Şimdi Ara

Vestel Pixellence Super Slim Full HD 42” 42850 100 Hz LCD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
0
Favori
56.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır ben ve bazı arkadaşlarım o sorunla karşılaşmadık tv lerde öyle bir sorun yok!!
  • ürün tek tunerdir!!!
  • Aşağıdaki 47" LCDlerin fiyatları yaklaşık aynı. Hangisini tercih etmeliyim. Veya bu aralıkta başka öneriniz var mı?

TOSHIBA 47Z3030D
    SAMSUNG LE46A557
    LG 47LG5010
    Vestel 47785

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skygurkan -- 24 Mart 2009; 14:52:13 >
  • quote:

bu televizyon çift tunermi? birkaç yerde linkte tek tuner yazıyor hangisi doğru? kullananlara asıl sormak istediğim şu.. kanald seyrederken küçük ekran içinde atvyide seyredebiliyormuyuz? (diğer programı kaçırmamak açısından)

birde kullanan arkadaşlardan ricam. ekranın altında hızlı geçen yazılar okunuyormu bu televizyonda? bu 100hz özelliği bildiğimiz 100hzmi yoksa farklı bir teknolojimi bu movie sense?

tek tunere sahip. ancak normal antenle seyrediyorsan aynı anda 2 farklı kanalı seyredebilirsin veya uydu alıcın scartla veya hdmi ile bağlı ise anten girişinede bir anten bağlı ise gene 2 farklı yayın alabilirsin. kısacası lcd nin görüntü girişlerinin hepsine birden değişik kaynaklardan verdiğin görüntülerde pip yapabilirsin. çift tuner olması çok fazla önemli değil lg nin bazı modellerindede 5 tuner var önemli olan o tunerlere bir kaynak sağlamak. mesala 2 adet uydu alıcın varsa her iki scarttanda görüntüyü pipi yapabilirsin benimde ssüperslimi tercih etme sebeplerimin bir taneside pip olayının çok iyi olması idi. 100hz bildiğimiz gibi. buna movisence diye isim vermişler alttan geçen yazıların okunması ile ilgili (tabi Gözünüzde bir problem yoksa) (şaka) hiç bir problem yok zaten alt yazı sağından hızlı bir şekilde giriyor hemen movisence özelliği devreye girip hızını kesiyor böylece çok net bir şekilde okunuyor.

• bugün cihazın kurulumu yapıldı bana da. görünüm güzel.

yalnız, birinci dakika da Yürkçe altyazı sıkıntısı yaşadım. Denediğim her türlü alt yazı formatında türkçe karakter sorunu oluştu. maalesef servis gitmişti, bende çağrı merkezini aradım. Türkçe altyazı desteğinin olduğu söylendi ve yeniden servis yollayacağız dendi. Yarını bekleyeceğim artık.

Değirmenci38 arkadaşım, göndermiş olduğun resimlerde hiç altyazılı resim göremedim. Mümkünse Türkçe karakterlerin olduğu bir ekran görüntüsü yollama şansın olabilir mi?
  • sayın emre.koc ve sayın ozdorado3 cihazin siyah başarısını nasıl buldunuz siyah bölgeler grimi çıkıyor yoksa siyah mı şuana kadarki düşünceleriniz ne?
  • quote:

bugün cihazın kurulumu yapıldı bana da. görünüm güzel.

yalnız, birinci dakika da Yürkçe altyazı sıkıntısı yaşadım. Denediğim her türlü alt yazı formatında türkçe karakter sorunu oluştu. maalesef servis gitmişti, bende çağrı merkezini aradım. Türkçe altyazı desteğinin olduğu söylendi ve yeniden servis yollayacağız dendi. Yarını bekleyeceğim artık.

Değirmenci38 arkadaşım, göndermiş olduğun resimlerde hiç altyazılı resim göremedim. Mümkünse Türkçe karakterlerin olduğu bir ekran görüntüsü yollama şansın olabilir mi?

Vestel Pixellence Super Slim Full HD 42” 42850 100 Hz LCD

• tv den altyazı fontunun büyüklüğünü ayarlama imkanı varmı?
  • Değirmenci38'in gönderdiği resme göre benim cihaz sorunlu görünüyor. Bütün gün denedim, ama hiçbir formatta USB'den Türkçe karakterli altyazı okutamadım. Ayrıca AC3 codecli filmlerin de sesi çıkmıyor. Kabus gibi. Vestel'in 6 yıl önceki divx playerı 4500'den daha başarısız şu anki haliyle.

Yine bir yerde okuduğuma göre, Vestel yakınlarda bayilerden bu cihazları güncelleme için toplatmış, herhalde bendeki güncellenmeyenlerden kaldı. Göreceğiz bakalım.

Altyazı büyüklüğü ayarlanmıyor gibi geldi bana. Ben bulamadıysam da tecrübeli arkadaşlar düzeltirler.

