Şimdi Ara

Vestel Led Tv Altyazı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
43.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün televizyonum geldi. Bu gün avi formatlı altyazı ile birlikte flash bellekten film açtım.Fakat altyazı da "ı" lar "y" bir kaç harf daha farklı gözüküyor . bunu nasıl düzeltebilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vestel LED TV Altyazı Sorunu ve Çözümleri

Vestel LED TV'nizde altyazı sorunları mı yaşıyorsunuz? Altyazıların ekranda görünmemesi veya kapanmaması gibi sorunlar can sıkıcı olabilir. İşte bu sorunları çözmenize yardımcı olacak bazı adımlar:

• Vestel TV Altyazı Kapatma: Altyazıları kapatmak için Vestel kumandanızdaki "Alt Yazı" tuşuna basın. Bu tuş genellikle mavi renklidir ve üzerinde alt yazı simgesi bulunur.

• Vestel Alt Yazı Kapatma: Altyazıları kapatmak için alternatif bir yöntem, TV'nizin menüsüne gitmektir. Menü tuşuna basın ve "Ayarlar" > "Ekran Ayarları" > "Altyazılar" seçeneğine gidin. Burada altyazıları devre dışı bırakabilirsiniz.

• Vestel TV Alt Yazı Kapatma: Altyazıları kapatmak için bir başka yol, TRT 1 kanalına geçmek ve kumandadaki "Alt Yazı" tuşuna basmaktır. Bu işlem, tüm kanallarda altyazıları kapatacaktır.

• Vestel Televizyon Alt Yazı Kapatma: Vestel LED TV'nizde altyazılar sürekli olarak açıksa, TV'nizin "Sistem" menüsüne gidin ve "Varsayılan Ayarları Geri Yükle" seçeneğini seçin. Bu işlem, tüm TV ayarlarını fabrika varsayılanlarına döndürecektir.

• Vestel TV Alt Yazı Kaldırma: Altyazılar hala görünüyorsa, TV'nizin yazılımını güncellemeniz gerekebilir. TV'nizin menüsüne gidin ve "Ayarlar" > "Yazılım Güncelleme" seçeneğine gidin. Mevcut bir güncelleme varsa, onu yükleyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra altyazı sorununuz devam ediyorsa, Vestel müşteri hizmetlerine başvurun veya yetkili bir teknisyenle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • altyazı ayarlarında dil ayarları olacak. Orda Türkçeyi seçersin. Evde olsam tam yolunu söylerdim ama yazdığım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

Dün televizyonum geldi. Bu gün avi formatlı altyazı ile birlikte flash bellekten film açtım.Fakat altyazı da "ı" lar "y" bir kaç harf daha farklı gözüküyor . bunu nasıl düzeltebilirim.

bende vestel smart var ama sanırım menüsü aynı yada benzerdir şu adımları izle..
    menü-medya tarayıcı-ayarlar-altyazı dili dili- burdan da türkçeyi seç sorun olmayacaktır
    ayrıca problem izlerken problem yaşarsan yine video açıken kumandadan language tuşuna bas ordan altyazıyı seç türkçe de
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.r 156

quote:

Dün televizyonum geldi. Bu gün avi formatlı altyazı ile birlikte flash bellekten film açtım.Fakat altyazı da "ı" lar "y" bir kaç harf daha farklı gözüküyor . bunu nasıl düzeltebilirim.

bende vestel smart var ama sanırım menüsü aynı yada benzerdir şu adımları izle..
    menü-medya tarayıcı-ayarlar-altyazı dili dili- burdan da türkçeyi seç sorun olmayacaktır
    ayrıca problem izlerken problem yaşarsan yine video açıken kumandadan language tuşuna bas ordan altyazıyı seç türkçe de

ya walla su konuyu aramamışımda 1 senedir alt yazı yamuk izliyoruz filmleri:))) teşekkürler

• Arkadaş ben bu ayarı 1.5 yıldır arıyorum nasıl bu sayfaya denk gelmemişim anlayamıyorum 1.5 yıldır yarım yamalak altyazı ile film izliyordum şuan sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ama gerçekten konuyu açan arkadaşa çok teşşekür ediyorum hayati bir mesele ve konu başlığını daha açıklayıcı yapın bnce benim gibi çok arkadaş vardır konuyu arayan...
  • Arkadaşlar merhaba. Bende Vestel 42PF8575 marka tv var. D smart üyesiyim ve D smart Fİx Cı modül bağlantısı ile kullanmaya başladım. Benim size şu şekilde sorum olacak. Bu modülde dsmart sinema kanallarındaki filmleri izlerken Türkçe alt yazıyı seçtiğimde alt yazı karakteri çok berbat çıkıyor. Okunmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olabilirmisin
    Not: Alt yazı dili Türkçe olarak seçili
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.r 156

quote:

Vestel Müşteri Hizmetleri bile bu soruya cevap veremedi.

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg Led tv arıza
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt

VESTEL TÜRKÇE KARAKTER ALTYAZI DESTEĞİNİ AÇMA

1*Kumanda

Menü Tuşu / Sistem / Ayarlar / DİL menüsüne girin bu sayfada 9adet ayarı TÜRKÇE seçin.

2*Kumanda

Menü Tuşu / Medya Tarayıcı / Ayarlar / Altyazı Dili / Türkçe seçin , Altyazı göster / Açık seçin , Altyazı karakter boyutunu biraz büyütün.

3*Pcde altyazıyı windows NOTEPAD ile açın, farklı kaydet ile aşağıda kodlama yazan kısmı: ANSI olarak seçin. ismin başına TR ANSI yazın dosyayı bulun diye.

4*Bu altyazı dosyası ile filmi USB içine filmin adında bir klasör oluşturup içine atın. USByi Vestel LED TVye takın..

5*Kumanda VESTEL LED TV

Menü Tuşu / Medya Tarayıcı / Tümü / filmi. avi. mkv. mp4 açın

6*Kumanda

SUBT. tuşu ile altyazıyı açın, LANG. tuşu ile TR ANSI yazısı ile ismi başlayan altyazıyı seçin.

Şimdi ALTYAZIYI TÜRKÇE KARAKTERLER ile her filmi böyle izleyebilirsiniz.

ALtyazı sitesindeki dosyalar ANSI ise ANSI kodlamaya dönüştürme işlemi 3.maddeye gerek kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 20 Mart 2021; 11:42:23 >

• Emeğiniz için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.