Şimdi Ara

Vestel Tablet Modelleri Satışa Çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
29.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

7" fiyatı özellikleri çok iyiymiş neden tutulmadı acaba.? Kıytırık yüzüne bakılmayacak çin malı tabletler bu fiyata satılıp daha fazla tutuluyor enteresan

Ben yakında alıp inceleme yapmayı düşünüyorum şahsen.

Vestel bence bu tabletin reklamını iyi yaparsa vatan computer,teknosa gibi meğazalara da verirse bu ürününü peynir ekmek gibi satar.

Vestel smart tv serisi ile zaten yazılım ekibini güçlendirdi ve yerli uygulamalarıyla da kullanıcıları memnun etmeyi başardı.

her firma gibi servis konusunda bazı sıkıntıları olsa da ükemizdeki servis ve teknik destek bakımından en iyi firmalardan biri bence.

halkımız her ne kadar kendi vatandaşının kendi mühendisini (birleştirme olsa dahi) sırtından bıçaklamayı seven bir millet haline getirilse de ayakta kalabilmiş bir firma olmasından dolayı gurur duyuyorum açıkcası.

bu yorumdan sonra beni vestel çalışanı zannedebilirler ama vestelle olan tek ilişkim tüketicileri olmam.

Alırsan incelemeni bekliyorum hocam.Ayrıca söylediklerine harfiyen katılıyorum .Kendini yerin dibine sokmayı bizim kadar even 2. bi millet yoktur.

Ay sonu nisan başı gibi kısmetse alacağım inşallah.

Bayiye gidip bugün bir göz atacağım bakalım nasılmış bu tablet.

İncelemenizi bekliyorum takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alalım mı ?
  • Ben pazar günü bir vestel bayisinde onyx 7 tableti inceledim.. tablette demo bir video vardı, görüntü kalitesi çok net ve canlıydı.. ekran ips olduğu içim yandan bakınca bile net görüntü vardı.. işlemcisi dual core 3066 ve 1 gb ram var.. dahili hafızaya dikkat etmedim ama 8 gb diyorlar.. fiyatı 249 lira ama, peşin paraya bir sey yaparız dediler.. satın almak istesem 230 liraya düşürebilirim sanırım.. kasa yapısıni cok kalite buldum..
    nexus kadar kaliteli görünüyor.. vestel olarak bootla açılıyor..saçma sapan markalar yerine bence güzel bir tablet..

• ama şunu söyleyebilirim tableti kullandığım kadarıyla ekran görüntüsü güzel kasma donma falan yok oyunları gayet güzel oynatıyor filmde aynen wi fi kaliteli çekiyor tavsiy ederim müşteri hizmetleride fena değil ilk gün bozulmasıda benim şanssızlığım

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

bir vestele bakın :
    http://www.youtube.com/watch?v=Q-doHP3Esv0&feature=youtu.be

bir de çin'e bakın :
    http://www.youtube.com/watch?v=RG6Az9WwjeU

vestel büyük bir firma tabii ki malzeme kalitesi çin üretimden iyi olacaktur ama donanım aynı ve çinden geliyor.
    ayrıca verilen çin videosu cok merdiven altı olmus her firma oyle değil. mesela ramos ve cube bu sene ces 2013 de stand acmıs, onlar da gelisiyor bu pazar sayesinde.

arada buyuk fiyat farkı olmamalı ki vesteli secelim.

adamalr lokanta havasında karınca gibi çalışıyorlar biz yapabilirmyz yaparız ama daha fazla fire veririz..dalgın adamlarız..

