Şimdi Ara

vestel klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir vestel klima aldım haziran/2008 de çalışmaya başladı ve kurulduğu gün soğuk vermedi servis geldi yapıldı sonra dış ünite su akıtı bant sardılar yine servis şimdi iç ünite su akıtıyor dış ünitenin su akıtma açıklaması klima terleme yaprmış nedense sadece bizim klima terliyor lütfen vestel marka kesinlikle klima almayın klima alınırken tam bir anlatım söz konusu değil aldık 15 gün içinde iade etmek istedik sorun yaşandı o satarkenki tavırlar otomatik olarak değişti ve suç servis yetkilisine kesildi vicdanen rahatsız olup klimayı kabul ettik başkası zarar görmesin diye aldığım günden buyana sorun olan bir klimayı artık kim zarar görürse görsün kesinlikle iade etmek istiyorum herkese söylüyorum ne olur vestel klima almayın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilmavi -- 3 Eylül 2008; 13:39:25 >

• bence vestele çok haksızlık ediyorsunuz. bizim arkadaşın evinde bio vestel klima var. havadaki bakteri vs temizleme özellikli. klima ufacık odayı soğutamadığından odadaki tüm bakteriler sıcaktan havale geçirip ölüyor :)
    sharp bile rakip olamaz vestele bu konuda bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zohahahaha

bence vestele çok haksızlık ediyorsunuz. bizim arkadaşın evinde bio vestel klima var. havadaki bakteri vs temizleme özellikli. klima ufacık odayı soğutamadığından odadaki tüm bakteriler sıcaktan havale geçirip ölüyor :)

• yorumlarına kesinlikle katılmıyorum
    şöyle bir etrafına bakarsan hemen her evde vestel yada arçelik klima görürsün ama mıtsu daıkın gibi klimaları göremezsin göremediğin içinde şikayet bulmam zor ama vestel ve arçelik çok olduğu için şikayet de memnuniyet de çok olmakta ki sen bu klimaya kaç para verdin onuda söyle???
    vestel gibi türk markalarına sırf türk malı olduğu için sahip çıkmak gerekiyo ben evimde vestel klima kullanmıyorum japon malı klimam var ama mesela televizyonum vestel ve yabancı marka tv lerden aşağı kalır yanı yok ve çok memnumum burdan herkese sesleniyorum yabancı markalara tonla para yatıracağınıza tv nizi vestel den alın...
    klima sorununa gelince bu sorun herkesin her an yaşayabileceği sorun ve vestel yaygın servis ağıyla mutlaka sorununu en kısa zamanda halledecektir
    iyi günler

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 31 Ağustos 2008; 19:54:22 >
  • Peki sorarım size çok kaliteli türk malı klimalarınız bir daikin,mitsubishi,fujitsu,hitachi,sharp,zibro gibi -15 derecede ısıtma ve +40 dereceye kadar soğutma yapabiliyormu onlar kadar a enerji sınıfımı inverter modelleri varmı ? yıllardır bu piyasanın içinde olan bu klimalardan dahamı iyi yani vestel,beko vs. Daha kullandıkları gaz bile R22 ayrıca türk malı dediğiniz ürünlerin bile çoğunun parçası yurt dışından geliyor ve ben nedense heryerde daikin mitsubishi sharp fujitsu vs. marka klimaları görüyorum beko,vestel gibi klimalar klimaya fazla para vermek istemeyen kişiler tarafından kışları ılık geçen illerde tercih edilir genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 31 Ağustos 2008; 19:52:37 >
  • ben sadece şunu demek istiyorum bende evimde pahalı japon kliması kullanıyorum ama vestel ile arasında fiyat olarak dağlar kadar fark var ben aynı paraya aynı btu eğer vesteli tercih etseydim tam 3 tane klima alırdım belki pazarlıkla 4 ncüyü bile verirlerdi ben klimacı değilim konunun bana dokunan kısmı vestel klimanın rezilliği yazılması oldu hem ucuz olsun hem kaliteli olsun derseniz olmuyo işte sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte bundan dolayı 1 şey alırken iyice araştıralım ve türk markalarını hemen yermeyelim
    umarım anlaşılabilmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUJİTSU KLİMA
    17 yıl önce açıldı
    fujitsu inverter klima yorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bumin Kağan

ben sadece şunu demek istiyorum bende evimde pahalı japon kliması kullanıyorum ama vestel ile arasında fiyat olarak dağlar kadar fark var ben aynı paraya aynı btu eğer vesteli tercih etseydim tam 3 tane klima alırdım belki pazarlıkla 4 ncüyü bile verirlerdi ben klimacı değilim konunun bana dokunan kısmı vestel klimanın rezilliği yazılması oldu hem ucuz olsun hem kaliteli olsun derseniz olmuyo işte sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte bundan dolayı 1 şey alırken iyice araştıralım ve türk markalarını hemen yermeyelim
    umarım anlaşılabilmişimdir

alakaya,iyi ya alsaydın üç klima aynı paraya ama elektrik faturasındada 3 kat onuda unutma,ve vestel rezillgi başlıgı cuk oturmuş HOCAM

• quote:

Orjinalden alıntı: zohahahaha

bence vestele çok haksızlık ediyorsunuz. bizim arkadaşın evinde bio vestel klima var. havadaki bakteri vs temizleme özellikli. klima ufacık odayı soğutamadığından odadaki tüm bakteriler sıcaktan havale geçirip ölüyor :)

sharp bile.? vay beeee. demekki bu firmalar TR de boşuna büyümüyorlar.

• Ben diğer bir başlıkta mitsubishi electric mi, yoksa sharp mı alayım diye soruyordum. Arkadaşların yorumuna göre, sharp, vestel kadar kötüyse, karar verdim o zaman..
  • Sharp piyasadaki en iyi klimalardan biridir vestel,beko,arçelik vasat performans sergilerler.
  • mrb

tabiki vestel rezilliği çünkü bir şirket servis ağı ve satışında kalitesini ortaya koyar evime toshiba klima aldım 3 senedir kullanırım tık demedi ve servis gelip klimayı monte kullanımını gösterdi o gün bugün kullanılır herhangi bir arıza soğutma ses su akıtma hiç böyle bir şey olmadı. Tabiki parası ile alakalı bende türk malı almak istiyorum ama kalite biraz daha pahalı olup kalitesine önem verebilirler servis ve satış ağını denetleyebilirler müşteri memnuniyetine önem verebilirler bunlar çok önemli klima takıldığı an çalışmıyor soğutmuyor ise 3hafta taki ben şikayet edip iadeye kalkışana kadar bekletilmez satarken o süslü laflarla satış yapan kişiler iade etmek istiyorum şu nedenlerle denildiğinde yokuşa sürülmez hemen sorun nerede ise çözülmeli işte kalite bu. Bir malın sadece kaliteli olması yetmez servis ve satışın kalitesi markanın bütünleyicisidir. O zaman şirketler bayilik ve servis verirken özenle seçecekler hataları göz ardı etmeyecekler. Kocaman fabrikada iletişim kurulabilecek birini bile bulamadım en basiti.

• Arkadaşlar az para verdik diye çalışmayacak değil ya klima.Ha kapasitesi düşür çok sıcak yada soğuk havada,ses yapar biraz,elektrik tüketimi fazladır,montajı çok ideal olamz belki anlarızda .Ucuzda olsa biraz iş yapmalı.Malesef vestelin mantığı böyle sattıktan sonra salla gitsin.Televizyonu bilemem hatta Vestelin asıl işi bu zaten ama kliması hikaye her kullanan mutlaka sorun yaşıyor vestelle.Bence uzak durun ucuz alacaksanız ya marketten (mısırlılar hariç)yada beko arçelik alın(servisi daha ciddi) derim
  • Siz bir de geri vermeye kalksanıza o ürünü, bakın o zaman daha neler yapacaklar.
    Bu arada bu forum o markanın koruması altında. Sizin bu başlığın silinmesi an meselesi
    İşte böyle kudrettli bir firma o. Yakında zorla da satmaya başlarlar.

Bu arada bu başlık kesin silindi dedim. Silinmedi ise devam.

http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/isitici_ve_klimalar/klimalar/envio_-_az_enerji_tuketen_klimalar/exi-9.aspx

Fiyatı 1036 YTL olmuş 976 YTL den satıldıydı.

Bu klima bir efsane!
    Bende de vardı bu üründen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 19 Eylül 2008; 0:07:45 >

• benim de vestel klimam var 24 binlik. vestel bio (plus değil ) artık eskidi şimdi başka klima bakıyorum. vestel düşünmemeimn nedenleri ; her sene bakım yaptırırım ve gene de bir 2-3 ay sonra yazın iç üniteden kışın dış üniteden su sızdırır.. Her seferinde cihaz servise gider bakım için , ve şöyle bir telefon gelir.. "klimanızın arka bilmem ne kapağı çatlamış ondan su sızdırıyor. tamir edersek gene tekrarlayabilir değiştirelim mi fiyatı bilmem ne tl.. değiştirirler(?) bir dahaki sene gene aynı diyalog. tıpatıp aynı.. şimdi de klima hem yazın hem kışın en son seviyede çalıştırmama rağmen yani gürül gürül çalışması gerekir.. 5 dk çalışıyor sonra hemen duruyor. bir 10 dk sonra gene.. geldi baktı servis ana kart mı ne yanmış yenisi geldi gene aynı... değişen bir şey yok.. şimdi nasıl yorumlayayım ... servis dürüst çalışmıyor desem veya yedek parçaları kalitesiz desem veya klimanın ömrü kısa desem yani ne şeklide yorumlarsam yorumlayayım sonuç bu klimayı tercih etmemek..

düzeltme : yazım yanlışı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 2 Mart 2009; 1:31:25 >

• Öncelikle Dandik olan cihaz kalitesi,tabi sonrasında Serviz v.s. Siz bence o cihazdan kurtulmaya bakın,değilse pisikolojik desteğe ihtiyacınız olabilir.Yani kaldırın atın.!!!!
  • bugüne kadar aldığım hiçbir vestel ürününden memnun kalmadım. elektrikli termosifon almıştık evlenirken. garantisi bittikten 1 ay sonra kurulmuş gibi kazanı patladı. vestel almam bir daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.