Şimdi Ara

VESTEL PUZZLE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
8
Favori
50.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kuzende 3.500 e almış Vestel bayinden. Ailem 3 kişi ama 2 büyük boy Arçelik ancak yetiyor.
  • Let L kullanıcısına yanıt
    yok hocam, ışığı kapattık tabi de... ben harekete duyarlı zannetmiştim, reklamlarda öyle algılamışım.
    Ekran korumayı aktif hale getirdim tabi de , nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama benim ufaklıklar ayar bile değiştiriyorlar.)))))
    Yalnız derinlik olayını hakketen çok guzel kullanmışlar. bazen açtıgımda buzdolabını boş zannedip moralim bozulup kapatıyorum.)))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 17 Nisan 2014; 17:51:13 >
  • Fotoda atin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni farkettim elektrik gidip gelince buzdolabının ekran koruma ayarı siliniyor (diğer ayarların silinip silinmediğini bilmiyorum çünkü değiştirmemiştim). tatildeyken elektrik gidip gelirse ayarlar şaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Let

yeni farkettim elektrik gidip gelince buzdolabının ekran koruma ayarı siliniyor (diğer ayarların silinip silinmediğini bilmiyorum çünkü değiştirmemiştim). tatildeyken elektrik gidip gelirse ayarlar şaşabilir.

Bende Vestel puzzle almayı düşünüyorum , özellikle alt kısımların hem soğutucu hemde dondurucu olarak ayarlanıyor olması benim için önemli, çünkü evde ayrı dondurucu var. Sn. Let son yazdığınız beni korkuttu örneğin alt kısmı soğutucu ve dondurucu olarak ayarladığımız da elektrik kesildiği vakit bu ayarlar sıfırlanıyorsa içindeki yiyecekler bozulur. bunu deneme şansınız var mı örneğin bir tarafı soğutucu diğer tarafı dondurucu olarak ayarlayın ve fişi çekip bir saat sonra takın. bu yapacağınız deney forumda bu dolabı alacaklar için çok önemli. ayrıca size bir kaç şey soracaktım dolabın özellikle iç kısımın malzeme kalitesi nasıl ? sesli çalışıyor demiştiniz rahatsız edecek düzeyde bir ses mi ? bayide gördüğüm dolabın üst kısmın altta kalan kapısının plastik parçası yerine zor yerleşiyordu sizde durum nasıl son olarak bugüne kadar ki izlenimlerinize bakarak tavsiye eder misiniz. Şimdiden teşekkürler...

• bahsettiğiniz testi yapamayacağım dilerseniz vestel müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. benim dediğim sadece ekran koruyucu için geçerli diğerlerinde bu şekilde olup olmadığını bilmiyorum ama öyle olacağını sanmıyorum. kapı takır tukur sert oturuyor yerine ama alışıyorsunuz zamanla. bazı kişiler bu buzdolabınınki ses mi gel bizim buzdolabını duy diyorlar. biz general electric'in en üst dolaplarının birinden geçtiğimiz için öncekiyle kıyaslayarak sesini yadırgadık. sesine zamanla alışıyorsunuz. iç kısmının kalitesi bence diğerlerine göre çok iyi. mesela raflar 200 kg taşıyabilen camdan incelediğim diğer buzdolaplarının hep plastikti.

kapılar sert kapanıyor, çalışırken biraz gürültü yapıyor ve buzlukta ışık yok, bunun dışında hiçbir kulp takamadık, geriye kalan herşeyden (kalite, işçilik, soğutma, ergonomi vb) çok memnunuz diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Let

bahsettiğiniz testi yapamayacağım dilerseniz vestel müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. benim dediğim sadece ekran koruyucu için geçerli diğerlerinde bu şekilde olup olmadığını bilmiyorum ama öyle olacağını sanmıyorum. kapı takır tukur sert oturuyor yerine ama alışıyorsunuz zamanla. bazı kişiler bu buzdolabınınki ses mi gel bizim buzdolabını duy diyorlar. biz general electric'in en üst dolaplarının birinden geçtiğimiz için öncekiyle kıyaslayarak sesini yadırgadık. sesine zamanla alışıyorsunuz. iç kısmının kalitesi bence diğerlerine göre çok iyi. mesela raflar 200 kg taşıyabilen camdan incelediğim diğer buzdolaplarının hep plastikti.

