Şimdi Ara

vestel.com.tr'de Tüm Ürünlerde Geçerli %25 İndirim Kodu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
9
Favori
23.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Tekin Acar 1 bu 2,sonunun Tekin Acar gibi olması dileklerimle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfatih M kullanıcısına yanıt
    Biraz düşük kaldı ama yine de teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman arkadaşlar sakın almayın!!!


    ayın 26'sında aldığım tv hala elime ulaşmadı. koskoca fabrika temin sıkıntısı çekti. oyaladı da oyaladı. hala da gelmedi.



    aman diyorum. illa vestel alacaksanız başka satıcılardan alın.
  • Kodlar artık çalışmıyor galiba. %25 yalan mı oldu acaba artık?
  • Venüz Z10 siparişimi ertesi gün teslim ettiler.
    Telefona çamur atana selam olsun
    Bu fiyata bu özellikle ve şık görünümüz daha ne olsun...
  • baktım çoğu ürünün indirimli hali bile hepsiburadadan pahalı.üstelik hepsiburada taksitte yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar değerini takmazsanız Z10 güzel telefon. Herkes snap 800 serisi telefon kullanmak zorunda değil ve snap 800 serisi olmayan telefona çöp demeniz sanırsınız bu yazanlar snap 800lü telefon ile aynı anda 5 işlem yapan profesyonel kullanıcılar. Tek yapabildikleri oyun oynayabilmek, 4k video çekmek bir de 960fps video çekmek.

    E bunlar ihtiyaç mı? Adam kamera istiyorsa fiyat aralığında iyi bir kamerası var, adam hafıza sıkıntısı yaşamayayım diyorsa o da uygun, arka planda uygulamalar açık dursun diyorsan o da var. 1000 liralık telefon segmentinde Xiomi dışında başka marka yok bu özellikler baz alınırsa. Bataryası da orta seviyede bir günü çıkarır.

    Ha sar değeri bu kadar yüksek iken almam orası da doğrudur. Birkaç kez öneri mesajı attım hâlâ çözemediler ama çözmezlerse de kendileri zarar eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışından gelen parçaları ülkemizde monte ederek "tamamen yerli" üretim yapan Vestel savunucuları çıkmış yine piyasaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joe.Joe

    Yurt dışından gelen parçaları ülkemizde monte ederek "tamamen yerli" üretim yapan Vestel savunucuları çıkmış yine piyasaya

    samsung , xiaomi nasıl yapıyor ? kaç firma ekran , işlemci , ram üretiyor ? Sallayacaksanız mantıklı sallayın ...
  • Ha yani gelip burada Vestel ile o firmaları kıyaslayıp bana mantıklı sallayın diyorsun öyle mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negnem

    Vestel alınmaz, neden...?

    Öncelikle paranız ülkede kalır, sonra eşiniz dostunuz çalışıp bu fabrikadan ekmek yiyebilir mesela, neme-lazım. Bir kere Türk malı, biz yapamayız ki, nerde görülmüş bizim bişey yaptığımız. Yaparsak adi olur bozulur zaten, bize savaş açmış pkk fetö besleyen Almanya'dan, Amerika kucağındaki Koreden alalım. Hatta tası tarağı toplayıp oraya mı yerleşsek ne. Bizim toprağımızda da sıkıntıda olabilir, domates patateside almamak lazım aman dikkat. Ben bir kere pazardan aldım, çürük çıktı.



    Bu atıp tutanların vestel marka ne kadar eşyası var merak ediyorum. Evimde ampulünden çamaşır Bulaşık makinesi buzdolabına kadar vestel mevcut. Sıkıntı çıkarır mı? Tabiiki çıkarabilir, şikayet varı gezin bakalım en çok hangi beyaz eşyaların şikayeti var, hangileri daha çok çözüme kavuşmuş. Yinede insan parasıyla istediği markayı alabilir, benim anlamak istemediğim bir markayı komple karalamak. Ben daha, yabancı büyük bir marka için şunu almayın diyen duymadım. Kimse kusura bakmasın, bana kalite diye açıklama yapmasın. Bugün BBC bile Manisa'daki vestel fabrikasını mega fabrika olarak dünyaya gösteriyorsa bunu kabul etmem. Bu marka yabancı ülkede olsa ne kadar sahip çıkılırdı, kim bilir. Biz böyle yaptıkça daha çok ağlarız elin oğlunun sahip olduklarına.



