Şimdi Ara

vestel.com.tr'de Tüm Ürünlerde Geçerli %25 İndirim Kodu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
9
Favori
23.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    %25 yalan oldu heralde
  • Hocam yeni kod yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25 kod çalışmıyor sanırım, yeni kod gelecek midir?
  • yeni kod var mı arkadaşlar?
  • yokmu yeni kod %10 çalışıyor sadece..%25 olsa keşke
  • K*ç kadar televizyona kurulum için 70 tl servis ücreti isteyince, yerli mala katkı diyerek aldığım televizyonu iade etmek için duraklayıp bir düşündüm. Neyse dedim iyilik, hassasiyet bizde kalsın.
  • rageofdynax kullanıcısına yanıt
    22" tv almayı düşünüyorum bende kurulum ücretli yazıyor.

    Kendim kursam garanti dışı mı kalıyor ürün?
  • Lg de 32 ve altı televizyonlar için kurulum ücreti istiyor ama kendiniz kurabiliyorsunuz. Sadece kırık çıkarsa sorumluluk size ait oluyor. Video çekerek açarsanız sorun olmayacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel Çôp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel.com dan yapacağınız 1500 lira ve üzeri alışverişlerinize 70 tl indirim yapılır. Pm atmanız yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti pay ile ödemeye de 100 💯 tl bonus var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

    22" tv almayı düşünüyorum bende kurulum ücretli yazıyor.

    Kendim kursam garanti dışı mı kalıyor ürün?

    32" olanından aldım, servisi aradım 70 tl'ye duvara 50 tl'ye masa üzerine kuruyoruz dedi, öh dedim, işinize gelirse dedi. (Demedi de dedi gibi oldu). Kendim açar kurarsam bir sıkıntı olur mu dedim, olmaz ancak kırık çıkık olursa servis yardımcı olur, dedi. Ben bu riski göze alıyorum deyip randevuyu iptal ettirdim. Bismillah deyip bir açtım, bir de baktım 70 tl cebimde. Astım tv'yi duvara, gayet güzel oldu, içerisinden aparat çıkıyor ancak plastik olduğu için pek içime sinmedi, belki başka yere montajını yaparsam aynı parçaları kullanmam, bilginize.

    Ayrıca şu mevzuyu da sordum, birisi "Eğer servis kutuyu açarsa garanti 1 yıl uzuyor" dedi. Kadın aynen şöyle cevap verdi "Satın aldığınız firmayı arayıp daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz" ben de n11 üzerinden bir firmadan almıştım, aradım sordum, ürününüzün garantisi 3 yıl (normal de 2 yıl) güle güle kullanın dedi, ben de daha fazla kurcalamadım, umarım öyledir deyip kapattım.

    Ancak bir de şöyle ekleme yapmak istiyorum, malzeme kalitesi gerçekten kendisini belli ediyor. Lg'nin aynı boyut tv'si var, o da dahili uydu alıcılı, kasa o kadar sağlam ki anlatamam, kampanyayla 800 civarına almıştım 1,5 2 yıl önce, ancak Vestel'in özellikle arka bölümü çok esniyor, umarım çatır çutur diye ayrılmaz. Anneme "Mümkünse tozunu sen alma, ben geldikçe alırım" dedim.

    Sağlıcakla kalın.
  • VESTEL 55CA9550 sahibiyim, yazılımı(smart arayüz, wifi-youtube stabilitesi) ve menü arayüzü (kanal listesi,ses seviye ikonları) rezalet, yinede görüntü kalitesi verdiğiniz paranın hakkını veriyor. Seçim sizin... 100 üzerinden 60 ancak veriyorum.
  • Samsung ekran da yapıyor, CPU chipi de yapıyor, hafıza chipi de yapıyor, yazılım da yapıyor, tank da yapıyor, buzdolabı da yapıyor, adamın yapmadığı şey yok. Xiaomi desen adamlar ilk telefonu çıkarmadan önce yıllarca yazılım üzerinden yürüdüler deneyim kazandılar. Şimdi de birçok ürün üretiyorlar; ya kendi başlarına ya da işinde usta başka bir firmayla ortak olarak.



    Ona buna sallayacaksan mantıklı salla demişsin. Ben senin mesajında ne mantık, ne saygı bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 26 Mayıs 2018; 22:34:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel bu kadar iş yapıyor ama benim basit gazlı ocağım çalışmak nedir bilmiyor kanser etti beni artık tamirde ettirmiyorum dursun kenarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla herkes vestele sallıyor ama ben gayet memnunum. Bulaşık makinem ve televizyonun vestel. En az 6-7 kişiye farklı inçlerde vestel TV; çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alıverdim. Hepsi de Allah razı olsun diyor. Bir kişi memnuniyetsizliğini dile getirmedi.



