Şimdi Ara

vestel 5.1 ses sistemini pc ye bağlamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde vestel 5.1 ev ses sistemi var ve ben bunu pcme baglamak istiyorum. pcnin ustunde 7.1 ses kartıı var fakat ben bu ses sistemini baglıyamıyorum acaba bunu bglamak ıcın nasıl bır kablo kullanmam lazım
    not: pcde 6 tane ses cıkısı var simdiden cok tessekkurler

• dvd ile birlikte kullanıor olmalısınız,o tip setler amfisini dvd de barındırır,ya microfon bağlantısı ile yada aux girişlerini kullanarak bağlantı yapabilirsiniz
    saygılar...
  • cevap için cok tesekkurler ama ses sistemının harici bir amfisi yada dvd playeri yok sadece 5 hoparlor ve 1 subwooferi var woofereın arkasına hoparlorler tel ile baglanıyor hepsı wooferda birleşiyor cıkış olarakta aux 1 aux 2 ve 5.1 channel input extend cıkısı var ayrıyettende tum hoparlorlerın tek tek cıkısı var woofer dahıl acaba bunu pcye nasıl baglayabılır ve 5.1 ses sıstemını saglıklı bır sekılde kullanabılırım???
  • Bu kablo işini görür

• tesekkur ederim aux cıkışı ısımı gorucek sanırsam...
  • Rica ederim. siyah ucu pc nin yeşil çıkısına baglicaksin. kırmızı beyazlar zaten belli.
  • takenin önerdiği kablolardan 3 tane alırsanız ses sisteminizin 5.1 input girişinden faydalanarak 5.1 ses elde edebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler anladım sanırsam bu yolla hoparlorleri tek tek baglıyabılırım 3 tanesı ısımı gorur
  • kardeş vestel setin modeline?
  • HT-728DT hayırdr??
  • arka 5.1 channel cıkışı war sistemle birlikle oraya takılacak kabloda war öle takarak halledebilirsin.yada bn müzik dinliorm dersen stereo çıkışına tek yoldan bağlarsın yukarıdaki kabloyla.tek bağlasan bile vestelin matrıx özelliği sayesinde rearlardanda ses gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 29 Haziran 2008; 2:16:30 >
  • teskkur ederım saol evet 5.1 cıkıstan o yukardakı kablolardan uc tane alıp baglamam gerekıyo sanırsam ama stereo cıkıstakı muhabbetı pek anlamadım desem herhalde pcdekı stereo cıkıstan bahsettınızde tek yol nasıl oluyor acaba?? aux cıkısından tek baglamak anlamında mı???
  • yanlış anladın bak vestelin yanında werdiği bi kablo war böle s-video çıkışına benzeyen bir kablo o kablonun takılacağı yer subın arkasında görürüsün hatta 5.1 channel ınput extend yazıo onu takıosun ve o taktığın yerden o kablodan 6 tane cıkış werio snde onları resimedki aparatı kullanarak ses kartında yeşile frontları pembeye rearları mavide bass ve centere bağlıosun. ama o kablo yoksa yukrda resmi olan kablodan bi tane al ve stereo çıkışına ordanda ses kartından yeşil olan jacka tak

• ok cok tesekkur sımdı anladım tam olarak o bahsettıgınız 6 cıkıslı kablo bende var evet ama sızce hangısını kullanmalıyım pekı neyı tavsıye edersınız??
  • bn o 6 çıkışlı kabloyu kullnıorum.snde onu kullan bnce ama dier kablodanda al dene kndin krar wer bnce çünkü bn önceden onu kullanıodum sonra buna döndüm o sanki müziklerde daha iidi gibi geio buda flimlerde.
  • ok cok sagol verdıgın bılgıler için yalnız senın gonderdıgın resımdekı aparattan uc tane alıcam degıl mı?
  • eet üç tane alip dediğim gibi renklere bağlıcaksın böle bağlarsan unutma denetim masasında/ses efektleri/hopörler ayrlarından gelişmişe tıklayıp 5.1i seç yeniden başlatıp öle bağlayıp kullan
  • tabiki... tesekkurler sanırsam heryerde elektronıkcılerde vardır bu aparat veya o kablo
  • wrdır ya yoksabile istteysen yazıcıoğlunda alt kattataki kablo filan olan dükkanda war ordan alırsın
  • tamamdır cok tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.