Şimdi Ara

VESTEL REZALETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla 2 kere basvurdum 5-6 ay gecti geri donen olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat18100

Hocam THH konusunda haklısınız. Ben apple ile davalık oldum. Bilirkişi olarak apple özel servisi sahibini atamışlar. Tam bir komedi.

Trajikomik. Müşteri olarak hakkimi arayacak bir mecra goremiyorum.

• Vestel mi aman aman. Babam kendi evine vestel'in bulaşık makinasını aldı sıfır daha. Önde bulunan açmak için tutamak yeri var orada ki plastik bildiğiniz emanet duruyor daha ilk başta çat diye kırıldı çok dandik yapmışlar aradık falan geldiler bunda bir şey yok yaparız geri getiririz falan babam da öyle olmaz ben sıfır istiyorum dedi bayağı bir tantanadan sonra evdekini götürüp sıfırını getirdiler. Getirdikleri de aynı çıktı. Daha ilk tutmada anında çıt diye kırılıyor. Yine aradık yine aynı şekilde değiştirdiler yenisini getirdiler. Bu son gelende aynısı oldu artık bıktığımız için göndermedik. Hala evde kullanılıyor ama memnun değiller. Yerli diye babam vestel aldı ama şuan pişman. Bir daha ki sefere başka marka alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKayseriLi38 -- 30 Kasım 2020; 14:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

bu konu vestel rezaleti değil en büyük rezalet yerli malı yurdun malı diye aldığınız sizin gibi zihniyetler yüzünden vestel arcelik veya beko almanızdır hiç kendinizden başkasına mana bulmayın piyasada profilo bosch siemens samsung lg varken neden bunlara para verip rezil ediyorsunuz kendinizi?

2 hafta önce arcelik yetkili servise gittim bir arkadaşla beraber sizde sorun çıkarmayan problemi az olan elektrik süpürgesi var mı dedik ne tavsiye edersiniz diye sorduk o da demesin mi gidin bosch marka alın depoyu gösterdi yığınla servislik tamir edilecek elektronik elşyaları gösterdi biz teşekkür edip kaçtık oradan düşün yani kendi servisi böyleyse ...

Diyene bak kendide alirken uyarilmis ahkam kesiyo burada
  • samsung , ariston ve lg 'den şaşma fiyat olarak biraz tuzlular ama ömürlük markalar

• Vestelden rezalet uzerine rezalet

• Bu vestel hakkında son zamanlardan çoğu kişide şikayet ettiğini fark ettim.Tavsiye etmiyorum bende.

• Vestel den çöp dahi almayın!!! Bu sene klima aldım üretim hatalı çıktı eve kurmaya gelenler de yetkili servisi idi. Kurulum iptal oldu haliyle ve rapor tutulldu yetkili servis tarafından. Geri pakete kondu. Sonra Vestel fabrika ile görüştüm beni ha bu gün ha yarın tam 1 ay oyaladılar. En sonunda fabrikanın müdürü aradı. Değişim yapamıyoruz dedi!!!! Elinde yetkili servisin raporu olduğu halde! Gerisini siz düşünün onun için Vestel kesinlikle sattığı ürünü kendi ürünü hakkına durmayan bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Yine geldi hırsızda hiç suç yoktur diyenler.

hırsızde suç yok diyorsunuz ama yıllardır olumsuz yorumlara karşın koşa koşa ürünü alıp pişman olmanız manidar olmuş

• yerli ürüne güvenilir mi ya? tüketici mahkemesiyle şansınızı deneyin. bir firma gururla yerli diye reklamlarla satış yapmaya çalışıyorsa bilin ki ürünlerine kendileri bile güvenmiyordur. yıllar önce tv ne kadar kötü olabilir ki dedim vestel aldım ve ne kadar kötü olabileceğini böylece öğrenmiş oldum. geçmiş olsun yerli alma ve aldırma...

• Bu nasil dukkan boyle atomcuya bak mubarek fabrika 1 ton nar suyu taksimin gobeginde olmasi lazim  

Vestel servis kotu gercekten arcelik servisi tek gecerim kaliteli servis ama 50 tl aliyorlar arizaya bakmaya.

• Angelica kullanıcısına yanıt

Ben altus aldim al434 modeli vestel.ile.kararsiz kalmistim. Sizinki vestel mi vestelin yani urunu regal,nexon veya finlex mi ? Hangi model ? Altus almakla.hata yapmadigimi anladim. Olumune arcelik.beko.ulan   arcelik leydi 170 vardi efsane makine sattil curudugunden hala calisiyordu.

• 2014 yılında aldığım klimamın dış ünite motoru geçen ay yandı. yetkili servis gelip baktı ve çözümü yok motor bozulmuş dedi.

alet 6 yaz dayandı gerisini düşünün. cihaz şuan çöp durumunda

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

iyiymiş. vestel de 60 tl alıyor

• Kusura bakmayın kendi yazdığımı okudum ama anlamadım düzeltme yaptım :) biraz promil yüksekti yazarken . Tüketici hakem heyetine 3 farklı ürün için başvuru yaptım şimdiye kadar ve 2 sini kazandım paramı aldım 1 tanesinde bilirkişi ataması yapıldı . Atama yapılan bilirkişide aynı marka ürünün bir satış bayisinin sahibiydi o yüzden yalan beyanlarla bana kaybettirdiler . Üst mahkemeyle uğraşmadım değmez dedim .
  • dephyr kullanıcısına yanıt

Manidar olan bi durum yok. Ben samsungdan daha buyuk maduriyet yaşadim. Dunya markasi colombia ayakkabi aldim 1 yil sonra tabani ayrildi.

Boş yapmayın su forumda şöyle.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

1 ton nereden çıktı? Gunde 1-2 litre tuketiyoruz iki aile. 365 gun var. Alet 270 litre aliyo zaten maksimum. Doldursam bile 1 yil gitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.