Şimdi Ara

Vestel 49UB8300 Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
26
Favori
85.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biologist kullanıcısına yanıt
    TRT için servise bilgi verin gelip düzeltsin lütfen.

    Tavsiye konularına ben girmiyorum.

    Netflix için ise Şu yazılımı yükleyiniz ancak uygulama devam ediyor mu bilgim yok onu da servise sorabilirsiniz (Önce yükleyiniz, çalışması lazım)

  • Arkadaşlar Hepsiburadada suanda 1824 tl bu televizyon hala f/p mi yoksa başka tavsiyeniz varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam servisle görüşeyim
  • acaba ayak açıklığı kaç cm. ölçen var mı.70 cm'lik bir sehpanın üstünde durur mu.bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    en az 105cm lik bir masa olması lazım 70cm lik sephada kesinlikle durmaz bilginiz olsun bende ki masa 97 cm kılı kılına duruyor duvara monte ettirmediğime çok pişmanım cumartesi kendim monte işlemi yapıcam.
  • mockingjay kullanıcısına yanıt
    hocam cevabınıza teşekkür ederim,mecbur duvara asılacak o zaman.1700-1800 lira civarında daha uygun bir tv tavsiyeniz var mıdır yoksa bu tv fiyat performans cihazı mıdır dersiniz.
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    Valla dün aldım ben tvyi ps4 oynadım gayet iyiydi görüntü.Youtube'dan 4k video açtım yine iyiydi sanki biraz insanların suratlarda kırmızılık vardı ekran modunu doğal yaptım geçti. Ama şöyle birşey var bu fiyata 4k tv zaten yok.Ekran büyüklüğü olsun ps4 kullanımında verdiği renk kalitesi beni fazlasıyla tatmin etti. Ama Hafta sonu birkaç film izlicem netflixten o zaman belli olur diğer şeyler. Ayrıca ben çok eski bir tv'den geçtim bu tv'ye birde takıntılı biri değilimdir o yüzden bana gayet iyi geldi iyi ki almışım hiç pişman değilim. Zaten çok araştırdım ve belirttiğim gibi bu paralara 4k tv imkansız alabileceğin en iyi tv'dir bence.
  • mockingjay kullanıcısına yanıt
    çok sağol hocam,iyi bir kampanya denk getirirsem hemen almayı düşünüyorum.
  • Bende 2 gün önce aldım tv yi. Şimdiye kadar gözüme batan tek şey kanal geçişlerinin yavaşlığı. Onun dışında trt 4k ve internetten izlediğim 4k videolarda gayet iyi performans aldım. Smart özelliğide çok hızlı olmamakla birlikte yeterli düzeyde diye düşünüyorum. Bencede ürün tam bir f/p ürünü. Bu fiyata bu özelliklerde tv bulmak zor.
  • dün tv hakkında güzel yorumlarda bulundum ancak şuanda çok can sıkan bir sorunum var. ps4 üzerinden fifa 2017 oynadığımda rahatsız edici şekilde titremeler oluyor. göz zevkini çok bozuyor. Eve gidince bir kaç görüntü ayarı denemesi yapıcam. Oyun modunda oynadım olmadı şimdi ps4 üzerinden çıkışları kontrol edip bir deneme yapıcam eğer sorun devam ederse ürünü iade etmeyi düşünüyorum. Bu sorunla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
  • bende oyun performansından şikayetçiyim :) xbox one s aldım fakat görüntü gerkçekten çok kötü. özel bir ayarı mevcutmudur.
  • merhaba arkadaşlar. dün trt 4k dan şampiyonlar ligi maçını izlerken kısa bir süre ekran enine ve boyuna ortadan ikiye bölündü yani ekran tam 4 parça oldu, çizgi belli değil ama görüntüden belli oluyor. diğer kanallara baktım öyle bir sıkıntı görmedim yayından olabilirmi?
  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam vestel tvlerde servis menüsünden kaç saat çalıştığına bakabiliyor muyuz.hani teşhir falan olmasın diye.
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    Elbette, menu 4725 ile girdiğinizde en üstte life time diye belirtir
  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkürler,acaba şu saate kadar normaldir çünkü test edilmiştir diye bir durum var mıdır yoksa direk 0 olması mı gerekir.
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    Direkt 0 olmaması illa ki teşhir anlamı taşımıyor, bant testlerinde, son kontrol testinde, ileri unsur testlerinde ve depodan çekilen numune testlerinde belli zaman geçiren tv ler var ki aslında makul ölçüde olmak kaydı ile burada süre olmasını ben olumlu dahi karşılarım zira en azından bir insan eli ile kontrol edilmiş de kabul ederim.

    Elbette kalkıp da 10.000 saat kullanılmış bir ürünü, ''Aaaa iyi yaaa birisi evine götürüp güzzzzelce test etmiş'' diye de nitelendirmeyiz
  • Ado kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla 200-300 saat civarı normal sayılmalı.1000 saat ve üstü teste değil keyfe giriyor sanırım
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    Hocam saat olur mu hiç? 300 saat demek neredeyse 15 gün kapatmadan kullanılmış demektir olmaz o.

    200-300 dakika deseniz tamam kabul de saat olmaz

    Çok istisnai durumlar dışınd afabrikada bu kadar uzun süre test her üründe yapılmaz.

    Mesela sıcak oda testleri vardır, orada televizyonların her modelinden 1 er numune çalışır halde kesintisiz 3 gün boyunca dururlar ve tepkileri kayıt altına alınır. 3 gün orada 1 gün şurada 1 gün burada 3 saat ötekinde 5 saat berikinde derken toplamda 10 günü bulsanız dahi bu ürünler zaten satışa çıkmaz. ya argecilere zimmetlenir çalışmaları bu ürün üzerinde yaparlar, ya eğitim salonlarına ya da akademi sınıflarına yollanır çalışmalarda kullanılsın diye vs.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    hocam netleştirdiğin için sağol,üretim kontrol aşamalarıyla ilgili bilgim yok, ne nasıl işler-nekadar kontrol edilir pek fikrim yok.sayende ben ve benim gibi bu konuyu bilmeyenler faydalanacaklardır
  • gewa G kullanıcısına yanıt
    Verdigimiz bilgilerin faydasi oluyorsa ne mutlu hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.