    Vestel den zerre şahsi çıkarım yoktur, isteyen araştırsın. Tek çıkarım ülkeye yaptığı yatırım üretim desteğidir. Almayan almasın, ben milli görüşüme ve milletime hizmet eden yurdum malını desteklerim.

    Düzenleme: İmla

    Yapsınlar kendi fiyat standartlarında öne çıkan ürünler bizde alalım... Tamam yerli üretim,para ülkede kalıyor lakin para kolay kazanılmıyor büyük ihtimal benden büyüksünüz ben hem okuyorum hem bi barda çalıp söylüyorum,para öyle kolay kazanılmıyor sahnem bittiğinde provalarımla birlikte parmaklarımın ucu kan revan içinde kalıyo bir yere dokunabilecek halim kalmıyor.Demek istediğim şu ki kim benim verdiğim paraya bana en iyi malı kim veriyosa ben onu alırım.




  • Bende %25 koduyla TV ve Fırın aldım. 1 hafta içinde geldi, kurulumları yapıldı. Sorunsuz kullanıyorum.

    Konu sahibine teşekkürler.
  • Arkadaşlar beyaz eşya almayı düşünüyorum, %25 kod var mı aktif?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim, kişi tabii ki kendi amacına hizmet eden ürünü alacaktır. Özellikler veya fiyat sana uymuyorsa almazsın. Kimsenin kimseye parasını nasıl harcayacağını söylemesi uygun bir durum değildir. Burada anlatılmak istenen, yerli firma olduğu için; içimizde halen "biz yapamazuk, biz edemezük!" cüler mevcut. Bunlar bana göre memlekete olumsuz dönecek yanlış tutumlar.
    Vatandaş çıkıp tabii ki ben A markasının B ürününü sevmiyorum, beğenmiyorum ve almadım deme hakkına sahiptir. Ama aynı kişi, "A markasına hiç bulaşmayın, bir tane iyi ürünü yok" türevinden top yekun bir karalama çabası içerisine giriyorsa ve de bu marka Avrupa da ciddi oranda satan, ülkeye yatırım yapan, kendi sektöründe dünyanın sayılı fabrikalarına giren, bununla yetinmeyip yerli araba projelerine, IHA silahlanmasına vs katılan memleketim firması ise... ben bunu hoş karşılayamıyorum. Bugün benzer ürünler üretebiliyorken, yabancı ürünlere hayran kalabilmemizin bir nedeni de, onların kendi markalarına sahip çıkıyor olmaları. Yerli firmalarımızı eleştirelim, hataları vardır olacaktır ve inşallah düzeltip kendilerini geliştirerek bu memleketin ihtiyaçları karşılanacaktır.
    Evet muhtemelen ağabeyin yaşındayım, okurken senin sahne alıp harçlık çıkaran arkadaşlarımda oldu. Para kazanmanın çok daha zor şekilleri de mevcut. İşte birazda senin benim param ülkemde kalsın, sana bana biraz daha iş olsun, kendi göbeğimizi biraz da olsa biz kesmeye başlayabilelim diye benim düşüncelerim böyledir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joe.Joe

    Ha yani gelip burada Vestel ile o firmaları kıyaslayıp bana mantıklı sallayın diyorsun öyle mi?

    Adamın sorduğu soruya cevap veremiyorsan, kenara çekil. Sonra kıyas falan filan. Söyle bakalım övdüğün hangi firma tüm parçaları kendi üretiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 17 Ekim 2017; 10:17:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçerli %25 kod var mı? Sadece geçerli %10 kod var.

    HDM3252-649R5D0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25ten var mı haber arkadaşlar ilk kod hâlâ aktif değil başka geldi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçerli %25 kod var mı? Sadece geçerli %10 kod var.



    HDM3252-649R5D0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Elma Sütü'nde de geçerli mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.