"Vestel Pixellence 42760 42 HD-Ready LCD TV" ile Vestel 42850 100hz FullHD arasında sd yayınlarda ve dvd, divx filmlerde fark var mıdır? Enerji tüketim değerleri makul mudur?
Tabiki fark vardır.Enerji seviyeleri makuldur.
Öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.İnsanları bilgilendirmeniz cok iyi oluyor. Bende bayadır araştırıyordum LCD Tvleri.Fakat fiyatı pahalı geldiği için yani öyle denk geldi bu lcd hiç dikkatimi cekmemişti.Bugün Lcd tvleri sorarken bu tv ile karşılaştım.Süper bir görüntüsü var ve özellikleri cok iyi diğer televizyonlarla kıyasladığım da.Ayriyeten fiyatı düşmüş bu fiyata bu özellikte ayriyeten servisiyle başka televizyon bulamadım.Bulsam onu alırdım.Evde çoğu elektronik eşya VESTEL marka.Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.5Gün içinde alacağım herkeze iyi günler
al da bir inceleme yap bakalım, bu sayfa bayaa fakir çünkü. daha kullanıcılarından 2x6 watt sesi yeterli mi öğrenemedim!!
saolasın. panasonic TH-42PZ8E plazma var 1900 civarı, full hd, 100 hz. 2 HDMI girişi var bilgisayar bağlanabilse onu alacağım yoksa bu vestel'i.
Bir de ben bakıyım bu modele.Valla kıyaslıyorum da vestel kötü bir model değil 1. avantaj 33mm olması 2.avantaj 100hz olması 3.avantaj Usb olması Avantajları var yani.. Dezavantajları da HDMI 1.2 Eski modelmiş araştırdım ilerde sorun yapabilir. 2.Dezavantaj 2x6watt ses yetmiyor.Eksikleri bunlar.Kücük de olsa ses sistemi idare ettirir.HDMI sorun yapar mı bilemem.
quote:
al da bir inceleme yap bakalım, bu sayfa bayaa fakir çünkü. daha kullanıcılarından 2x6 watt sesi yeterli mi öğrenemedim!!
ses bar seviye göstergesi 63 birim ben 29 a ayarladım uydu alıcısının ses barıda genelde ortada duruyor çocuklar uyuduğu zaman bu ses seviyesi rahatsız ettiği için uydu alıcısından sesi birazdaha kısıyorum. normalde bende işitme problemi var tek kulağım duymadığı için yüksek sesle dinlerim ve bu seviyelerin üstü beni rahatsız ediyor herhalde komşularıda ediyordur. kısacası sesi duymaktan yana hiç bir sorun olacağını zannetmiyorum ama 5+1 gibide düşünmek her halde haksızlık olur.
ha sesi yeterli yani, iyiymiş. ben ses sistemine ayrıca para vermek istemiyorum da.
LG scarlet'e kayabilirim. o da ince ve artıları daha fazla.
merhaba bende LCD tv almak istiyorum ancak inanın kafam çok karıştı aslında bu işlerden de pek anlamam VESTEl i bende takip ediyorum ama kararsız kaldım bana bu konuda VESTEL kullanıcısı olarak önerileriniz nelerdir tavsiye edermisiniz ? Yada hang marka bir LCD almalıyım? ben sadece PS2 balıyacağım tv ye yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
arkadaşlar burası vestel başlığı ama LG ye dönmek üzere LG ile ilgili yazıları lütfen LG başlığı altında yazalım..
Sadece araştırıyor bilgi paylaşımı yapıyoruz arkadaşım burda.Amacım vesteli dışlamak başka markaları övmek değil her zaman objektif olmuşumdur.Bakın yine döndüm dolaştım bu marka'da karar kıldım Vestel 42850 alacağım gerek servisi yakın olsun gerek özellikleri olsun iyi.Bir konu da teredtüt ediyordum o da; HDMI girişinin 1.2 olması.Bugün vestel teknik servisi ile bağlantıya geçtim HDMI 1.3 Olduğunu söylediler.
Arkadaşlar bende bu televizyondan aldım gerçekten eski bir uydu çanak ve lnb olmasına rağmen gerçekten görüntü güzel ayriyeten usb den film oynatmada cabası.
@degirmenci38 1.Acaba Normal yayın görüntüsü nasıl ? (yani direk catıdan alınan herkezin kullandığı yayın) Bugün vestel bayisinde inceleme fırsatım oldu da Dvd'den film gösteriyordu yayına bakamadım. 2.Ayriyeten Şimdi evimde uydu alıcısı mevcut bunu kullandığım da normal yayından farkı olur mu? Sorularıma cevap verirseniz sevirim iyi günler
Ayriyeten belirtiyim 2250 tl ye sehpayla birlikte aldık sehpasız 2000 ve iki ay ertelemeli 6 taksitle gayet uygun maçlarıda süper gösteriyor.
Televizyonun normal antenden görüntüsü eski bir televizyonumuz vardı onda daha iyiydi ancak uydudan gerçekten güzel 2000 tl bu televizyon bulunmaz.Yalnız uydu gerekli bide vestel in yeni HD uydu alıcısı var ondan almayı düşünüyorum. Ve tele vizyonun yanında vestel cihazlar için akıllı kumanda geliyor.
Ahmet bey sağolun Konyalısınız herhalde.Bende Konya Ereğli'de oturuyorum. Araştırıyorum kaç gündür ben anca taksitli alabilirim o da 12taksitli 2300 Son fiyat olur dediler.Fiyat düşer mi bilemiyorum. Şuan Vestel 72 Zeta kullanmaktayım tüplü Vestel uydu alıcısı var onunla beraber süper bir görüntü var yani :) Acaba LCD bu görüntüyü yakalayabilir miyim..Resim eklerseniz cok sevinirim
Normal televizyonla belki görüntü farkı olabilir önceki tv ydu değildi normal anten varı. Ama forumlarda okuduğum kadrıyla normal lcd lerden uydu yayınını en gösterenlerdenmiş. internette tv bazı uduresimleri var ama böyle tam anlaşılmaz en iyisi canlı görmek. Ayriyeten bölümün ilk sayfasında değirmenci arkadaşımızın çektiği fotograflar var.
Evet canlı görmek nasip oldu aldım geldim.Her özelliği var yaklaşık vestel uydu alıcısı var süper bir görüntü var tavsiye ederim :)
şu vastelin HD uydu alıcısını kullananlar var mı arkadaşlar digitürke üye olmadan kullanılabiliyor mu? 1080p görüntü gösteriyor anladığım kadarıyla..