Bildirim
Vestel 55ud8200 kullanan veya fikri olan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Aynı şeyi ben de merak ediyorum. Yorum yapabilecek var mıdır? -
Güncel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
10 gündür kullanıyorum bu tv yi. 2.999 tl 12 taksit bonus kart kampanyası ile teknosa dan aldım. 9 senelik Philips lcd tv den geçiş yaptım. Bu tv karma panel olarak üretiliyor. bana lg ips panel +mb130s anakartlı model geldi.tv nin genel performansıdan memnunum. görüntü ve ses kalitesi gayet iyi. 4 metreden izliyorum.ips panel olduğu için renkler çok canlı ve açı problemi yok. siyah renk va paneller kadar başarılı değil ama çokta kötü değil.karanlıkta film izlerken rahatsızlık vermiyor. ışık sızması yok. hdr ve dolby vision mevcut. dinamik kontrast başarılı. gelişmiş ayarlarda renk sıcaklığını özel olarak siz ayarlayabiliyorsunuz.yani sıcak - soğuk - normal - ılık modlarından farklı olması güzel. ayrıca ten rengi ayarı olması da çok iyi. 4k yayınlar çok iyi, hd kanallarda karelenme yok güzel. sd kanallar doğal olarak çok net değil. ekstra olarak 4k dahili uydu alıcısında biss key desteği var. çoğu 4k tv de bu özellik yok.YouTube, netflix 4k açılıyor. puhu tv, bein connect, dtplay, tivibu go mevcut.ss iptv ile iptv paketimi problemsiz izliyorum.
özet: fiyatına göre alınabilecek bir tv. üst düzey lg, Samsung, sony modelleri ile karşılaştırmak doğru olmaz. genel anlamda tavsiye ederim. inşallah problemsiz izleriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 29 Ekim 2019; 22:44:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Cevap için teşekkürler. Peki smart hızı nasıl? Uygulamalara hemen bağlanıyor mu?
-
Teşekkürler. 55ud9360 almaya karar verdim. Özellikleri aynı sadece biraz daha ince diye biliyorum. Yerli malı almak gerekiyor bence.
-
2650 liraya aldık haydi hayırlısı. Bu fiyata daha iyisi olamazdı. -
çok iyi fiyata almışsınız. hayırlı olsun.
2700 tl ye de ben aldım. Daha ulaşmadı elime. Özellikle zaltun kardeşimin tavsiyesiyle karar verdim. Diğer markalar iki üç katı fiyatlara satıyorlar. Hayırlısı bakalım.
nerden aldınız hocam -
Samsung panel geldi ama pek beğenmedim.Va ama siyahlarida iyi değil.Lg ips monitörüm daha iyi.Keske LG alsaydım.Tv dışı kullanım için önermem .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden anladınız samsung panel olduğunu acaba
tv nin seri numarasını vestel müşteri hizmetlerine söyleyerek yada tavsiyeforumu.com da vestel panel bilgi hattından öğrenebilirsiniz.
Samsung panel ve VA panel çıktı. Yarın servis gelip kuracak. Bakalım nasıl çıkacak.
Herkese merhaba biz de bu tvden aldık. Youtubedan açtığım 4k test videolarında tv çok güzel gösteriyorken trt 4k ve normal hd kanallarda çok kötü gösteriyor. insanların yüzleri soluk ve cansız. ayrıca bir çok kanalda da takılma ve donmalar yapıyor. kanal d hiç çekmiyor. dahili uydu alıcıda mı sorun var yoksa yazılımsal bir şey midir? çözüm önerilerinizi bekliyorum yoksa iade edeceğim tvyi. -
Bende aldım bu tv den. Beklediğimden iyi çıktı. Görüntüyü sinema moduna alınca daha net görüntüler çıkıyor. Uygulamalara bağlanma kanal geçişleri gayet iyi. Bende donma vs. olmadı. Sadece Bluetooth yok. Oda olsa iyiydi. Dediğim gibi bu fiyata alınacak en iyi televizyon bence.
Hayırlı olsun. Aslında tv de Bluetooth var. Ama kullanımı ilginç. Telefondan Bluetooth cihazları araması yaptığınızda tv yi görüp bağlanıyor.
Yani şunu merak ettim. Kablosuz kulaklık alırsak Bluetooth özelliği olan bu tv de kullanabilir miyiz acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- güneş ışığı yansıtmayan televizyon
- arçelik tv alınır mı
- lg mi samsung mu
- oled mi qled mi
- tcl mi lg mi
- televizyon önerileri 2025
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X