Bildirim
VESTEL 42PF9060 vs LG 42LA640S ikisi arasında kaldım Yardımlarınız bekliyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yok mu kimse -
1) LG
2) LG'de WiFi dahili var. Vestelde harici aparat gerekiyor.
3) LG teknosada 1599, diğeri 1799. vestel bazı alş. sitelerinde daha ucuz, kargo dahil 1500 mertebelerinde ama büyük marketleri tercih ediyorum ben.
4) Vestelin sesi daha iyi. 12x12. LG 10x10
5) Vestel'de VGA girişi mevcut, LG'de yok.
6) LG daha tasarruflu. 52 W. Vestel 69 W.
7) Vestelde ekranın dışındaki kasa daha ince. Slim Led Panel.
LG bende var, Vesteli görmedim denemedim bilmiyorum.
Ama LG'de yazılım güncelleme desteği daha iyidir görüşündeyim. Zira çok satıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: kukaraca
1) LG
2) LG'de WiFi dahili var. Vestelde harici aparat gerekiyor.
3) LG teknosada 1599, diğeri 1799. vestel bazı alş. sitelerinde daha ucuz, kargo dahil 1500 mertebelerinde ama büyük marketleri tercih ediyorum ben.
4) Vestelin sesi daha iyi. 12x12. LG 10x10
5) Vestel'de VGA girişi mevcut, LG'de yok.
6) LG daha tasarruflu. 52 W. Vestel 69 W.
7) Vestelde ekranın dışındaki kasa daha ince. Slim Led Panel.
LG bende var, Vesteli görmedim denemedim bilmiyorum.
Ama LG'de yazılım güncelleme desteği daha iyidir görüşündeyim. Zira çok satıyor.
Teşekkür ederim bilgilendirme ve yorumlarınız için.
Vestel 42PF9060 aldım (1.700 TL) şimdilik bir sorun yok, gayet memnunum. Almadan önce görüntüsüne baktım, görüntüyü görünce karar vermeme yardımcı oldu.
Panel de zaten LG üretimiymiş menüden kontrol ettim.
Tekrardan teşekkürler yorumlarınız için.
-
Merhabalar, kukarca'nın yorumuna göre LG daha avantajlı görünüyor. Vestel'i seçerken tasarım ve servis gibi teknik olmayan detaylar mı daha cazip göründü?
Merakım şundan, Knot.la isminde yeni bir platform için bir araştırma robotu geliştiriyorum. Piyasada ürünlerin malum binbir verisi var ama satın almaya karar vermeniz çok daha farklı kişisel ihtiyaçlarla şekilleniyor. Bu tarz seçim faktörlerini de robotumuza katmak istiyoruz. Bir nevi kukarca'nın çok ayrıntılı açıklamalarını size otomatik oluşturmaya çalışacak..
Hayırlı olsun yeni televizyonunuz bu arada. -
quote:
Orijinalden alıntı: knotla
Merhabalar, kukarca'nın yorumuna göre LG daha avantajlı görünüyor. Vestel'i seçerken tasarım ve servis gibi teknik olmayan detaylar mı daha cazip göründü?
Merakım şundan, Knot.la isminde yeni bir platform için bir araştırma robotu geliştiriyorum. Piyasada ürünlerin malum binbir verisi var ama satın almaya karar vermeniz çok daha farklı kişisel ihtiyaçlarla şekilleniyor. Bu tarz seçim faktörlerini de robotumuza katmak istiyoruz. Bir nevi kukarca'nın çok ayrıntılı açıklamalarını size otomatik oluşturmaya çalışacak..
Hayırlı olsun yeni televizyonunuz bu arada.
Merhaba, hayrli olsun demissiniz tesekkur edyorum.
Sadece bu urunu alirkenki satin alma asamisini merak ettiyseniz, ozetleyerek yazayim.
Oncelikle on yargili olmadan markalar hakkindaki olumlu olumsuz yorumlari goz onunde bulundurmuyorum cunku hemen hemen her markanin iyi olan bir veya birden cok modeli olabiliyor. Vesteli almaya karar vermeden once her iki urunun de kullanici yorumlari ve urun incelemelerini arastirdim herkes gibi. Teknosada her iki urunu de inceledim goruntu olarak vestel bana daha iyi geldi. Vestelin kullandigi panelin de Lg oldugunu forumdaki arkadaslarin paylastigi fotolardan biliyordum, o nedenle herhangi bir tereddut veya onyargi yoktu kafamda.3D goruntuleri arasinda da bir fark goremedim, benim kisisel gorusum.
Benim sahsi dusuncem, tv once asli gorevini yapmali yani iyi bir goruntu verebilmeli.Diger ekstra ozellikleri ikinci planda gelir benim icin.Kisaca vesteli tercih etmemdeki kriterleri sirasi ile yazilacak olursam;
1)Goruntu kalitesi
2)yerli marka olmasi(servis ve ozellikle musteri hizmetleri)
3)3D,smart tv,hd dahili uydu alici
4)tasarim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkürler, çok faydalı oldu bu bilgiler. Marka özelinde hakikaten sandığımın çok üzerinde Vestel ve Arçelik tercihi duyuyorum servis ve hizmet kolaylığı açısından. Sizinki de bu yönelişi destekledi. -
quote:
Orijinalden alıntı: adonise
quote:
Orijinalden alıntı: knotla
Hayırlı olsun yeni televizyonunuz bu arada.
