve kalınlığı 1cm kadar ama giriş çıkış portlarının oldugu yer bıraz daha kalın masanın ustunde ok Şık duruyor.
    bol bol resim çektim HD TV kanallarında ve FULL HD fılm oynatırken vıdeo cektım ama hepsi kardeşimin telefonunda aksam alıp yarın hepini yüklemeye çalışıcam

Mağaza çok ilgili ve düzgün ürün aldığımın ertesi günü elime geçti arayıp urunle ılgılı bılgı ıstedığimde gayet kıbar bır şekilde yardımcı oldular hatta memmuniyetimi sorup memmun değilseniz iade edebilirsiniz veya farklı urunler verebılırız dedıler (evet bunlar zaten haklarımız bılıorum ama satıcının bunları demesı ayrıca sevındırıyor ınsanı)

https://www.youtube.com/watch?v=6hFZ5qqh060&feature=youtu.be
     Vestel Techwood 32' FULL HD Tv Kullanıcı İncelemeye çalışması Vestel Techwood 32' FULL HD Tv Kullanıcı İncelemeye çalışması Vestel Techwood 32' FULL HD Tv Kullanıcı İncelemeye çalışması Vestel Techwood 32' FULL HD Tv Kullanıcı İncelemeye çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssLh -- 26 Şubat 2014; 10:55:53 >

• bende boyle bir televizyon almayi dusunuyorum kullananlar varsa yorumlarsa iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-finlux-32-quot-82cm-full-hd-usb-led-tv-104104070
    aynı satıcı aynı urun word karta 50 word puanda hediye
    ama urunu alıp almama konusunda tereddutlerım war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssLh -- 19 Şubat 2014; 15:58:45 >
  • Sanırım pek fikir yok bu Tv ler ile ilgili
    http://www.n11.com/vestel-techwood-3282cm-full-hd-superslim-smart-led-tv-P19954730
    bu tv yı aldım bugun yada yarın elıme ulasıcak gelınce ufak bı ınceleme yapıp forumda paylaşmayı dusunuyorum
  • O isler icin cok para verme bence alinir cok da guzel olur servis yaygin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muvakkit kullanıcısına yanıt
    22 Lira n11 ceki ile 680 e aldım kargoyu evdekiler almış aksam belli olcak ak koyun kara koyun begenmessem iade ederim ne kaybecidem :) aynı tv nın smar olmayanını 60 tl daha ucuza alabilirdim ama bunu beğendim next hd mini uydu alıcımda var
  • takip tv yorumlarinizi bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ssLh kullanıcısına yanıt
    Ürün hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlack78

Ürün hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misiniz? Tavsiye eder misiniz?

ilk mesajımı günelledim fotoğraflar ve video yarın yuklenıcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssLh -- 25 Şubat 2014; 16:41:49 >
    Teşekkürler, fotoğraf ve videoları bekliyorum. Bu arada ürünün ozellikleri nasıl? Bir sıkıntı yok değil mi?

• bende vestel finlux 32 inc full hd led tv olan modelden siparis verdim beklemedeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflar ve video eklenmiştir.

Videodaki ikinci kısımda full hd fılm (iron man ) onaılırken cekılen vıdeo da sankı cok fazla kare atlama varmıs gıbı cıkmıs ama gercekte boyle bır durum yok cok az varsada ben farkedemedım :)
    Teşekkürler. Usb'den deneme şansınız oldu mu hiç? Fiyatına oranla gayet güzel duruyor. Hayırlı olsun tekrardan.

• quote:

Teşekkürler. Usb'den deneme şansınız oldu mu hiç? Fiyatına oranla gayet güzel duruyor. Hayırlı olsun tekrardan.

Teşekkür ederim .
    Evet USB denedim cihazı full hd vıdeoları vs takılmadan oynatıyor ama format seçiyor her video formatını görmüyor
  • Sizin kargo durumu nedir? Geldi mi ürün?

• quote:

Sizin kargo durumu nedir? Geldi mi ürün?

dün akşam siparişi verdim ve gece 1.30 da onaylandı ama kargoya verilmemiş daha

• Bende cumartesi @ssLh aldığı üründen sipariş vermiştim benim üründen de ses seda yok henüz. Mesaj attım bakalım :((

• quote:

Bende cumartesi @ssLh aldığı üründen sipariş vermiştim benim üründen de ses seda yok henüz. Mesaj attım bakalım :((

çok olmuş siparişiniz onaylandı mı ve hangi siteden aldınız tv yi ben n11 den

• Evet aldığım günün gecesi saat 1 de onaylandı. Bende n11 den almıştım. Niye böyle oldu anlamış değilim :(

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.