Şimdi Ara

vestel 601mt tavuk çevirme nereye takılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizde bu fırından var, ilk defa deneylim dedik ama tavuk çevirme yapmak için verilmiş olan şiş fırına sığmıyor, bunu nereye nasıl takıyoruz bilen var mı?

• İlk önce tavuk çevirme aparatı 2 parça halindedir, siyah plastiği aparata takıyoruz, fırının içinde karşı duvarında sağ taradında gri renkte bi metal kapak var onu açıyoruz ve uçu sivri aparatu o deliğe takıyoruz, sonra siyah aparatı tekrar çıkartıyoruz ve cam kapağı kapatıyoruz. Sonra fırının konumlarından ızgara konumunu seçiyoruz... Sonra aparat dönmeye başlıyor ve tavuğunuz yavaş yavaş pişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subay74 -- 20 Aralık 2015; 18:34:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim vestel firinimdada var 1 kere denedim tavuk patladı :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subay74

İlk önce tavuk çevirme aparatı 2 parça halindedir, siyah plastiği aparata takıyoruz, fırının içinde karşı duvarında sağ taradında gri renkte bi metal kapak var onu açıyoruz ve uçu sivri aparatu o deliğe takıyoruz, sonra siyah aparatı tekrar çıkartıyoruz ve cam kapağı kapatıyoruz. Sonra fırının konumlarından ızgara konumunu seçiyoruz... Sonra aparat dönmeye başlıyor ve tavuğunuz yavaş yavaş pişiyor

Çook teşekkürler, ilk cümlede cevabımı aldım gerisi bonus oldu, ikinci parçayı buldum ilk fırsatta deneyeceğim

• tavuk çevirme denediniz mi. kızartıyor mu. yağı suyu akıyor mu yoksa tepsi mi konuyor. beklediğiniz gibi oldu mu.
  • ovelek kullanıcısına yanıt
    Denedik, gayet güzel oldu, içine hanım sarımsak vs. bişeylerle doldurdu harika oldu, yağı suyu akıyor, altına en alt göze tepsi koyduk, sadece tavuk çok büyük olursa ağırlık sorunu olabilir belki iyi takmak gerekiyor, bizim tavuk kocamandı ama yinede sorun çıkmadı, tavsiyem tavuğu doldurursanız doldurduğunuz yeri dikmeniz çünkü dönerken içindekilerin büyük kısmı dökülüyor bir de tavuk büyük olursa ayaklarını da çok sıkı olmayacak şekilde birbirine dikerseniz her dönüşte aşağıya doğru düşüp kopma gibi bir duruma sebebiyet vermezler... afiyet olsun... he bu arada fırının iç tarafında üstü kapalı küçük bir delik var, şişi oraya sokuyorsunuz ve pişerken dönüyor, çok keyifli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.