Siyah başarımı için de bugünlük birşey diyemeyeceğim, ben kendimi altyazıyı verdim şimdilik, başka bir şeyi gözüm görmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: degirmenci38

quote:

bu televizyon çift tunermi? birkaç yerde linkte tek tuner yazıyor hangisi doğru? kullananlara asıl sormak istediğim şu.. kanald seyrederken küçük ekran içinde atvyide seyredebiliyormuyuz? (diğer programı kaçırmamak açısından)

birde kullanan arkadaşlardan ricam. ekranın altında hızlı geçen yazılar okunuyormu bu televizyonda? bu 100hz özelliği bildiğimiz 100hzmi yoksa farklı bir teknolojimi bu movie sense?

tek tunere sahip. ancak normal antenle seyrediyorsan aynı anda 2 farklı kanalı seyredebilirsin veya uydu alıcın scartla veya hdmi ile bağlı ise anten girişinede bir anten bağlı ise gene 2 farklı yayın alabilirsin. kısacası lcd nin görüntü girişlerinin hepsine birden değişik kaynaklardan verdiğin görüntülerde pip yapabilirsin. çift tuner olması çok fazla önemli değil lg nin bazı modellerindede 5 tuner var önemli olan o tunerlere bir kaynak sağlamak. mesala 2 adet uydu alıcın varsa her iki scarttanda görüntüyü pipi yapabilirsin benimde ssüperslimi tercih etme sebeplerimin bir taneside pip olayının çok iyi olması idi. 100hz bildiğimiz gibi. buna movisence diye isim vermişler alttan geçen yazıların okunması ile ilgili (tabi Gözünüzde bir problem yoksa) (şaka) hiç bir problem yok zaten alt yazı sağından hızlı bir şekilde giriyor hemen movisence özelliği devreye girip hızını kesiyor böylece çok net bir şekilde okunuyor.

hocam çok teşekkürler bilgiler için
    sanırım alacağım ürün bu olacak.. biraz daha beklemedeyim..

• Vestel 1 sene önce arkadaşıma 32LCD aldığımız zamanlarda 1 pixel'e kadar ürünü kusuru saydıklarını ve değişim yaptıklarını söylemişti servis konusu taktire değer.
  • arkadaşlar tv'nin 2x6 watt sesi varmış sizce ses yeterli mi? bir de ses sistemi almak istemiyorum da...
    bu arada salonum 25 merekare ve yaklaşık 4 metreden seyredeceğim.
  • Arkadaşlar,

Cihazda USB'den Türkçe altyazı problemim devam ediyor. Servisle görüştüm bugün. Cihazla ilgili gelen herhangi bir güncelleme yok dediler, merkezden yanıt istediler.
    Bir showrrom'a gönderdiler beni, oradaki teşhir ürününde denedik, o cihazda da Türkçe karakter problemi vardı.

Durumu bir daha özetlersem, benim cihazım ve showroomda ki cihaz ,Çç,ı,İ,ş,Ş,ö,Ö,Ğ,ğ karakterlerinde problem yaratıyor. Değirmenci38 ve emre.koç sizde bu durumun olmadığını bir kez daha teyit edebilir misiniz? Forumu tanık göstereceğim servise de.

Çok teşekkürler tekrar.
  • zevkler,renkler konusunda olay kişiselleştiği için,yorumlar farklı ,farklı olabilir,ancak ürün öğle sıradan bir ürün değil
  • quote:

Arkadaşlar,

Cihazda USB'den Türkçe altyazı problemim devam ediyor. Servisle görüştüm bugün. Cihazla ilgili gelen herhangi bir güncelleme yok dediler, merkezden yanıt istediler.
    Bir showrrom'a gönderdiler beni, oradaki teşhir ürününde denedik, o cihazda da Türkçe karakter problemi vardı.

Durumu bir daha özetlersem, benim cihazım ve showroomda ki cihaz ,Çç,ı,İ,ş,Ş,ö,Ö,Ğ,ğ karakterlerinde problem yaratıyor. Değirmenci38 ve emre.koç sizde bu durumun olmadığını bir kez daha teyit edebilir misiniz? Forumu tanık göstereceğim servise de.

Çok teşekkürler tekrar.

arkadaaşım bende gerçekten herşey normal en az 10 adet alt yazılı film seyrettim. ac3 ses codeck lerini oynatmıyor onun için güncelleme yapılmasını bekleyeceğiz alt yazı ayarıda yapılmıyor malesef keşke alt yazının yerini değiştirebilseydik çünkü yazıyı okuyamayıp filmi durdurunca alttan çıkan bilgi barı yazıyı kapatıyor.

• Arkadaşlar bende bu tv den aldım,yazın evleneceğimden dolayı kutusunda duruyor. Televizyonu denemek istiyorum ama kutusunu açınca herhangi bir sorun olurmu servisin açması dahamı iyi olur.
  • Merhabalar. Ben de ay başında bir tane lCD televizyon almayı düşünüyorum. Uzun süredir araştırıyorum. Bu modeli de düşünmüştüm ama sayın iorfa'nın tespitlerinden sonra vazgeçmiştim. Bu gün bayiye gittiğimde, yeni serilerin problemsiz olduğunu, daha önce satılan modellerden 30 tanesinin geri çağrıldığını söyledi. Ben detaylı inceleme yapamadım ama görüntü bana normal gibi geldi. Siyahlar da özellikle dikkat etmeye çalıştım. Yeterliydi. Acaba Vestel gerçekten son ürünlerde bir değişiklik yaptı mı? bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • sesi yeterli mii??
    quote:

Orjinalden alıntı: gamingmaster

arkadaşlar tv'nin 2x6 watt sesi varmış sizce ses yeterli mi? bir de ses sistemi almak istemiyorum da...
    bu arada salonum 25 merekare ve yaklaşık 4 metreden seyredeceğim.
  • ozdorado3 türkçe krakter problemin ne oldu çözüldümü?

quote:

Orjinalden alıntı: ozdorado3

Arkadaşlar,

Çok teşekkürler tekrar.

• bende öyle bir problem yok!!! o türkçe karekterler altyazı dosyası oluşturulurken verilebilir onu söyleyeyim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.koc -- 1 Nisan 2009; 20:10:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.