Şimdi Ara

Vestel LEA 800 T Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akrabam bugün bayiden Vestel LEA 800 T çamaşır makinesi aldı, 7yıl garantili. 7yıl garanti 1ay için geçerli bir kampanyamış, 620liraya aldı. 5kg 800devir . Bulaşık makineside aldı, umarım iki üründe servis yüzü görmez.

Boyutlar(Y*G*D)(cm) 84,5*59,7*49,7
    Çamaşır Yıkama Kapasitesi 5 kg.
    Çocuk Kilidi Var
    Dengesiz Yük Kontrolü Var
    Hata Kod Sistemi Var
    Hızlı Yıkama Programı Var
    Kapı Emniyet Mekanizması Var
    Kırışık Azaltma Seçeneği Var
    Maksimum Sıkma Devri 800
    Pamuklu Sentetik Narin ve Yünlü Çamaşır Programları Var
    Program Sayısı 15
    Renk Beyaz
    Sıcaklık Ayarı Var
    Su Girişi Tek
    Su Kesik Emniyet Sistemi Var
    Su Taşma Emniyet Sistemi Var
    Su Tüketimi(Lt) 43
    Tam Elektronik Emniyet Sistemi Var
    Ürün Adı Vestel LEA 800 T Çamaşır Makinesi
    Ürün Kodu 20214399
    Ürün Markası VESTEL
    Yüksek/Alçak Gerilim Koruma Sistemi Var
    Yıkama Sınıfı A
    Enerji Sınıfı A
    Enerji Tüketimi 0,95 kWh

Doğayı da korur, evinizin ekonomisini de...

5 kg. kapasiteli, Vestel Lea Serisi Çamaşır Makineleri, minimum enerji ve su tüketimiyle doğayı da korur, cebinizi de… Pratik kullanımı ve hızıyla hayatınıza kolaylık getirmek için üretilmiş Lea Serisi, tasarımıyla da göz doldurur.
    Çamaşır Makinenizi yakından tanıyın...

Hızlı Yıkama
    Az miktardaki veya çok kirli olmayan çamaşırlarınızın 30 dakika gibi kısacık bir sürede tertemiz olmasını sağlar.

Ekonomik Yıkama
    En az enerji ve su tüketimi ile az miktardaki çamaşırların en ekonomik yolla yıkanmasını sağlar.

Kırışık Azaltma
    Artık ütü yapmak çok kolay iş! Bu seçenek çamaşırların kırışmasını en aza indirerek, daha hızlı ve kolay ütülenmelerini sağlar.

Elektronik dengesiz yük kontrol sistemi
    Tambur içindeki dengesiz yük seviyesine göre sıkma devirini değiştirerek ve programı salınımları düzenleyerek yükü daha fazla yayma yönünde çalıştırır. Böylece çamaşırlar tambur içine daha homojen yayıldığı için sarsıntısız ve sessiz bir sıkma sağlar.

Su Taşma Emniyet Sistemi
    Su seviyesi belirlenen düzeyi aştığı zaman pompa devreye girerek fazla su dışarı atılmasını sağlar.

Yüksek/Alçak Gerilim Koruma Sistemi
    Elektronik kart belirlenmiş voltaj aralığının dışında voltaj algıladığı zaman uyarı kodu vererek kendini kilitler. Böylece voltaj dengesizliklerinin yaratacağı olumsuz etkiler engellenmiş olunur. Ayrıca voltaj normale döndüğünde yıkama kaldığı yerden devam eder .

Su Kesik Emniyet Sistemi
    Makine, su kesildiği zaman bunu algılayıp çalışmaya ara verir. Su gelince de kaldığı yerden tekrar çalışmaya devam eder. Böylece su kesintisinin yol açacağı arızalar engellenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 28 Ağustos 2011; 9:20:00 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vestel LEA 800 T Çamaşır Makinesi, kullanışlı özellikleri ve verimli performansıyla öne çıkan bir cihazdır. Birçok programa sahip olan bu makine, farklı kumaş türleri ve kirlilik seviyeleri için özelleştirilmiş yıkama döngüleri sunar.

Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

Vestel LEA 800 T Çamaşır Makinesi'nin kurulumu ve kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için "Vestel LEA 800 T Kullanım Kılavuzu"nu inceleyebilirsin. Bu kılavuz, cihazın güvenli ve doğru bir şekilde çalıştırılması için gerekli tüm yönergeleri içerir.