kapılar sert kapanıyor, çalışırken biraz gürültü yapıyor ve buzlukta ışık yok, bunun dışında hiçbir kulp takamadık, geriye kalan herşeyden (kalite, işçilik, soğutma, ergonomi vb) çok memnunuz diyebilirim.

Gürültüsüde çift komprasörlü olmasından dolayı yoksa güzel urun

• Let L kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum artık satın alacağım bayide önce deneyip sonra satın alırım :)
  • Bu hafta puzzle almayı düşünüyordum hatta bayide 3200 tl fiyatta anlaştım. ancak vestel puzzle internet sitesinde vita store diye bir özelliği yeni dikkatimi çekti. Tv de reklamlarda da bu özelliği vurgulanmaya başlandı alttaki bir bölümün sebze-meyveleri 2 kat daha uzun süre taze tuttuğunu iddia ediyor. ayrıca kapı kollarındaki led ler için ışığa duyarlı deniyordu şimdi ise hareket sensörü var yazıyor açıkçası bugüne kadar yaptığım araştırmalarda bu özelliklerden hiç bir yerde bahsedilmiyordu. daha önce alan arkadaşların dolapları bu özelliklere sahipmi ? yoksa yeni serilerde mi bu özellikleri eklemişler. şayet öyleyse alacağım dolabın yeni seri olacağından nasıl emin olacağım? çünkü model kodu yine NF655 X. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. bu arada modelin beyaz modeli de çıkmış yaklaşık 300 tl daha ucuz.
  • Kullanan arkadaşlar elektrik faturasına etkisi ne oluyor bu cihazın...??
  • Evde 11 yıl önce aldığımız ve ilk günki gibi çalışmaya devam eden hiç servis yüzü görmeyen (nazar deymesin)beyaz deri görünümlü bosch marka dolabım var ama vestel puzzle gerçekten muhteşem bir dolap ama bu şartlarda benim dolap sorunsuz devam edicek gibi olduğundan vestel puzzle almak hayal gibi

• Bu dolap tam olmuş gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Bu dolap tam olmuş gerçekten

Valla abartıyormuyum bilmiyotum ama bence şuan piyadaki yerli yabancı üretim dolaplar içinde en iyi dolap

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Bu dolap tam olmuş gerçekten

Valla abartıyormuyum bilmiyotum ama bence şuan piyadaki yerli yabancı üretim dolaplar içinde en iyi dolap

Arcelikteki 4kapılı SBS serisine 4000 TL vermekten iyidir.Piyasanın en iyi cihazlarından tartismasiz

• Hafta sonu nf655 dolabimiz kuruldu. Oldukca saglam ve hos bir urun. Harek sensoru de mevcut. f/p orani cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: estebanroj

Bu hafta puzzle almayı düşünüyordum hatta bayide 3200 tl fiyatta anlaştım. ancak vestel puzzle internet sitesinde vita store diye bir özelliği yeni dikkatimi çekti. Tv de reklamlarda da bu özelliği vurgulanmaya başlandı alttaki bir bölümün sebze-meyveleri 2 kat daha uzun süre taze tuttuğunu iddia ediyor. ayrıca kapı kollarındaki led ler için ışığa duyarlı deniyordu şimdi ise hareket sensörü var yazıyor açıkçası bugüne kadar yaptığım araştırmalarda bu özelliklerden hiç bir yerde bahsedilmiyordu. daha önce alan arkadaşların dolapları bu özelliklere sahipmi ? yoksa yeni serilerde mi bu özellikleri eklemişler. şayet öyleyse alacağım dolabın yeni seri olacağından nasıl emin olacağım? çünkü model kodu yine NF655 X. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. bu arada modelin beyaz modeli de çıkmış yaklaşık 300 tl daha ucuz.

