Şimdi Ara

VESTEL 50UB8300 4K SMART+WİDİ Hakkındaki Düşüncelerim/Videolar Eklendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
359
Cevap
16
Favori
41.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu model ile ilgili yararlanılacak mevcut bir konu olmadığından bir nebze fikir vermek için konu açtım. Çok fazla vaktim olmadığı için kapsamlı bir konu hazırlayamadım kusura bakmayın.

Televizyonu alırken ihtiyaçlarım ve bütçem doğrultusunda hareket ettiğimi belirteyim. Amacım 49-50" boyutunda bir tv almaktı ve bütçe olarak da pek 2000TL üzerine çıkmak istemedim. Bunun sebebi yanlış anlaşılmasın bütçe sorunum olmasa da büyük ihtimalle bu tv'yi alırdım çünkü inceleyip beğenerek aldım.

Alışverişi n11 de bir mağazadan yaptım, 1835 lira idi. Forumdan 20 liraya 1500/100 çeki aldım+fix carda 50 tl puan kamp ile bana maliyeti 1710 lira civarı oldu. Teknomarketlerde 2000 tl.

Neden bu modeli seçtim?
    50" 4k bir tv olması, görüntü kalitesini beğenmem, özelliklerine göre fiyatının uygun gelmesi, vestel servis hakkında okuduğum olumlu yorumlar ve bütün bu olumlu düşüncelerime ek olarak yerli üretime destek olma fikri de hoşuma gitti açıkçası.

Tv Hakkındaki görüşlerim,

Tv'nin görüntü kalitesini ben beğendim. Mağazada iken de diğer tv'ler ile az çok kıyas ettim ve hiç öyle fazladan paralar verilecek bir fark göremedim. Ek olarak ses donanımını çok başarılı buldum. Yani öyle boğuk ya da silik bir ses çıkışı yok kesinlikle. Ses sistemi bağlamadan çok rahatlıkla film izlenebilir.

Kanal geçişleri hızlı ve sorunsuz, bunun için video çektim konuya ekleyeceğim.

Tv kasası kalın değil, gayet normal. Bunun için de yandan bir resim çektim ekleyeceğim.

Menü ve içerik sade kullanışlı. Kısa sürede çözülebilir.

Kumanda tuşları sert, daha yumuşak olabilirdi.

Netflix çalışıyor.

WİDİ (Wireless Display) desteği mevcut ve harika bir özellik bu. Eğer dizüstü ya da mobil cihazlarınızda widi desteğiniz varsa kablosuz görüntü aktarabilirsiniz. 1080p video bile aktarıp izleyebiliyorum.

Soran arkadaşlar vardı denedim, kablosuz klavye ve mouse çalışıyor.

Elimde profesyonel bir fotoğraf makinesi olmadığı için telefon ile çok yayın resmi çekmedim zira bir şey anlaşılmazdı. Mağazadayken 4k kaynak ile izlediğim görüntüsü muazzamdı.

Servisle alışverişin akabindeki tüm diyaloglarımız çok olumlu geçti. Gerçekten servis anlamında söylenilenler doğru görünüyor. Zaten olması gereken de bu. Yerli bir marka olduğu için servis ağının daha geniş ve ulaşılabilir olması markayı tercih edilebilirlik anlamında öne çıkaracaktır. Malum ülkemizde en büyük sorunlardan biri bu teknik servislerle olan mücadelemiz..

Şimdi birkaç resim ve video ekleyeyim, fikir vermesi açısından yardımı olur umarım.

