|
Bildirim
|
UA UB den UB UC den ustundur diye bir durum yok bunlar uretim yillarini belirleyen kodlamalar.
UA lar 2015, UB ler 2016 uretimi urunlerdir. 2017 uretimler UC mi olur yoksa kodlama teknigini degistirirlermi bilemem lakin 1 hafta onve baktigimda sistemde UC kodlu tv gorememistim. Ozellikleri belirleyen ise sondaki rakam toplulugudur. Aslinda ben forumda kodlama teknigini ornegini resim olarak yayinlamistim ama kimbilir hangi konuda ![]() Orneklemek gerekirse eger, 49UA9500 ile 49UA8500 arasinda ekran boyutu ve uretim yili ayni olmakla birlikte birisinde mb120 anakart kullanmisken digerinde mb100 kullanmistir. Birisinde ntflox varken digerinde yoktur gibi mesela. Veya 49UB9500 ile 49UB8500 arasinda da ayni fark vardir ama bu sefer yeni yil uretimi olmustur fakat bu sefer 8500 de mb110 anakart kullanip 9500 de yine mb120 kullanmistir. Burada ozellikleri belirleyen etken sondaki rakam toplulugudur. 5000 ler ise vasat, 6000 ler idare eder, 7000 ler iyi, 8000ler guzel, 9000 ler super gibi nitelendirilebilir. Yazdigim rakamlar da verdigim ornekler de mecazidir ancak senaryo dogrudur ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PulsedRuby -- 11 Şubat 2017; 1:29:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 12 Şubat 2017; 12:35:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|