Şimdi Ara

Vestel Tablet Modelleri Satışa Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
29.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanalba

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Devlet kesinlikle destek vermeli. Tablet ve telefona ne paraları gidiyor bu ülkenin.

Canım kardeşim bizimde destek vermemiz lazım vestel diyoruz casper diyoruz burun kıvırıyoruz inanın ben dün cihazı inceledim hayran kaldım ismi cismi belli olmayan çin mallarına dünyanın parasınì veriyoruz ondan sonra bir arıza oluyor ortada servis yok hele şu yabancı sitelerden alınan tabletler yokmu onlar tamamen kumar ha tamam diyeceksinizki vestelin parçalarıda çin olsun ama burada üretiliyor senin benim gibi insanlar çalışıyor bu fabrikalarda neyse çok konuştum ama bence fırsat vermeliyiz böyle markalara bunlar benim düşüncelerim herkezin düşüncelerine saygım var

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes yerli malı, yurdun malı demiş ancak kaçırdıkları nokta;

Bu cihaz, ne işletim sistemi olarak, ne cihaz olarak, ne kullanılan metaryaller olarak hiç bir şekilde yerli falan değil.

Çin yapımı.

- Sadece Logo ve isim hakkı VESTEL'e ait. Onun "garantisi" altında satılıyor. Hepsi bu.

İşlemci + Ekran paneli.. en basitinden bunları ne zaman kendimiz üretebilirsek; işte o zaman yerli diyebiliriz. Gerisi faso fiso.

Gidin bu paraya NEXUS 7 / 10 alın; temiz temiz kullanın. Güncellemenin de, desteğin de kralını alırsınız.
  • Bu aletin çin malı olduğunu falan kaçırmıyoruz kardeşim evet çin malı hepsi çin malı katılıyorum sana ama bence bir fırsat vermek lazım servis çok öneli böyle cihazlarda nexus alıp kaç aydır serviste parça bekleyen cihazlar var ayrıca bende bir nexus kullanıcısıyım bu arada

Benimde bu cihazdan almaya niyetim var ama şöyle bi sorum olacak izninizle;

ben bir ara kısa süreligine apple ipad kullanmıştım onun kullanılabilirliğine çok alıştım birde apple storeden indirdiigim oyunlar zaten ben bu tableti hediye amaçlı almak istiyorum alacagım kişide o oyunları filan oynayacak
    şimdi işletim sistemi android oldugu için tereddütte kaldım (gerçi ne alaka diyeceksiniz) bir arkadaşım 200 tl ye şu televizyonda satılan çin malı tabletlerden aldı getirdi bana oyun yükletmek için ama beceremedik oyunu indiriyoruz ama açılmıyor ne angry birds ne diamond ddash ne de diğerleri şimdi bu vestel de de aynı sıkıntıları yaşarmıyım sadece bunu sormak istiyorum
  • fiyati biras daha duserse bence alinir cunku diger cin mali tabletlerde bi sorun ciksa muattap yok , en azindan vestelde bi sikinti ciksa malinin goturmeye servis var , ekran coxunurlugu falan galaxy tab ile ayni adi sani duyulmamis modellere para vermekten iyidir...

Orijinalden alıntı: khanturk125301

Merhaba arkadaşlar

ben bir ara kısa süreligine apple ipad kullanmıştım onun kullanılabilirliğine çok alıştım birde apple storeden indirdiigim oyunlar zaten ben bu tableti hediye amaçlı almak istiyorum alacagım kişide o oyunları filan oynayacak
    şimdi işletim sistemi android oldugu için tereddütte kaldım (gerçi ne alaka diyeceksiniz) bir arkadaşım 200 tl ye şu televizyonda satılan çin malı tabletlerden aldı getirdi bana oyun yükletmek için ama beceremedik oyunu indiriyoruz ama açılmıyor ne angry birds ne diamond ddash ne de diğerleri şimdi bu vestel de de aynı sıkıntıları yaşarmıyım sadece bunu sormak istiyorum

Donanım ve android sürümü günümüz standartlarına uygun yani şu an revaçta olan bir çok tabletle eş değerde. Güncel oyunlarda sorun çıkmaz.
    Ama gameloft oyunları için bir şey söylemek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanturk125301

Merhaba arkadaşlar

Gpu gayet iyi. sıkıntı olmaz.

-Milli Kayınço-
  • anladım çok Teşekkür ederim Aslında ben gözü kapalı Vestel alırım tabiki ama olay hediye olunca bilmedigim bişeyin de riskine girmeye çekindim yarın ben siparişi vereyim o halde tşkler
  • Vestelin kendi tabletinde var gps. Bunda yok ama güzel bir tablet, kullanışlı.

Orijinalden alıntı: turbolog

Vestelin kendi tabletinde var gps. Bunda yok ama güzel bir tablet, kullanışlı.

Hiçbir modelinde gps görünmüyor hangisinde var

Orijinalden alıntı: caglar_sss

fiyat pahali donanim belli
    sadece vestel servisi avantaji var urun cin tablet ile ayni

Fiyatlar mutlaka aşağı çekilecek çin tabletleri ile rekabet için indirim şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

quote:

Orijinalden alıntı: turbolog

Vestelin kendi tabletinde var gps. Bunda yok ama güzel bir tablet, kullanışlı.

Hiçbir modelinde gps görünmüyor hangisinde var

+1

Ekranın ips olduğunu nereden okudunuz? Ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 11 Ocak 2013; 23:53:55 >
  • Yahu montajı başka yerlerde yapılacak illa ki. Vestelin bir samsung bir acer bir apple olmadığını zaten biliyoruz. Exper'de dışarda olan bir ürünü getirip satmıştı mesela ucuzlaması yüzünden epey tutmuştu.

Vestelde adını kullanarak fiyatı düşük tutarak piyasada adını duyurabilir. Birde mesela atıyorum çok model çıkarmayacağına göre güncelleme kısmına yüklense servis ağıyla birlikte bu işten çok iyi pay alabilir. Olay fiyatını düşük tutup ismiyle belli satış rakamına ulaşmasında gerisi kolay olacaktır.

Örnek olarak casper da laptopları kendisi yapmıyor ama en azından pazarda bilinen bir oyuncu. Vestelde adını kullanıp fiyatıyla öne çıksa galaxy ipad derken ucuz tablet olarakta ondan bahsederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Kasanın arkasındaki yazıda made in PRC yazıyor maalesef. Montajı bile burada yapılmamış.

İyi bak.

-Milli Kayınço-
  • quote:

Kasanın arkasındaki yazıda made in PRC yazıyor maalesef. Montajı bile burada yapılmamış.

sadece kasası P.R.C malı olabilirr

Orijinalden alıntı: kadir3418

quote:

sadece kasası P.R.C malı olabilirr

bu video manisa da bulunan vestel fabrikasında çekilmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=Q-doHP3Esv0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exadus -- 13 Ocak 2013; 13:44:34 >

• bravo tam destek

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.