Şimdi Ara

Vestel makine kendi kendine duruyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Vestel çamaşır makinesi programı başlatıp suyu aldıktan sonra 5-10 dk içerisinde bitti gösterip duruyor sebebi ne olabilir? Vestel'i aradım telefonda bilemeyiz arıza tespiti için 800 tl + parça ücreti alırız diyorlar. Fazla masrafı olacaksa yeni makine almayı düşünüyorum.




  • Genelde vestel bulaşık makinelerinde videoda bahsettiğim parça bu arızalar yol açabiliyor. Rezistans kontrol edilmeli ve su sayaç kartına da bakılmalı. Telefonla bilememeleri normal. Ben de tahminde bulunuyorum ama genelde tuttururum.


    Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Vestel bulaşık makinelerinde sık sık karşılaşılan bir problem olan f5 hatasının tamirini sizlere bu videomda anlattım. Bir çok kullanıcı anlattığım basit yöntemlerle sorunu çözebilir ve bu hatayı makinelerinden komple kaldırabilirler. Vestel bm 4201 x bulaşık makinesinde biz bu hatayı yıkama aşaması biterken aldık. Hangi aşamada bu hatayı verdiği çok önemli çünkü aşamasına göre sorunun kaynağı değişmektedir. F5 hatasının gerçek ve net tek çözümü bu videodur diyebilirim. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. Vestel/ Regal Bulaşık Makinesi Basınç Anahtarı Sağlamlık Testi Nasıl Yapılır? https://youtu.be/2FCx5RHxQjQ #bulaşıkmakinesi #f5 #vestel #tamir #tamirat #siziniçin #beyazeşya #usta #hata
    https://www.youtube.com/watch?si=YcAC-fvtV-h9luue&v=4sQmBJD0Szs&feature=youtu.be
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Çamaşır mk hocam, bulaşık değil. Fişin yönünü değiştirince çalışmış sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Eylül 2024; 0:18:59 >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

    İşte maksat gerçekten yardım etmek fayda sağlamak olmayınca  

  • onatba O kullanıcısına yanıt

    Abaaa ben ısrarla bulaşık okumuşum   

    Eyvahlar olsun. Teşekkür ederim...

  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir sorum olacak. Samsung çamaşır makinesi motorunu, motor rulmanını değiştirmek için söktüm. Fakat motor perçinli saplamalı. Videoda kesip yerine vida saplama takabilirsiniz demişsiniz. Motora uyumlu, klasik yıldız veya torx uçlu vida saplamaları nasıl nereden temin edebiliriz?
  • onatba O kullanıcısına yanıt

    Tamircilerde bir sürü hurda motor var. Onlara bakarak uyumlu bir tane bulabilirsiniz. Tabii ölçüsü önemli. Sanayide uzun vida bulabilirsiniz ya da tornacılarda yaptırırsınız. Somun vidalı...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.