• yerli malı diye birşey yok artık.. bir alman, kore firması argeye ayırdığı para 1milyar avrodan fazla.. bedavaya olmuyor.. zaten yarın birgün zorlu satmaya kalksa biryabancıya vesteli neolacak ..
    adam gibi ürün yapsınlar altyapısını desteklesinler alır herkez bizde alırız en başta...
    Amekikayı iki kez keşfetmeye gerek yok.. bu işi çinliler ele geçirmiş.. başka bir ürün geliştirip onu imal edebilirsin..
    kimse doğru dürüst duymamış bilmiyor.. reklamını bile tam yapamadılar.. Allah kolaylşık versin akılda..
    forsatını bulursam inceleyeyim
  • 7 inç`lik modelinde google play store uygulaması yokmuş.. Ben de yeni öğrendim çok şaşırdım.. Daha evvel uygun fiyat ve özelliklerinden dolayı, 7 inç tablet düşünelere tavsiye bile ettim.. google play stofe uygulamasının olmaması gerçekten çok saçma..
    Vp 10 modelinde de google play uygulaması yok mu?
    Vestel`in bu sorunu halletmesi gerekli diye düşünüyorum..

Orijinalden alıntı: frux

7 inç`lik modelinde google play store uygulaması yokmuş.. Ben de yeni öğrendim çok şaşırdım.. Daha evvel uygun fiyat ve özelliklerinden dolayı, 7 inç tablet düşünelere tavsiye bile ettim.. google play stofe uygulamasının olmaması gerçekten çok saçma..

Su an elimde 7 inclk modeli var. Ama zamanim olmadi henüz incelemeye. Dediginiz gibiyse cidden kötü. Smart tv de isime yarar daha cok

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

7 inç`lik modelinde google play store uygulaması yokmuş.. Ben de yeni öğrendim çok şaşırdım.. Daha evvel uygun fiyat ve özelliklerinden dolayı, 7 inç tablet düşünelere tavsiye bile ettim.. google play stofe uygulamasının olmaması gerçekten çok saçma..

Su an elimde 7 inclk modeli var. Ama zamanim olmadi henüz incelemeye. Dediginiz gibiyse cidden kötü. Smart tv de isime yarar daha cok

İnceleyip, konuya yazarsanız memnun olurum.
    Özellikle batarya performansı ve wifi çekim gücü nasıl?
    3500 maAh bataryası ile kaç saat kullanılabiliyor..
    Ben yeğenime hediye almayı düşünüyorum.. hdmi çıkışı olmaması çok da önemli değil.. Acaba google play yüklense, iş görür mü bilemiyorum.
    Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Nisan 2013; 12:49:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

İnceleyip, konuya yazarsanız memnun olurum.
    Özellikle batarya performansı ve wifi çekim gücü nasıl?
    3500 maAh bataryası ile kaç saat kullanılabiliyor..
    Ben yeğenime hediye almayı düşünüyorum.. hdmi çıkışı olmaması çok da önemli değil.. Acaba google play yüklense, iş görür mü bilemiyorum.
    Güle güle kullanın.

Önumuzdeki 3 gun icinde mumkun deil hocam. İlerleyen zamanlarda bakabilirim anca

• Google play yok ve yüklenemiyor. yüklediğinizde uygulama durdu diyerek hata veriyor. Onn yerine 1market gibi birşey yüklemişler oradan uygulama indiriliyor. Genel olarak pil ömrü iyi gibi.

Orijinalden alıntı: lordz

Google play yok ve yüklenemiyor. yüklediğinizde uygulama durdu diyerek hata veriyor. Onn yerine 1market gibi birşey yüklemişler oradan uygulama indiriliyor. Genel olarak pil ömrü iyi gibi.

1 markette istediğiniz tüm uygulamalar var mı? google play de olan çogu uygulamayı bulabilirmiyiz?
    Google play lisansı almamaları çok tuhaf.. uyduruk çin tabletlerinde bile google play var..

ZzZzZz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordz

Popüler uygulamaların hemen hepsi var. Olmayan var mı bilemiyorum ama sıkıntı yaşamadım.
    Google play için lisans satın alınması gerekiyor sanırım.Dandik çin tabletlerinin alıpta vestelin almaması garip. Belkide Fatih projesi için üretildiğinden bilerek koymamış olabilirler.

Benim tablete, 1 market mobil`i indirdim.. tüm uygulamaları google play üzerinden indiriyor

bir de smart tv programı ile sadece vestel tvye mi bağlanır acaba.
    alan biri inceleme yapsa çok iyi olur özellikle vp10-11 modelini.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.