Şimdi Ara

Vestel 42VF8022 42' 3D LCD TV 1359 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.165
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (Puan: 5 / 1 kişi)
    4 Adet 3D Gözlük Hediye!Paylaş | 1.799,00 TL
    Fiyatı: 1.359,00 TL KDV Dahil Ürün hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

http://emagaza.vestel.com.tr/vestel_42vf8022_42_lcd_tv/ProductDetails.aspx?ProductID=1974

• şimdi gene çok bilmişler başlar yazmaya vestel 5 para etmez bu para verilmez vs. alın kardeşim fiyat çok iyi kaçırmayın
  • Vestel TV'ler benim gördüğüm renk konusunda samsunglardan daha iyiler ve 7000 serisinden sonrakiler .mkv dahil filmleri oynatıyo diye biliyorum. 3d performansı hakkında bilgisi olan var mı ?
  • bence de vetstel. benim fikrim isteyen LG de SAMSUNG DA alabilir. Ama bence VESTEL...
  • 2004 yılından beri Vestel 4500 Dvd Player kullanıyorum ve halen taş gibi.
  • Son durum;
    Vestelin sayfasından..

Desteklenen Video Formatları avi, mpg, mpe, mpeg, dat, mkv, mp4
  • İlerde evimde vetsel dizcem nasipse. herkes gider samsuna ben giderim manisaya(:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    VESTEL 42 PF6011 FULL-HD LCD Tv
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen hafta 1099 a satmışlar bende o rakamı görünce beklemeye başladım :D
  • bencede vestelden şaşmayin ben de vestel 42pf7017 modelini alacam smart tv bizzat ekran kalitesini falan gözümle gordum şuan fiyati 2000tl bu fiyattaki diğer tvlere 5 basar orasi kesin bir de teknik servis hizmeti çok iyi 42pf7017 kampanya ya girdiği gibi almayi düşünüyom
  • vestel konusunda agresiflik yapmaya geldim :D almayın vestel höy löy löy höy löy löy
  • elmalıda peşine 12 taksit yapıyolar
  • Sitesinde ekran yenileme hızının kaç hz olduğu yazmıyor. Bilen var mı? 3D olduğuna göre 100hz vardır herhalde.
  • fiyat iyi de tv'nin kasası çok kötü görünüyor..
  • Ekran yenileme hızı 50Hz. Panel olarak da LG kullanıyormuş. Kuzenim vestelde o söyledi. Tepkime hızı da 6 ms.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackram -- 18 Şubat 2012; 16:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackram

Ekran yenileme hızı 50Hz. Panel olarak da LG kullanıyormuş. Kuzenim vestelde o söyledi. Tepkime hızı da 6 ms.

değerler iyi değil, yanılıyor muyum. 60hz 5ms monitörümde bile ghosting yaşıyorum bunu birde 3d de 50hzde düşünürsek rezilleri oynar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackram

Ekran yenileme hızı 50Hz. Panel olarak da LG kullanıyormuş. Kuzenim vestelde o söyledi. Tepkime hızı da 6 ms.

Bu kötü oldu. Herhalde elde kalan ürünlere 3d algoritması yükleyip satışa sundular. Pixellence özelliği de yok. Kafam karıştı vesselam
  • hamdolsun bugüne kadar evime vestel marka küçük veya büyük hiç bir alet girmemiştir. bundan sonrada girmeyecek. (tabi ki kefeni vestel marka getirirler mi onu da bilmem. en iyisi onu da şimdiden alayım.)
  • Şükür bu ülkenin vestel diye firması var.isteyen alır isteyen almaz. ama şu bir gerçek bu firmaların önünü açacak olan bizleriz.
  • Böyle takoz görünümlü bir LCD'ye kim para verir ya? Kalas gibi, böle kalın çerçeve mi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Böyle takoz görünümlü bir LCD'ye kim para verir ya? Kalas gibi, böle kalın çerçeve mi olur.

Ben vestel ürünlerini beğenmiyorum. Çabuk bozulan ürünler olarak hafızamda yer tuttu ama bu görüşede karşıyım. Yahu televizyon alıyoruz. Neymiş çerçevesi kalınmış yapmayın ya tvye mi bakıyoruz çerçevesine mi!!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.