Vestel urun yenilemesi/guncellemesinde biraz hatali davraniyor. Gecen hafta aldigin 655 vitastore ve hareket sensorlu idi ancak bayide gordugum 655 sensor ihtiva etmiyordu. Yeni seri urunlerde bu ozellik var.
    Urun icinden cikan kisa tanitim klavuzu bile eski ekrani tasvir ediyor. Isik sensoru yerini hareket sensorune birakmis durumda. Her ikisi de olabilirdi..
    Vitastore ise biraz hikaye gibi. Yetkili servis bu bolumde sicaklik sabit dedi. Sanirim normalde ayarli hedef ile aktuel isi arasinda ki farki sifir yapmak icin kompresor daha fazla calisiyor. Normalde 4 derece fark olusunca calismakta imis..
    Beyaz ayni urun ( eski serilerde garanti farkli dikkat yine) ama o parayi verince 300 tl daha verilir inox alinir. Agirlik li beyaz, renk onemli degil derseniz para cebinizde kalsin.

• aeroplan A kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. açıkçası vitastore özelliğinden ziyade şayet model güncellemesine gidilmişse tüketiciden gelen geri dönüşlere göre modeldeki bazı aksaklıkların giderilmiş olmasını ümit ediyorum. sizin satın aldığınız model yeni versiyon anladığım kadarıyla. size bir kaç sorum olacaktı. elektrik kesildiğinde bazı ayarların sıfırlandığını yazmıştı bir arkadaş. benim korkum elektrik kesilmelerinde alt bölümlerinde yaptığımız dondurucu-soğutucu mod değişikliklerinin ve sıcaklık ayarlarının bozulması siz böyle bir şeye şahit oldunuz mu? üstteki ikili olan fransız kapının iki kapı arasındaki bölmeden şikayetler vardı ( kalitesiz olduğu, zor kapandığını söylüyordu kullanıcılar) bende bayide incelediğimde arada kalan bu bölmenin zor kapandığına şahit oldum, sizdeki versiyonda bu sorun var mı? ayrıca alttaki bölmelerde ışık yoktu bu konuda değişiklik varmı ? bide son olarak sanırım ses konusunda şikayetler vardı. vereceğinizcevaplar için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeroplan

quote:

Bu hafta puzzle almayı düşünüyordum hatta bayide 3200 tl fiyatta anlaştım. ancak vestel puzzle internet sitesinde vita store diye bir özelliği yeni dikkatimi çekti. Tv de reklamlarda da bu özelliği vurgulanmaya başlandı alttaki bir bölümün sebze-meyveleri 2 kat daha uzun süre taze tuttuğunu iddia ediyor. ayrıca kapı kollarındaki led ler için ışığa duyarlı deniyordu şimdi ise hareket sensörü var yazıyor açıkçası bugüne kadar yaptığım araştırmalarda bu özelliklerden hiç bir yerde bahsedilmiyordu. daha önce alan arkadaşların dolapları bu özelliklere sahipmi ? yoksa yeni serilerde mi bu özellikleri eklemişler. şayet öyleyse alacağım dolabın yeni seri olacağından nasıl emin olacağım? çünkü model kodu yine NF655 X. bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. bu arada modelin beyaz modeli de çıkmış yaklaşık 300 tl daha ucuz.

