vestel marka çamaşır makinemin 3+4 yıl garantisi var. bu gün eve gelen servis makinede kayışın koptuğunu masrafının 50 TL olduğunu söyledi, bilen biri söylesin kayış garanti kapsamı dışında mıdır? Dışarda 8 TL'ye alınabilen kayışı garanti dahilinde olmasına rağmen 50 TL'ye değiştiririm demek ne kadar ahlaklı...bir daha vestel mi tövbeeee, zaten evlilik öncesi cahil cesareti almıştım vesteli....
Sonuçta bu kayışı siz bilerek kesip koparmadınız, servis niçin böyle bir politika izliyor anlam veremedim. Bir de genel merkeze bu durumu bildirin derim. Bakalım ne söyleyecekler. Kuvvetle muhtemel servis haksız.
4444 123 servisi arıyorum durumu ileteyim bakalım ne çıkacak...
genel servis bölgesel servis ile görüşmüş, vestel servisi kayış kopmasını kullanıcı hatasına bağlamış :). makina zaten 6 yıllık sen vermişsin 7 yıl garanti, madem güvenmiyorsun ürününe vermeyeceksin o kadar ek garantiyi....sonra da ayak oyunları....vestel ayıp ediyor :(
fazla çamaşır atılması sebebi ile kullanıcı hatası demişler, sanki çamaşırı beraber yıkıyoruz...
bütün gün pc başında her yere yazarım gerekirse blog sayfası bile açarım insanı enayi yerine koymaları yokmu bir de....
Artık bu moda oldu, hata oluyor eve servis çağırıyorsunuz belli sorun var ama servis ne yapıyor bir şey yok boşuna geldik diyerek sizden ver 25 - 30 tl diyor bunu bilerek yapıyorlar para kapmak için asla vermeyin. Yada verin ellerinden makbuz alın şikayet edin heryere. Bu makineler gerçek anlamda üzerinde yazan kiloda çamaşır koyamazsınız inanmayan tartarak koysun.
ben 2 sene once wmk serısıne 20 tl ye alıp takmıstım
sorun çözüldü, işgüzar servis elemanının yaptığını merkezi arayınca çözdük sanırım. ücret vermedik...hakkımızı aramasaydık, 10 liralık şey için 50 lira alacaklardı...
Deseydin bide aşşağıda araba var hazır 90 bine geldi onunda trigeri değişiverin..
hem garantili hemde 50 tl para istemesi anlaşılması güç bir durum vestel ayıp etmiş.
Geçmişte anlaşılması güç servis durumlarında seyirci olmuştum. 1990 lı yıllarda ericsson servisi müşterisine sıvı transferi demesi garanti dışı kabul etmesi. markalı mikserin müşterisine motorunun yandığını garantidışı demesi (halbuki 16 yıldır kullandığım matkabım çok zorlamama ragmen motorun yanmaması)
Yakın bir zamanda akrabamdan duymuştup cep telefonu servise götürmüş sıvı girmiş demişler garantiye almamışlar akrabam hiç suya girmediğini söylemesine ragmen garanti dışı demişler.
Yakın zamanda su geçirmez ayakkabılarda başıma geldi. altı ay içinde ayakkabı tabanda yarılıp su almaya başladı. üretici firma yenisiyle değiştirdi. 2.5 yıl sonra fazla giymediğim ayakkabılar tekrar yarılarak su almaya başladı. sarı çizgiyle belirttiğim yer ayakkabının tabanını yarılıp yada kırılarak su aldığı yer.
JATMA (Japan Automobile Tyre Manufactures Association = Japon Otomobil Lastiği Üreticileri Derneği) tarafından yapılan açıklama,
JATMA'nın açıklamasına göre;
"Binek ve hafif ticari araçlara yönelik kullanılmış veya kullanılmamış (yedek-stepne dahil) lastikler üretim tarihinden sonra on (10) yaşını doldurmuş ise, gözle görünür herhangi bir hasara veya şekil bozukluğuna sahip olmasa dahi ya da diş dibi derinliği kullanım için yeterli gözükse dahi yenileri ile değiştirilmelidir."
Lastikler satın alınırken JATMA'nın tavsiye ettiği şekilde 10 yıl ömür ve uygun saklama koşulları göz önünde bulundurulmalıdır. Eğer lastik 2 yıl önce üretilmiş ve doğru şekilde saklanmış ise, doğru kullanım ile 8 yıllık daha ömrü var demektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme