Şimdi Ara

Vestel'in ek vergi isteği kabul edildi. (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.003
Cevap
23
Favori
77.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin.OK

    Vestel aha sana yemin olsun senin markanı kapıdan içeri sokmam bi defa yaptım o hatayı eskiden oda beyaz eşya buzdolabı çamaşır mak. ama asla yapılmayacak senin kadar iğrenç firma olamaz. Bosch ' a katkıya devam her zamanki gibi artık
    ha bizim bakan efendi neyin düşüncesinde ki yerli üretiliyo diyo hangi ülkede yaşıyor hangi marka cep telefonu bilgisayar kullanıyor ona bakmak lazım acaba alayı da vestel mi diyecem de mümkün değil.

    Aile boyu cep telefonunda Sony kullanıyoruz TV de Sony Samsung Fotoğraf makinası Sony Notebooklar Sony
    senin dandik cihazlarını kullanmaya gerek yok paraya yazık çöpe atılacak para yok bizde Allaha şükür







    Helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bir daha vestelden kibrit çöpü alırsam en adiyim. almam da aldırtmam da artık!

  • Evimde hiçbir vestel ürünü yok bundan sonrada olmayacak.
  • Vestel almayın, aldırmayın!
  • Utanç ülkesi
  • asgari ücretle geçinenler için mademki bir iyileştirme yok , ozaman yüksek maaş alanlar için extra bir vergi almalı devlet , devlet ileri millet geri gitmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Türkiye bu ek vergiyi koysa, Çin de misilleme yapıp Türkiye'ye elektronik parça ihracatına kısıtlama getirse bizim sözde yerliler hangi elektronik ürünü üretebilecekler acaba?

    Apple Amerika'da mı üretim yapıyor? İşin eşekliğini Çinlilere yaptırıyor, kaymağını ülkesine getiriyor. Elin şirketleri tüm dünyayı düdüklüyor, elde ettikleri karı ülkelerine getiriyor, ülkelerini zenginleştiriyor; bizimkiler kendi milletini düdüklemek için devletten yardım istiyor, devlette buna destek veriyor. İşte aramızdaki fark bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokturk87 kullanıcısına yanıt
    Belçika'da ekonomi nasıl??

    Memnun musunuz??
  • destekliyorum diyen arkadaslara hayret ediyorum. bu forumda ne isiniz var o zaman, neyi inceliyorsunuz, neye bakiyorsunuz, sunumu alayim bunumu alayim diye forumda sormayin o zaman gidin vestel alin. bilgisayar bile uretiyorlarmis oyle diyorlar :) forumun ismi bildiginiz uzere donanimhaber.com vestelhaber.com degil! :) tv, telefon, bilgisayar herseyi uretiyormus iste. vaktinizi bosa harcamayin forumu gezip durmayin. devlet elektronik alet secme ozgurlugune ek vergiyle engel koyuyor. bu sitede bilmiyorum farkettiniz mi yeni cikan elektronik aletler inceleniyor. sonra gelip burda destekliyorum diye yaziyorsunuz. ben desteklemiyorum arkadasim en buyuk zevkim olan yeni cikan neler var onu takip etmek istiyorum, hosuma giden sey oldugunda samsung, sony, msi, gigabyte, intel, amd, nvidia neyse kafama yatani alip kullanmak istiyorum. ek vergide neyin nesi?
  • vestel çamaşır makinası alıyordum vazgeçtim.zaten bu olay olmasa bile 900 yada 600 verip venüs almam bile,gider ya lg ya samsung alırım zaten...
  • bu saatten sonra vestel ürünlerini ne alır nede aldırırım yakınlarıma !
  • trident, ve ixperia'da talepte bulunursa şaşırmam artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş vesteli geçitm şimdi ben exper pc almıştım.alamz olaydım.arkadaş bi makina facebooka gire gire ekran akrtı yanar mı?ben lg netbookun anasını ağlattım,toplama masaüstünün anasını ağlatım noluyo demedi hiç.
  • Ey Vestel, şimdi seni bu milletin gazabından acaba kim koruyacakki.

    Sanki cok kaliteli mal üretiliyorda,millette parayi bol bulmus, öylesine hatta hatta sirf yabancı olsun diye mal alıyordu dimi.

    Tam Türk akli işte. Vestel istedi Devletimiz yaptı.. Vatandaş istese,firmaya sahip çıkan devlet vatandasa kulak vermez ama.

    Hey Allahim sen nelere kadirsin

  • Yaşasın vestel ahahahah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomassee

    Belçika'da ekonomi nasıl??

    Memnun musunuz??



    Belçika kucuk 11 milyon nufuslu bir ulke , bati avrupa nin tam ortasinda , yerlesmis sanayi si var , 250 milyar dolar dissatim yapiyo , issizlik ortalama yuzde 7 (guney bolgesinde daha fazla kuzey flaman bolgesi daha cok duzenli ve aldigi yardimlarda dolayi daha cok yatirim cekiyo , is olanaklari daha fazla , bruksel bolge si de issizlik biraz var daha cok gocmenlerde ) . genel olarak refah duzeyi iyi , sosyal yardimlari iyi , ortalama gmaas 1400 euro ama tek maas la gecinmek neredeyse olanaksiz. son on yilda yuksek maliyettlerden dolayi sanayi avrupadan kacip asya ulkelerine gittigi icin burda issizlik cogaldi. Is bulmak en turkiye de oldugu kadar zor artik burda. Hukumet issizlere siki denetim getirdi ve issizlik maaslarini bir sure sonra kesmeye calisiyo. Bir de tabi cok fazla vergi oduyoruz. Ama genel olarak fena bir ulke degil , cunku egitim olanaklari iyi oldugu icin , nitelikli eleman olduktan sonra is bulunur . Kucuk sessiz sakin bir ulke , herkez hafta icinde isine gidip geliyo aksam 7 de heryer kapanir , hafta sonlari da eglenmeye bakarlar. Monton bir ulke biraz. Onun icin Turkiye den gelenler sikici buluyorlar burayi. Boyle iste




  • Vestel batman için tüm dualarım seninle beter ol vestel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence vestele uygun bir yerden kupon bir arazi versinler de kessin sesini. Yine cebimizden almış olur ama olsun. Çalıyorsa benim paramı çalıyor derim.
  • Vestel almayın, aldırmayın.
  • Vestel kim bilir bu yasa için ne paralar vermiş devlete. Ben gider kore malı telefon alırım yine venüs ü almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.