Şimdi Ara

Vestel Multi İnverter Plus (9-18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aşağıdaki ürün midea üretimi mi ?
    Solo inverter plus modelleri midea üretimi olduğunu forumda okudum ama bu ürünle ilgili olarak bir bilgiye erişemedim.

http://www.vestel.com.tr/multi-inverter-plus-(9-18)

• quote:

Orijinalden alıntı: mmccss

Merhaba aşağıdaki ürün midea üretimi mi ?
    Solo inverter plus modelleri midea üretimi olduğunu forumda okudum ama bu ürünle ilgili olarak bir bilgiye erişemedim.

Bir ara media üretiyordu buda o serilerden olabilir.Bayide kapalı ambalajinin üzerinde yazar hocam made in chain ise media üretimidir.çin üretimi olması sizi yanıltmasın media klima konusunda çok iyi firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Bir ara media üretiyordu buda o serilerden olabilir.Bayide kapalı ambalajinin üzerinde yazar hocam made in chain ise media üretimidir.çin üretimi olması sizi yanıltmasın media klima konusunda çok iyi firma

Hocam o midea nın ürettiği seri inverter plus seriydi o seride mideadaki vertu serisi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Unquestionable Truth

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Hocam o midea nın ürettiği seri inverter plus seriydi o seride mideadaki vertu serisi oluyor

Aynen

• Verdiğiniz bili iiçin teşekkür ederim. Bayiler stoklu olmadıkları için bilgi veremediler. Müşteri hizmetleri bir haftadır kullanma klavuzunu gönderecek onlarda yardımcı olamadılar.
    Sanırım riske girmeyeceğim zass 9000 inv modelinini hepsiburadadan sipariş edeceğim.

Tekrardan çok teşekkürler yorumlarınız için.
  • quote:

Verdiğiniz bili iiçin teşekkür ederim. Bayiler stoklu olmadıkları için bilgi veremediler. Müşteri hizmetleri bir haftadır kullanma klavuzunu gönderecek onlarda yardımcı olamadılar.
    Sanırım riske girmeyeceğim zass 9000 inv modelinini hepsiburadadan sipariş edeceğim.

Tekrardan çok teşekkürler yorumlarınız için.

Kullanma kılavuzunda yazar hocam bekle derim

• mmccss M kullanıcısına yanıt
    Cihazı aldınız mı ya da midea üretimi olup olmadığını öğrendiniz mi? Aldıysanız memnun musunuz?
    Ben de şu klimayı almayı düşünüyorum satıcıya soru sordum bakalım ne diyecek?

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/vestel-multi-inverter-plus-9-18-klima-119205680?keyword=&gclid=CKXDr-LepL8CFejHtAod6QMARg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Eco Plus 7 / Değer mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Remlak kullanıcısına yanıt
    merhaba bu cihazı almadım bunun yerine zass 9000 btu inverter klima aldım. Vestel serrvisi hiç bir şekilde dönüş yapmadığı için üreten firmayıda öğrenemedim. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayarak birde siz deneyim.
  • Yalnız bana iki adet lazım ve fiyatı da çok uygun. Alıp şansımı deneyeceğim.
  • Remlak kullanıcısına yanıt
    Umarım istediğiniz gibi çıkar cihazlar gittigidiyor % ve %10 çekler vardı 30 haziran son kullanma tarihli keşke ondan da faydalanabilseydiniz.
  • Yine çıkmış çekler. Şimdi çek aldım. Sıra cihazda.
    Teşkkür ederim.
  • ARKADAŞLAR BEKO BEKO INVERTEC 1300 KLİMAMIN MONTAJINI YAPTIM. ŞİMDİ ELEKTRİK BAĞLANTISINDA TAKILDIM. GÜÇ GİRİŞİNİN İÇ ÜNİTEDE YERİ YOK. FOTOLARI ATTIM ACİL YARDIM. resimler konu başlığımda
  • vestel multi inverter 9+12 klima aldım. çin meşei li midea firması üretiyor. vestel markası adı altında midea firmasına fason olarak ürettirmiş. çoğu firmanın aynı politikayı izlediği gibi. tabii vestel klima, bazı modellerini de türkiye de kendisi üretiyor.
    ben kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. fakat 9000 btu luk klima hiç ses yapmazken, 12000 btu luk klima biraz sesli çalışıyor. tek sevmediğim yönü o.
  • mamek M kullanıcısına yanıt
    mrb. bende bugün 9+18 için 3.700 fiyat aldım
    siz herhalde 1 yıldır kullanmaktasınız bir sorun yada bir sıkıntı yaşadınız mı.
    daha açıkcası almamı önerirmisiniz.
    cvp için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.