    Her markayla farklı sorunlar yaşayanlar var. Elbette vestelde de sorun olacaktır. Sonuçta elektronik işi biraz da şans işi. Yerli malı yurdun malı. Ülkenin markasını destekle ki tüm parçalarını kendi üretebilsin, kendini geliştirebilsin. Gururla yerli👍👍👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MCErgun

    Samsung ekran da yapıyor, CPU chipi de yapıyor, hafıza chipi de yapıyor, yazılım da yapıyor, tank da yapıyor, buzdolabı da yapıyor, adamın yapmadığı şey yok. Xiaomi desen adamlar ilk telefonu çıkarmadan önce yıllarca yazılım üzerinden yürüdüler deneyim kazandılar. Şimdi de birçok ürün üretiyorlar; ya kendi başlarına ya da işinde usta başka bir firmayla ortak olarak.



    Ona buna sallayacaksan mantıklı salla demişsin. Ben senin mesajında ne mantık, ne saygı bulamadım.
    bana tamamen yerli mal kullanıp elektronik cihaz yapan bir firma söyler misin AYDIN arkadaş . Oneplus diye bir marka var. Size kalsa bu marka çöp dür heralde . Malum bu marka da parçaları sağdan soldan toplayıp yapıyor . Allah insanlara akıl vermiş dimi ? Bedava hem de kullanmayı dene :) . Ban yememek için fazla şey yazmıyorum. Forumdaki aydın kesim neden yerli araba üretilmiyor diyordu ki İnce nin açıklamasından sonra yerli arabaya düşman kesildiler. Seninki de o misal mi ?. Şuan en önemli faktör yazılımdır. Yerli bir markaya neden hazımsızlığınız var anlamak güç. Vatanına böyle düşman başka bir millet var mı acaba merak ediyorum.
  • Sorunlumusunuz anlamadım

    Konuyu niye hortlatiyonuz 👻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negnem N kullanıcısına yanıt
    Onlar da kaliteli ve uygun fiyatlı ürün yapamadıkları için sizin milli duygularınızı somursunler bir güzel. Oyuna gelmeyin. Siz paranızın karşılığını talep edin, milli duygu, hamaset değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negnem

    Vestel alınmaz, neden...?

    Öncelikle paranız ülkede kalır, sonra eşiniz dostunuz çalışıp bu fabrikadan ekmek yiyebilir mesela, neme-lazım. Bir kere Türk malı, biz yapamayız ki, nerde görülmüş bizim bişey yaptığımız. Yaparsak adi olur bozulur zaten, bize savaş açmış pkk fetö besleyen Almanya'dan, Amerika kucağındaki Koreden alalım. Hatta tası tarağı toplayıp oraya mı yerleşsek ne. Bizim toprağımızda da sıkıntıda olabilir, domates patateside almamak lazım aman dikkat. Ben bir kere pazardan aldım, çürük çıktı.



    Bu atıp tutanların vestel marka ne kadar eşyası var merak ediyorum. Evimde ampulünden çamaşır Bulaşık makinesi buzdolabına kadar vestel mevcut. Sıkıntı çıkarır mı? Tabiiki çıkarabilir, şikayet varı gezin bakalım en çok hangi beyaz eşyaların şikayeti var, hangileri daha çok çözüme kavuşmuş. Yinede insan parasıyla istediği markayı alabilir, benim anlamak istemediğim bir markayı komple karalamak. Ben daha, yabancı büyük bir marka için şunu almayın diyen duymadım. Kimse kusura bakmasın, bana kalite diye açıklama yapmasın. Bugün BBC bile Manisa'daki vestel fabrikasını mega fabrika olarak dünyaya gösteriyorsa bunu kabul etmem. Bu marka yabancı ülkede olsa ne kadar sahip çıkılırdı, kim bilir. Biz böyle yaptıkça daha çok ağlarız elin oğlunun sahip olduklarına.



    Vestel den zerre şahsi çıkarım yoktur, isteyen araştırsın. Tek çıkarım ülkeye yaptığı yatırım üretim desteğidir. Almayan almasın, ben milli görüşüme ve milletime hizmet eden yurdum malını desteklerim.

    Düzenleme: İmla
    Vestel bugune kadar beni hic sasirtmadi, ne aldiysam turlu turlu sorunla karsilastim. Daha da evime sokmam. Tercih meselesi tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.