Kanal Geçiş Hızı:

Smart Menü:

İnternet Tarayıcısı:

TRT 4K MAÇ YAYINI

VESTEL 50UB8300 4K SMART+WİDİ Hakkındaki Düşüncelerim/Videolar Eklendi!VESTEL 50UB8300 4K SMART+WİDİ Hakkındaki Düşüncelerim/Videolar Eklendi!VESTEL 50UB8300 4K SMART+WİDİ Hakkındaki Düşüncelerim/Videolar Eklendi!

ardak1 arkadaşımızın eklediği resimler:

quote:

Orijinalden alıntı: ardak1

Duzenleme: +1 fotograf eklendi.
    50ub8300
    Kutu

Goruntu

Girisler

Girisler 2

Fabrikada çalışan hanimefendinin saçı

NETFLİX HAKKINDA:

quote:

Orijinalden alıntı: tibet2009

swapper'inhttps://forum.donanimhaber.com/m_121030068/tm.htm adresindeki mesajında da belirttiği gibi, Vestel Smart Center uygulamasını cep telefonuna indirdim ve netflix'i tv'den açabildim. TV'de netflix gömülü ve çalışıyor. Niye smart tv'ye ikonunu koymamışlar anlamadım. Neyse, çok da sorun değil. Cep telefonundan tıklayacağız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 10 Nisan 2017; 2:0:45 >

• GeCCe kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, gülerek kullan.

İnceleme için ayrıca tşk.
    Performans açısından
    Önceliğim UA kodlu vestel paneller olsada,
    Düşük bütçelere büyük ekran düşünenler için biçilmiş kaftan.

Yalnız o Virüslü video paylaşım sitesinide nerden buldun yahu,
    O linki acilen kaldır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Ekran ayarlarını yazarsan sevinirim. Bende bazen yüzlerde sarı renk hatası oluyor.
    Hocam çok teşekkür ederim. Biraz da sizden öğrendiklerim sayesinde içim rahat aldım televizyonu. İnşallah memnun kalacağız bakalım. Forumla ilgili anlayamadığım bir sorun olduğu için konu içi düzenleme ve video ekleme konusunda sıkıntı yaşadım ama tekrar upload ettim youtube üzerinden. Vakit buldukça ilk mesaja eklemeler yapabilirim.

Aynı tv yi kullanan arkadaşlar da inceleme yapabilirlerse ilk mesaja ekleriz ayrıca daha doyurucu bir konu olur.
  • İki resim
    Bu mesaja eklenen görseller:

VESTEL 50UB8300 4K SMART+WİDİ Hakkındaki Düşüncelerim/Videolar Eklendi!VESTEL 50UB8300 4K SMART+WİDİ Hakkındaki Düşüncelerim/Videolar Eklendi!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Ekranla ilgili ayrıca bir ayarlama yapmadım default ayarlarda henüz ama isterseniz bakıp ileteyim yine de.

Hocam smart nasıl youtube da veya herhangi bir sitede film izleniyor mu?

• Bu TV ile ilgili Vestel'e bazı sorular sormuştum verdikleri cevabı aşağıya ekliyorum. Almayı düşünenlere yardımcı olur umarım.

1) Bu televizyonun HDMI girişleri HDCP 2.2 destekliyor mu? > Evet

2) Üründeki USB girişleri USB 3.0 destekli mi? > USB 2.0

3) Smart menüsünde NETFLIX var mı? > Yok

4) Anakart modeli MB100 mü MB120 mi? > MB120

5) Panel IPS mi VA mı? > VA Panel

6) Gerçek panel yenileme hızı 50Hz mi 100 Hz mi? > 50Hz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ffrisby

quote:

Ekranla ilgili ayrıca bir ayarlama yapmadım default ayarlarda henüz ama isterseniz bakıp ileteyim yine de.

Hocam smart nasıl youtube da veya herhangi bir sitede film izleniyor mu?

Smart gayet güzel, hızlı. Hatta benim internet bağlantı hızım 6-7 mbit olmasına rağmen bir sorun görmedim.

