Şimdi Ara

VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
10
Favori
59.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    bence koymanıza gerek yok, ben birkaç ayda bir süpürge ile çektiriyorum halloluyor.
    parformans sorunu hiç yaşamadım..
  • ben regal 8201 marka model makineme kondeser filtresi olarak arçelik makinelerin filtrelerinden aldım. Tam uyum sağladı. sizede öneririm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.emin -- 17 Ekim 2020; 23:13:11 >
  • Sadece sünger mi yoksa plastik kapakla beraber mi aldınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece sünger aldım

  • av.emin A kullanıcısına yanıt
    Sizin Regal 8201'in Vestel modeli 9711 mi, veya 9711'e de uyar mı acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • regal 8201in vestelde 8811in muadili olduğunu düşünüyorum. Bahsi geçen modeller 8kglik modeller, sizin makineniz ise 9 kg. arada bir fark olacağını sanmıyorum o yüzden kondeser filtresinin sizin makinenize uyacağı kanaatindeyim.

  • arkadaşlar merhaba..biz de bir kurutma makinesi almaya arar verdik..piyasada f/p olayına göre en uygun olarak Vestel KM 9711 buldum..daha iyisi varsa tavsiyelerinizden çok memnun olurum..fakat asıl danışmak istediğim 9 kg olan km 9711 ile 8 kg olan km 8811 arasında kg kapasitesi dışında bir fark var mı? ayrıca kurutma makinesini 9 yerine 8 kg alsam muazzam bir kayıp yaşar mıyım? fikirleriniz benim için çok önemli..


    burada bir düşündüğüm de şu ki 6kg lik çamaşır makinemizle azar azar iki seferde yıkadığımız çamaşırı bir seferde 9 kg'lik kurutma ile kurutabilme imkanı olur mu acaba? bunu da merak ediyorum..

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgty89

    Gecmis olsun, ayni yerden ayni, hasar benim aldigim makinada cikmisti (9kg lik) makinanin geldigi gun actirdigim icin degisim istemistim. Dediginiz gibi servis parcayi degistirelim dedi, kabul etmeyince talebimi aldilar. Sonrasinda m. H leri aradi ikna icin, size kucuk ev aleti verelim parcayi degistirelim diye ama ben kabul etmedim. Degisecegi gune kadarda makinayi kullandim yaklasik 10-12 gun (bu arada darbeli taraftan buyuk ihtimal tamburu sıkıştirdigi icin calisirken tak tak diye sesler geliyordu)

    Sanieim bu darbede oraya takilan sacin takilmasi yada vakumlamasi sonrasi oluyor. Cunku forumda da vaedi bir fotograf, o da bendeki de ayni sizdeki gibi bir darbeydi. Bu arada musteri hiz. Lerine bu ses olayindan dolayi da icime sinmiyor degistirmek istiyorum dedigimde 'o parcadan dolayi ses oluyor' demisti yani konudan haberdarlar.

    Umarim sizin makinada degisir, sonucta 90 gun kosulsuz iade diye reklam yapiyorlar ustune siz 3 hafta dursada makinayi acmamissiniz bile.

    malesef makina değişmedi. garanti süresini 5 yıla uzattık, ancak değişimi kabul ettiler... Eğer çalıştırıldığında sorun çıkarsa değişim olacaktı, sorun çıkmadı.





  • Merhaba,


    şunu da ifade edeyim, kondanser önü filtre vs. konusuna Vestel'in bu forumda bahse geçen modellerinde takılmayınız, çünkü 2-3 aydır kullanıyoruz ve kesinlikle orada bir kirlenme olmadı. olursa da dışarıdan makinayla kolayca çekilebilir ve kolay ulaşılabilir bir yerde. Önüne ince filtre koymak belki iyi bir fikir olabilir ancak başka olumsuzluklar da sebep olabilir. Velhasıl, makinadan memnunuz ve almaya değer bir makina.


    Bu arada yerle ilgili sıkıntınız varsa baştan konacağı yeri iyi irdeleyiniz, üst model ile alt modeli arasında kazan farkı yok, ancak kapak yön değiştireniliyor. Bazen bu bile işinizi kolaylaştırabilir. Biz küçük tuvalete koyduk, kapak yön değiştiriyor olsaydı avantaj olacaktı, küçük tuvalet biraz dar.


    Forum'un önceki sayfalarında, makinanın hareket etmeden çalıştığı söylendi, çamaşır makinasının üstüne ters U şeklinde önü ve arkası açık dolap yaptırdık ve bunun üstüne koyduk. Ancak, dolap çok sağlam olmadığı için makina hafiften sağa sola yalpa yapıyor. Belki düz zeminde olsa bunu fark etmeyecektik.


    Bu günlerde havanın kapalı ve nemli olmasından dolayı ciddi derecede avantaj sağladı, artık balkonda çamaşıra yer ayırmak zorunda kalmıyoruz.


    Önemli not: Makinaya akşamdan çamaşır atıp yatmayın, kurutma bittikten sonrda da, sanıyorum 10 dakikada bir tekrar bir tur atarak nemlenmeyi önlemeye çalışıyor, nesi kötü derseniz, kötü bir tarafı olmamakla birlikte makina enerji harcamaya ve elektrik saatini döndürmeye devam ediyor... Tavsiye edilir bir makina.


    Not - elektrik faturasında büyük bir etki oluşmadı, ancak kullanım sıklığı da önemli, hafta 2-3 kullanım.


    umarım karar vermekte zorlananlara yardımcı olabilmişimdir.





  • srkndemir S kullanıcısına yanıt

    MErhaba;

    ikisi arasında değiştirilebilir kapı yönü dışında herhangi bir fark yok.

    tambur hacimleri aynı

  • hocam genel itibarıyla okudum ama eminde olamadım. almalı mıyım bu ürünü filtre olmaması sıkıntı mı?

