Şimdi Ara

Vestel Sade Türk Kahvesi Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • turk kahvesi cezveleri ile makineleri dunyasina katilan son oyuncu kendisi. arcelik ile baslayan ama yillarca uykuda kalan ardindan arzum un ardarda cikardigi guzel makineler ile uyanip ataga gecen kategoriye yeni otomatik cezveler eklenmesi sevindirici. neden otomatik cezve diyorum zira arcelik ilk telvesi, arzum minio, fakir, karaca, king gibi diger markalarin piyasaya sundugu urunler cezve tipinde. arzum okka, arcelik selamlique gibi fincana servis eden urunler gercekten birer kahve makinesi.

    tasarim vestel in yillar yillar once yapip uluslararasi yarismaya katilip odul aldigi bir tasarim. yani tasarim daha urun gelistirme fikri ortada yokken yapildi. son yillarda ise hazir tasarimin icine sistem gelistirilip monte edildi. normalde yapilmasi gerekenin tam tersi bir surec izledi vestel zira vestel in kucuk ev aletleri gelistirmek icin calisan bir ar-ge ekibi yok. urun mudurleri ve kalite ekibi ile sinirli imkanda goturulen, bu sebeple yillarca mehteran tadinda ilerleyen bir urun. tasarimda yarisma tasariminin aksine kucuk bazi degisiklere gidildigi goruluyor. ancak basit, ucuz, tasarimi asagi ceken acma-kapama dugmesi berbat otesi! bari arkaya ya da yan altta bir cavity icine saklayabilselerdi.

    calisma prensibinin detaylarini vermeyecegim ama manyetik olcum ile calisan bir pisme algilama sistemi var diyebilirim kabaca. arcelik in patentleri sebebiyle konnektor kullanmis urunde diger benzerleri gibi. karistirma olayini dus basligi gibi coklu farkli acili puskurtme ile cozmeye calismislar. cezve malzemesi arcelik in ve arzum un cezvelerinde kullandigi malzeme. tus takiminin konumu sebebiyle pek kullanici dostu bulmadim. lezzet ise kisiye gore degisir, surekli ayni lezzeti yakalayamiyorsunuz ama genel lezzet egrisi ortanin uzerinde. fakir in, karaca nin lezzetsiz kahve yapan otomatik cezvelerinden daha iyi oldugu bir gercek.

    fiyat olarak rakiplerine gore uygun gorunuyor. bir sans verilebilir gibi.
    https://www.vestel.com.tr/search.aspx?q=sadekahvemakinesi
    https://www.vestel.com.tr/vestel-sade-g910-turk-kahve-makinesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 10 Haziran 2020; 14:30:0 >







  • Sarı renginden bu gün aldık (Vestel Sade G910 Gold Türk Kahve Makinesi). 3-5 yıldır arçelik 2li kahve makinesi kullanıyoruz(Arçelik K3190 Aliminyum).

    ikisi arasındaki farkları hemen denedim vesteli her modda denedim. "yavaş pişirme" seçiminde en iyi sonucu verdi. yani arçelik tadında oldu. hızlı pişirme seçimini tavsiye etmem. tabi damak tadı olarak önce deneyin sonra kararı damağınız versin. ancak arçelik tadında olmasını isteyen yavaş pişirme seçeneğini kullanabilir.

    benim damağıma göre hızlı pişirim seçeneğindeki kahve tadı; yaylalarda serbest dolaşan atları ve yaban domuzlarını toplayıp kesen kesimhanelerden et alan 3. sınıf kebapçıların ikram ettiği türk kahvesi tadında oluyor. yani ucuza kebap yedirdik üstüne bedava kahvemi istiyorsun al sana bulaşık suyu şeklinde bir tat oluyor. tabi damak tatları farklı olur. önce deneyin. bu denemeyi market kahvesi ile yaptım. market kahvesi derken mehmet efendi markası. taze çektirme kahvede var ancak 8 bardak çeşitli varyasyonlarda kahve içtikten sonra tekrar aynı varyasyonları taze çektirme kahve ile deneyip karaciğer yetmezliğini erken yaşlara çekmek istemedim.

    arçelikten memnunuz. tabi 1000-1500tl (dolar 6,75tl, altın 400tl) verdikten sonra oluşuyor bu memnuniyet. vestel bunu 550-600 tlye bir şekilde sağlamayı başarmış. uzun dönemde ne olur göreceğiz bakalım.




  • Merhabalar bu gün bende r910 modelini 433 TL ye n11 den %11 indirim çeki kullanarak aldım fiyat performans olarak güzel bir cihaz 70ml den 4 fincan kapasite yazılmış ama 50ml lik küçük fincan la 4 fincan yapa bilirsiniz yani firmanın yazdıgı gibi küçük 70 büyük 90 ml degil bunu bilerek almak gerekli kahvesi güzel yeterli köpügü var otomatik suyunu alıyor bunları düşününce bu fiyata bence en iyi cihaz muadili ürünler 700 TL civarında vestel kolay kolay tercih etmesemde kahve makinasını begendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam hocam epey zaman geçmiş ama ben de Vestel sade r910 modellerinden düşünüyorum en iyi seçenek olarak o çarptı gözüme hala memnun musunuz cihazdan? özellikle ağır pişirme modunu merak ediyorum.

  • Türk kahvesi benim kırmızı çizgimdir. Akşamları cezvede pişirir keyif yapardım ama artık üşenmeye başlayınca vestel sadenin lezzetiyle ilgili yorumlara güvendim ve aldım. Tadı süper, çok şaşırdım. Bunca zaman cezveyle boşuna uğraşmışım.

  • oldpassword O kullanıcısına yanıt

    ben de kullanıyorum kesinlikle öneririm. çok kaliteli ve lezzetli kahve yapıyor. ağır pişirme modunu kullanıyorum tam közde kahve tadı alıyorum mis gibi. Türk kahvesi makinesi olarak en iyi seçenek bence

  • Ben biraz kararsız kalmıştım ama yorumlar bu kadar olumlu olunca bir cesaretlendim ne yalan söylyim. malum şartlarda fiyatlar daha da artmadan bi tane Vestel Sade alıp ihtiyacımızı görelim bari.

  • Otomatik su alım, ağır pişirme modu, fincan boyu seçimi özellikleriyle vestel sade 910 modeli rakipsiz  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.