Şimdi Ara

1TB Harici HDD bilgisayar görüyor ama açmıyor,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1TB Harici HDD bilgisayar görüyor ama açmıyor, sanırım raw formatına dönmüş, içinde ki fotoğraf ve videolarım çok önemli resmen hayatım var verileri silmeden kurtarmam gerekiyor, format atmadan RAW dan NTFS ye dönderemezmiyim,

Şu an usbye Ubuntu yüklüyorum umarım bu görebilir...

• Hiren boot indir cdye yaz ordaki programlardan biriyle kurtarabilirsin zamanında yapmıştım adını hatırlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosyaları rahat alırsın mereklanma.
  • sabahtan beri 20nin üzerinde program, ve 2 farklı linux işletim sistemi ile denedim alamadım nasıl rahat alınır anlatsana.
  • hdd'yi takınca pc donuyor mu sonra çıkarınca rahatlıyor mu....
    hdd'yi harici kutudan çıkarıp bir pcye direkt bağlamayı denedin mi ?
    bir de böyle bir durumda Easy Data Recovery veya Recovery My Files programları işimi görmüştü benim.

ama şunuda söyleyeyim. yakın zamanda başıma bu durum geldiğinde aşağıdakini yapmıştım.
    check disk yap.
    CMD'yi aç
    chkdsk /r x:
    x = sürücü harfi
    akabinde düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaki_umut

hdd'yi takınca pc donuyor mu sonra çıkarınca rahatlıyor mu....
    hdd'yi harici kutudan çıkarıp bir pcye direkt bağlamayı denedin mi ?
    bir de böyle bir durumda Easy Data Recovery veya Recovery My Files programları işimi görmüştü benim.

ama şunuda söyleyeyim. yakın zamanda başıma bu durum geldiğinde aşağıdakini yapmıştım.
    check disk yap.
    CMD'yi aç
    chkdsk /r x:
    x = sürücü harfi
    akabinde düzelmişti.

hdd'yi takınca pc donuyor mu sonra çıkarınca rahatlıyor mu.... - Cevap aynen öyle
    hdd'yi harici kutudan çıkarıp bir pcye direkt bağlamayı denedin mi ? - Cevap denemedim kutudan çıkardım ama bu hdd diğer pclere bağlanacak gibi ucu yok hdd altındaki kontrol kartından direk usb çıkışı monte yani ara bir kontrol ünitesi yok
    Easy Data Recovery veya Recovery My Files programları - - Cevap denedim olmadı
    check disk -Cevap dosya sistemi raw oldugu için yapılamıyor diyor

Şuan hiren bootcd çalıştırdım Western digital ile DLGDIAG programı ile test ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 25 Mayıs 2015; 16:57:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd Açılmıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.