Youtube'dan ya da herhangi bir siteden video/film izleyebiliyorsunuz bununla ilgili de videoları çektim yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 21 Ekim 2016; 0:10:59 >

Orijinalden alıntı: burak3655

Merhaba urun va panelmi gercekten karanlik sahnelerde performansi nasil kontrasi nasil birde size zahmet su videoyu acaio test eder misinizhttps://youtu.be/_TOxnw01DUs

Bir arkadaş müşteri hizm. ile görüşüp yazmıştı va panel olduğunu. Karanlık sahne performansında problem göremedim hatta şöyle söyleyeyim film arşivi yapıyorum ve 4-5 tb arşivim olduğu için benim için de önemli olan bir konu bu. Zira tv kanallarından ziyade film izlemek için kullanıyorum. Televizyonda kullandığınız kaynak kaliteli ise 1080p/4k bütün renkler gibi siyah da kaliteli oluyor. Yani panel bu anlamda üzerine düşeni yapıyor.

Işık sızması konusu ile ilgili ilk mesajda açıklama yapmıştım gözünüzden kaçtı sanırım. Işık sızması yok, hatta Vestel panellerinde aydınlatma için çerçeve kenarlarını kullanmadığı için ışık sızması olma ihtimali yok diye bilgi almıştım satış temsilcisinden. Bunun yanında çok az bulutlanma diye tabir edilen durum var sanki ama belli belirsiz. İnternette bununla ilgili bir araşıtrma yaptım lg, samsung ve philips tv lerde ki bulutlanma ve ışık sızmalarını görünce hayrete düştüm... Zira bozuk bu paneller dedirtecek ölçülerde bulutlanma var ve bir de ışık sızmaları var. Yani 3-4 bin tl verip insanların bir de bunlarla uğraşmaları hiç mantıklı değil.

Attığınız testi vaktim olunca tv de deneyip iletirim sonucu.

İyi forumlar.

• Peki hocam cok tesekkurler en kisa zamanda bende bu urunden almayi dusunuyorum gercekten fiyat performans urunu olmus

quote:

Mediamarkt 1.749 liraya çekti fiyatı. 25 lira visa indirimi ve 100 lira maxipuanla 1.624 liraya düşüyor. 1 tane de ben aldım.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-50ub8300-50-inc-127-cm-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-smart-led-tv-245861088

• quote:

Çok iyi fiyat şu an. 100 lira zarardayım

quote:

Mediamarkt 1.749 liraya çekti fiyatı. 25 lira visa indirimi ve 100 lira maxipuanla 1.624 liraya düşüyor. 1 tane de ben aldım.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-50ub8300-50-inc-127-cm-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-smart-led-tv-245861088

Ürün satışta gözüküyor gittigidiyorda ama içine girince ürün kapanmıştır diyor

• Hocam merhaba

Ürünün kurulumu yapıldı ama çok fazla inceleme şansım olmadı. Üzerindeki Tivibu uygulamasını deneme fırsatınız oldu mu? Ekranın yarısında yayın gözüküyor düzeltemedim.

Bir de browsera girince klavyeyi çıkaramadım bir türlü. Acaba sadece donanımsal klavye ile mi yazabileceğiz?

Orijinalden alıntı: slmnd

Hocam merhaba

Ürünün kurulumu yapıldı ama çok fazla inceleme şansım olmadı. Üzerindeki Tivibu uygulamasını deneme fırsatınız oldu mu? Ekranın yarısında yayın gözüküyor düzeltemedim.

Bir de browsera girince klavyeyi çıkaramadım bir türlü. Acaba sadece donanımsal klavye ile mi yazabileceğiz?

Tivibu aboneliğim olmadığı için hiç girmedim. Klavye sorunsuz açılıyor bende yön tuşları ile yukarı aşağı yapın ok tuşuna falan basın çıkıyor.

• Ben 2 hafta içinde evlenicem ve tv almak icin son araştırmalar icindeyim. Babamlarda vestel 43ub8600 var ve gayet memnunuz ama bana en az 50 inc gerekiyor ve sizce 2000 tl bandında bu tv yeterli mi yoksa başka seçenek onerirmisiniz. Yada başka bir değişle sizce parasını hak eden bir cihazami 50ub8300. Şimdiden tskler 😀

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.