Ana Özellikler

• 10 Yıkama Programı: Pamuklular, sentetikler, yünlüler, hassaslar ve spor kıyafetleri dahil olmak üzere çeşitli kumaş türleri için özelleştirilmiş programlar sunar.
    • Hızlı Yıkama: 14 dakikada kısmi yüklere hızlı ve verimli bir yıkama seçeneği sağlar.
    • Hijyen+ Programı: Yüksek sıcaklık ve ek durulama kullanarak bakterileri ve alerjenleri etkili bir şekilde uzaklaştırır.
    • Buhar Desteği: Yıkama döngüsünün sonunda buhar salınımıyla kırışıklıkları azaltmaya ve hijyeni artırmaya yardımcı olur.
    • Enerji Verimliliği: Yüksek enerji verimliliği sınıfı sayesinde elektrik faturalarında tasarruf sağlar.

Sorun Giderme

Vestel LEA 800 T Çamaşır Makinesi'nde herhangi bir sorunla karşılaşırsan, sorunu çözmek için "Vestel LEA 800 T Resetleme" ve "Vestel LEA 800 T Programları" gibi anahtar kelimeleri kullanarak çevrimiçi kaynaklara başvurabilirsin. Ayrıca Vestel'in resmi web sitesinden destek alabilirsin.

Sonuç

Vestel LEA 800 T Çamaşır Makinesi, çok yönlü özellikleri, kullanıcı dostu arayüzü ve güvenilir performansı ile çamaşır yıkama ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçimdir. Doğru kurulum ve kullanımla, yıllarca sorunsuz bir şekilde hizmet verebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Akrabamlara gidince tekrar sordum ve baktım ürünlerde sorun yok, herhangi bir olumsuzluk çıkmamış, sürekli kullanıyorlar.

Çamaşır makinesi için sıkma açısından daha iyi sıkma için 1000devirli modeller iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 3 Ekim 2013; 23:28:01 >

• Sende mantık varya vesteli bi şey anmandan belli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ürünler 2 yıl olmuş sürekli kullanılan iki üründede bir problem çıkmamış. Çevrende vestel alanlar oluyor, servislik olanı görmedim ya da kötü bir olumsuz şikayet edenide. Sizde şöyle bir takıntı var sanki Türk diye güvenmiyorsunuz. Merak etmeyin elektronik kısımları zaten LG, Samsung, Sony falan patentleri onlara ait oluyor. Elektronik kısımlar hariç diğer tasarım ve dizaynlar vestele ait oluyor. Vestel Avrupadan kaç kere yılın tasarım ödülü aldı, ayrıca dünyanın en büyük fabrikalarından biri diye discovery kanalında 1.5saatlik vestel belgeseli var. Sizde takıntı var bence, o kadar kendinizi sıkmayın.
  • hiçbir şey bulmmaış birilerine neden güveneyimki türküm diye bana kaysınlarmı

neden vestel konularına atladıgın belli yaran var

35. kalite mal senide gören miele aldınız sanacak öakma mal o vestel ve rezil

senin gibilerle sokkara selamı bile kesiyorum ben insanı malına göre degerlendirrim.

• Vestel = çöp test ettim kullandım onayladım çöp çöp çöp

Orijinalden alıntı: karti

Vestel = çöp test ettim kullandım onayladım çöp çöp çöp

aynen seneler önce aldıgımm akai -vestel vhs videoyu bahçelerinde parçalayacaktım ancak ikna oldular ürünlerinin bozuk olduguna servis tamir edip verdi.

vestelmi dinlen dinlen kaç

Ben yabancı yerli ayırt etmem, her markadan alırım, hangisi parasına göre hakkını veriyorsa ürünü alırım. Her markanın iyi kötü ürünler vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 17 Ekim 2013; 9:06:42 >

siemens = ÇÖP

gercekten 1,5 yıllık makineyi çöpe atiyoruz, daha 5 sene garantisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üründe sorun olsa tüketici mahkemesi seni haklı bulur.
    Demekki paran çok yada üründe hiç sorun yok.

xepfkli...
  • Bende bunun bir üst modeli var beklentin olmayacaksa 4 ,5 sene götürür ama fazlasını beklemeyin derim kaliteli değil bunu kullanıcı olarak söylüyorum programları kullanışlı değil 44 lt tamburlu basit bir makina bekar evine göre.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.