Merhaba, hayrli olsun demissiniz tesekkur edyorum.
Sadece bu urunu alirkenki satin alma asamisini merak ettiyseniz, ozetleyerek yazayim.
Oncelikle on yargili olmadan markalar hakkindaki olumlu olumsuz yorumlari goz onunde bulundurmuyorum cunku hemen hemen her markanin iyi olan bir veya birden cok modeli olabiliyor. Vesteli almaya karar vermeden once her iki urunun de kullanici yorumlari ve urun incelemelerini arastirdim herkes gibi. Teknosada her iki urunu de inceledim goruntu olarak vestel bana daha iyi geldi. Vestelin kullandigi panelin de Lg oldugunu forumdaki arkadaslarin paylastigi fotolardan biliyordum, o nedenle herhangi bir tereddut veya onyargi yoktu kafamda.3D goruntuleri arasinda da bir fark goremedim, benim kisisel gorusum.
Benim sahsi dusuncem, tv once asli gorevini yapmali yani iyi bir goruntu verebilmeli.Diger ekstra ozellikleri ikinci planda gelir benim icin.Kisaca vesteli tercih etmemdeki kriterleri sirasi ile yazilacak olursam;
1)Goruntu kalitesi
2)yerli marka olmasi(servis ve ozellikle musteri hizmetleri)
3)3D,smart tv,hd dahili uydu alici
4)tasarim
Slm;
Televizyonunuz hayırlı olsun. Bende yaklaşık bir aydır tv arayışındayım.
Bu tv parasını gerçekten hak ediyor mu?
Dahili Uydu alıcısı yeterli mi ?
3D görüntü hissiyat olarak tatmin edici mi?
3D DTS ses türünü desteklememesi sorun oldu mu?
Smart özelliği nasıl ? İnternet'ten film veya dizi izlerken bellek dolu uyarı alıyor musunuz?
Kanal geçişleri için çok bekliyor musunuz? Kaç saniye geçişler acaba?
Sd yayınlar tatmin edici mi?
Benim sormayı unuttuğum ama sizin paylaşmak istediğiniz şeyler var mı?
cevaplarınız için şimdiden tşk ederim.
-
Öncelikle teşekkür ederim.
Ürün incelesi ve birçok bilgiye aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz ama, ben sorularınızı kısaca cevaplamaya çalışayım.
http://forum.donanimhaber.com/m_76181412/mpage_24/f_/key_pf9060//tm.htm#91679264
Ürün bence fiyatına göre iyi. Karar vermeden önce diğer tvlerle görüntüsünü karşılaştırma şansım oldu teknosada.Görüntü kalitesi olarak gayet başarılı.
Yine aynı mağazada 3D özelliğini de aynı şekilde karşılaştırdım LG ile aralarında bir fark göremedim.
Almaya gittiğim vestel mağazasında da almadan önce kanalların görüntü kalitesine ve kanal geçiş hızına baktıktan sonra almaya karar verdim.
Sizde almayı düşünüyorsanız bir vestel mağazasında ürünü inceleme şansınız olursa karar vermeniz açısından daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
HD kanallar çok iyi, SD kanllar ise iyi sayılır.TV deki HD uydu alıcının kanal geçiş hızı da fena değil, benim beklediğimden iyi.
İnternetten film izleme olayına gelince; adobe firması ile vestel arasında herhangi bir anlaşma olmadığından flasplayer destekli videolar internet üzerinden izlenemiyor.Ben izlemek istediğim içerikleri usb flash belleğe atıp öyle izliyorum. Sonradan vestel bir anlaşma imzalar mı derseniz o konu hakkında çok fazla bilgim yok.İnternet sitelerine girerken kısa sürede bağlandığını söyleyebilirim. Kablosuz mouse ve klavye olursa kullanım açısından daha da iyi olur.
DTS desteklemiyor fakat ben PS3 üzerinden bunu gidermeyi düşünüyorum.
Müşteri hizmetleri konusunda da ayrı bir parantez açmak isterim.Gerek donanımhaber üzerinden gerekse vestel iletişim merkezinden isteğiniz soruya cevap bulabiliyorsunuz, sorunuza çözüm bulana kadar da ilgileniyorlar sağ olsunlar.
Başka sormak istediğiniz soru olursa verdiğim linkten elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 17 Mayıs 2014; 18:03:49 >
-
Merhaba Xmonte ,
VESTEL e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkürler.
Ürün seçiminin sizin değerli görüşleriniz doğrultusunda yapılması çok daha uygun olacaktır.
Aynı zamanda ürünlerimiz hakkında teknik bilgi için www.vestel.com.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Satış sonrası herhangi bir bilgi talebiniz ya da sorun yaşamanız halinde konu ile bizzat ilgileniyor ve hizmet sunuyor olacağım.
Vestel Ailesi olarak ürünlerimizin arkasında sizin de YANINIZDAYIZ ! -
LG 42LA640S DTS destekliyor.
Vestel'i de yerli marka olduğu için takdir ediyorum. Aynı fiyatta olsalardı beni de cezbedebilirdi, Vestel en az 100 TL daha pahalı. Nasip.
Edit: Özür dilerim. Vesteli aynı fiyata, hatta daha ucuza bulmak mümkün. 1500 mertebelerinde satan alş. siteleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraca -- 21 Mayıs 2014; 10:21:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X