  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de yeni 8 kiloluk modeli aldık. Bugün kurulum yapıldı. Kampanya varmış 4 yıl uzatmaya 100 tl verdik. Bedava gibi bir şey 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu model şuan en uygun nereden temin edilebilir?

    Bilindik sitelerde stok görünmüyor.

  • Yaklaşık 1 ay once bu makinayi gittigidiyor uzerinden satin aldik.eve makinayi servis getirdi actik baktık yan tarafi darbeliydi.rapor tuttular gittiler.degisim istiyorum dedim.sonrasinda telefonla ikna cabalari felan kabul etmedim degisim istiyorum dedim.degisim olana kadar bu arada makinayi kullanabilirsiniz dediler.servisi gonderdiler vs.ama makinanin yan tarafindaki ezilmeden dolayi kasnak oraya degiyordu.neyse sonra 2. makina geldi baktim ondada eziklik vardi.yine rapor tutturdum degisim istedim.eskisinide almadilar evde oldu 2 makina.neyse aklimdan gecen yan tarafini degistiririz kullaniriz oyle uğraşmayim.ama çalıştırdım makinayi kurutmayi yapti su tankini dokeyim dedim ama icinde su yok.arkadan bir yerden vermis suyu.altinda çamaşır makinası da islanmis.servisi aradim geldiler.icine su soktuler calistirdilar vs ama suyu yine arkadan verdi.son denemelerinde makinadan garip sesler geldi.dediler baska ekip gelip baksin onlarda geldiler rapor tuttular gittiler vs.en son bugun yeni makina geldi maalesef onunda yan alt tarafi kompile iceri dogru ezilmis.icerideki vida vs kapagin ustune karbon kagidindan gecer gibi gecmis.calistirdilar yine iceriden surtme sesleri geldi, dedim tutun raporu yine.beklicez simdi musteri hizmetleri arasin derdimizi anlatalim yine
    Urunu alacaklara bilgi amacli yazdim bunlari.ayrica benim yasadiklarimi yasayanlarda var mi merak ediyorum.cunku bu kronik bir durummu yoksa benim sansssizligim mi diye.biraz uzun oldu yazi kusura bakmayin ama emin olun daha cok detayi yazmadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Goldman34 kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşmak gerekirse 6-7 aydır makinayı kullanıyoruz. Hiçbir sorun yaşamadım ve çok memnunum. Ancak lojistik firması kaynaklı aynı sorunu yaşayan kişiler olduğunu buradan okudum. Size geçmiş olsun umarım kısa zamanda artık çözülür sorununuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackice_serkan

    Kendi adıma konuşmak gerekirse 6-7 aydır makinayı kullanıyoruz. Hiçbir sorun yaşamadım ve çok memnunum. Ancak lojistik firması kaynaklı aynı sorunu yaşayan kişiler olduğunu buradan okudum. Size geçmiş olsun umarım kısa zamanda artık çözülür sorununuz.

    Tesekkur ederim iyi dilekleriniz için.umarim sizde bir sorun yasamazsiniz ama su da bir gercek 9 kg lik icin kesinlikle yan sac ile icerdeki kasnak mesafesi birbirine cok yakin ve sac çok dayaniksiz.yandan bir darbeyi birakin el ile biraz bastirinca bile kasnagin sürtme sesi geliyor.musteri hizmetlerinin aramasini bekliyorum yasal olarak hakkim var mi bilmiyorum ama ucret iadesi isticem.iyice soguduk bu makinadan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    sanırım şanssız olarak ikikez üst üste nakliye hasarı yaşamışsınız.

    sanırım size getiren kurye ya da nakliye firması makinalara çok kötü davranıyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kolpakolpa

    Bu model şuan en uygun nereden temin edilebilir?

    Bilindik sitelerde stok görünmüyor.

    https://www.hepsiburada.com/vestel-km-9711-a-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBV00000QOZS3?magaza=Hepsiburada

    Hepsiburada da 2990 a düştü. Ben sipariş verdim. Almayi düşünen kaçırmasın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Goldman34 kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende de olmustu, ilk gelen makine yan saci ezikti. Sonrasinda gelende sikinti olmamisti.

    Hem paketleme cok ama cok dandik hem de sac dediginiz gibi ince. Lojistik firmasida cok dikkat etmeyince boyle sorunlar oluyor. Aslinda Vestel in cozumu basit, adam akilli bir paketleme yapsa sorun buyuk olcude ortadan kalkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cgty89

    Ayni sorun bende de olmustu, ilk gelen makine yan saci ezikti. Sonrasinda gelende sikinti olmamisti.

    Hem paketleme cok ama cok dandik hem de sac dediginiz gibi ince. Lojistik firmasida cok dikkat etmeyince boyle sorunlar oluyor. Aslinda Vestel in cozumu basit, adam akilli bir paketleme yapsa sorun buyuk olcude ortadan kalkacak.

    Şaka gibi 3 sefer ayni sorunu yasadik.en son onlarda pes etti ucret iadesi dediler.tamam dedim ama camasir makinsinin ustunde aparat delikleri oldu.bari aparati almayin dedim.rezil gorunmesin.camasir makinasida hasar gordu biraz.bu sefer bunun kavgasıni yaptik musteri hizmetleriyle.artik agzima ne geldiyse saydim.2 gun sonra aradilar tamir ettirelim vs vs.asla markayi kotulemiyorum ama psikolojmen cok yiprattilar berbat bir surec oldu.kolay kolay vestel e yer vermem hayatimda.grundig siparis verdim bakalim hayirlisi artik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.