Şimdi Ara

Vestel hdd görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vestel 50pf7070 kullanıcısıyım.Tv flash bellekleri gördüğü halde harici hard diski görmüyor.Hard diskim 1 gb usb 3.0 western digital.Usb 3.0 olmasından yada dosya sisteminin ntfs olmasından olabilir mi acaba tv nin görmemesi.Çok ihtimal vermiyorum aslında bu söylediklerime ama bir ihtimal olarak geldi aklıma.Müşteri hizmetleri y kablo denememi hard diskin içindeki meteryallerin tv ye ağır gelmiş olabileceğini falan söyledi.Şimdi bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.Vetsel kullanıpta hard diski görme konusunda sıkıntı yaşayıp çözenler oldumu yada başka bir marka da olabilir?Y kabloyla alakalı olabilir mi?Şimdi 15 tl vermek istemiyorum.Sorunun kesin ondan olduğunu bilsem tamam ama ondan değilse boşuna y kablo almak istemiyorum.Birde tv nin usb girişi tek olsa y kablo kullanma şansı da olmayacak.Vestelin smart olmayan çoğu modelinde tek usb var.Onlar hard disk bağlayamıyor mu tv ye?Çok uzattım sanırım.Bu tür sorun yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?

• Sorunu çözdüm.Belki benden sonrakilere yardımı olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.servisin dediği gibi bir tane y kablo aldım ve tv hard diski anında gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

Sorunu çözdüm.Belki benden sonrakilere yardımı olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.servisin dediği gibi bir tane y kablo aldım ve tv hard diski anında gördü.

hocam y kablo nedir nasıl birşey oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meselem

quote:

Sorunu çözdüm.Belki benden sonrakilere yardımı olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.servisin dediği gibi bir tane y kablo aldım ve tv hard diski anında gördü.

hocam y kablo nedir nasıl birşey oluyor ?

Hocam y Kablo bildiğiniz hard Disk kablosunun çift usb lisi. Hard diske yine bir uç giriyor. Diğer ucu tek usb yerine çift usb. İki ucu birden usb ye taktığınızda tv harddiski görüyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tv de lg 652v serisi.aynı şekilde usb 3.0 1tb toshiba harici hdd yi tv görmüyor.mutemelen y kablo almam gerekicek benimde....bende dolu hdd ye nerdeyse format atıcaktım..teşekkürler bilgi için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Benim tv de lg 652v serisi.aynı şekilde usb 3.0 1tb toshiba harici hdd yi tv görmüyor.mutemelen y kablo almam gerekicek benimde....bende dolu hdd ye nerdeyse format atıcaktım..teşekkürler bilgi için.

Zahmet olmaz ise resim varmı kablonun internet te felan adres verseniz bir baksam ?
  • quote:

quote:

Benim tv de lg 652v serisi.aynı şekilde usb 3.0 1tb toshiba harici hdd yi tv görmüyor.mutemelen y kablo almam gerekicek benimde....bende dolu hdd ye nerdeyse format atıcaktım..teşekkürler bilgi için.

Zahmet olmaz ise resim varmı kablonun internet te felan adres verseniz bir baksam ?

Estağfurullah hocam, ne zahmeti. Linkini verdiğim konuda fotoğrafta mevcut, konu hakkında bilgilendirme de var.

http://forum.donanimhaber.com/m_45305176/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Estağfurullah hocam, ne zahmeti. Linkini verdiğim konuda fotoğrafta mevcut, konu hakkında bilgilendirme de var.

fakat bu kablo benim hdd ye uyumsuz benim hdd soketi ince geniş ağızlı

benim sokey bu şekilde
     Vestel hdd görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meselem -- 2 Ocak 2015; 14:21:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

fakat bu kablo benim hdd ye uyumsuz benim hdd soketi ince geniş ağızlı

benim sokey bu şekilde
     Vestel hdd görmüyor

Sizin ki usb 3.0 hocam, benim ki de usb 3.0 zaten. Siz sorunca örnek olarak verdim, linkteki kablo usb 2.0 ler için. buyrun şu linkten usb 3.0 için olanı inceleyebilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logilink-usb-3-0-y-disk-kablosu-2x-am-micro-b-133936230?gclid=CKiQk-Hk8sICFSoKwwod3YAAoQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• Benim de böyle bir sorunum var. Benim kafama takılan soru şu. Tv de Usb girişi tek. Hdd ye bir ucunu takıyoruz. Diğer iki Usb girişinden birini Tv ye takıyoruz. Bir Usb girişi boşta kalıyor...

Doğru mu anladım.

Yoksa Tv de iki usb girişi olanlar için mi geçerli bu formül. Alırsam elim de patlar da o yüzden soruyorum..

• SerdarKacmaz kullanıcısına yanıt
    Tv de tek usb olduğunda tabi ki y kablo işe yaramayacaktır. Aklıma tek gelen şu; y kablonun bir ucu tv nin usb sine, boşta kalan ucu telefon falan şarj ettiğimiz bir adaptöre takılıp, adaptör prize takılırsa belki olur. Bunu sadece fikir yürüterek söylüyorum, bilmiyorum olur mu olmaz mı, hard diske zarar verir mi vermez mi?

• Anladım kardeş sağolasın. O zaman bende Tivibu Kutusuna birini diğerini de Tv ye takıp deneyim. Bakalım işe yaracak mı ?

• sword88 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhama bendede 32pf7070 vestel tv ve 1 tb wd elements hdd var.
    Senin tavsiyen üzerine y kablo aldım ancak yine görmedi hddnin işığı yanıyor ve çalışıyor.Sana sorum hdd yi fatlamı yoksa ntfc ilemi biçimlendirdin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.