Şimdi Ara

Vestel buzdolabi kapı eğilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    12 yıllık vestel buzdolabimiz var 5 yıl önce kapısı düşmüştü. Servis geldiginde garantisi oldugu halde kullanıcı hatası diye bize komple yeni kapı satmıştı. Kapi yönünü bile degistirmediler. O zaman önemsemedik hatta alttaki şişelik bölümünü söktük kullanmıyoruz.

    Ama şimdi yine egildi. Buzdolabının hatalı olduğunu 5 senede kapıyı özenli kullanmanıza rağmen yeniden eğildiğini üretim hatası nedeniyle değiştirmelerini istedik. Servis geldi kapi sağlam dedi. Anlattik 1 cm eğildiğini ölctük gösterdik. Bari kapi yönünü değiştirin dedik bu seferde menteşeleri kırmişsınız yenisini 700 e takar kapi yönünü değiştiririz dediler .hani saglamdi dedik birde Buzdolabının kapi yönü degistirme ozelligide var. müşteri hizmetlerini arayıp hatalı Buzdolabının kapısını kendilerinin değiştirmelerini istedik. Kabul etmediler.

    Kendilerine mail yazıp kayıtlı konuşmalarımızın dökümünü ve eski yeni sevis formlarini istedik daha gondermediler. Taahhütlü postayla yeniden isteyeceğiz. Kötü niyetlerinden dolayı bu sefer onlara bir ders vermek niyetindeyiz.

    Tecrübeli arkadaşlar lütfen nereye nasıl şikayet ve tespit edebileceğimizi yazarsanız sevinirim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.