Vestel urun yenilemesi/guncellemesinde biraz hatali davraniyor. Gecen hafta aldigin 655 vitastore ve hareket sensorlu idi ancak bayide gordugum 655 sensor ihtiva etmiyordu. Yeni seri urunlerde bu ozellik var.
    Urun icinden cikan kisa tanitim klavuzu bile eski ekrani tasvir ediyor. Isik sensoru yerini hareket sensorune birakmis durumda. Her ikisi de olabilirdi..
    Vitastore ise biraz hikaye gibi. Yetkili servis bu bolumde sicaklik sabit dedi. Sanirim normalde ayarli hedef ile aktuel isi arasinda ki farki sifir yapmak icin kompresor daha fazla calisiyor. Normalde 4 derece fark olusunca calismakta imis..
    Beyaz ayni urun ( eski serilerde garanti farkli dikkat yine) ama o parayi verince 300 tl daha verilir inox alinir. Agirlik li beyaz, renk onemli degil derseniz para cebinizde kalsin.

Yeni dolabınız hayırlı olsun dolap fiyatı yüksek olduğu için size tavsiyem elektirik volyaj artışlarına karşı dolsbı korumsk için ufak bir ups edinmeniz olur brn evdeki heryere hem ups hemde akım koruma koydum

• quote:

Orijinalden alıntı: aeroplan

Hafta sonu nf655 dolabimiz kuruldu. Oldukca saglam ve hos bir urun. Harek sensoru de mevcut. f/p orani cok iyi.

Musaitse foto koyarmisiniz bir kaç tane hocam..

• quote:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. açıkçası vitastore özelliğinden ziyade şayet model güncellemesine gidilmişse tüketiciden gelen geri dönüşlere göre modeldeki bazı aksaklıkların giderilmiş olmasını ümit ediyorum. sizin satın aldığınız model yeni versiyon anladığım kadarıyla. size bir kaç sorum olacaktı. elektrik kesildiğinde bazı ayarların sıfırlandığını yazmıştı bir arkadaş. benim korkum elektrik kesilmelerinde alt bölümlerinde yaptığımız dondurucu-soğutucu mod değişikliklerinin ve sıcaklık ayarlarının bozulması siz böyle bir şeye şahit oldunuz mu? üstteki ikili olan fransız kapının iki kapı arasındaki bölmeden şikayetler vardı ( kalitesiz olduğu, zor kapandığını söylüyordu kullanıcılar) bende bayide incelediğimde arada kalan bu bölmenin zor kapandığına şahit oldum, sizdeki versiyonda bu sorun var mı? ayrıca alttaki bölmelerde ışık yoktu bu konuda değişiklik varmı ? bide son olarak sanırım ses konusunda şikayetler vardı. vereceğinizcevaplar için şimdiden teşekkürler.

Evet üretimde bulunan en son model makinayı aldım.
    Elektrik kesintisinde soğutma/dondurma özellik ayarların resetlenmesi konusunda çekincelerimi kurulum yapan arkadaşlar ile paylaşmıştım. Bu hafızanın silinmediğini belirttiler. Kısa süreli deneme kesintisi yaptığımda da ayarlarda bir kayıp göremedim ancak uzun süreli bir kesintide ne olur bilmiyorum.
    Ara bölme konusunda tek kapılılar kadar rahat değil. Mağazalarda test ettiklerim oldukça sertti ancak ( yeni olması nedeniyle olabilir) gelen ürün o kadar sert değil. İlk gün tam kapatamadığım için 3-4 defa kapıyı açık buldum ancak alışma süreci çabuk geçti. 3-4 günde 40 yıllık kullanıcı oluyorsunuz. Kapı açık kalma alarmı da var ancak hafif bir aralık kalmada aktive olmuyor..
    Altta kalan kısımda aydınlatma maalesef yok. Bende bu hususa takılmıştım ancak şimdi o kadar dert etmiyorum..
    Eski dolabım ( ariston nf4511) b sınıfı ve traktör tipi kompresöre sahip olduğu için oldukça sesli idi. O makina ile karşılaştırdığım için nf655 rahatsız etmiyor ancak benim gibi amerikan mutfak sahibi iseniz ses vızıltı olarak ta olsa kulağınıza ulaşıyor. Ses seviyesi bir çok dolaptan fazla olsa da rahatsız ettiğini söyleyemem.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.