Şimdi Ara

VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
984
Cevap
21
Favori
94.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikdam

Menüye girip 4725 tuşlayarak bu ekranı görebilirsınız. bekleme suresınden neyi kastetınız anlamadım

Arkadaşım bende hdmı ile uydu alıcısı takılı uydu cihazini bekleme konumuna aldığimda tv de sinyal yok 5 dk geriye sayiyor bunu 2 dk düşürme imkanı var mı. Birde 5 dk dan sonra tv kapanıyor tekrar uysu cihazini açtiğimda tvaçilmiyor tv kumandasindan açmak gerekiyor bunun bir ayari var mi tv kumandasini kullanmadan

• Arkadaşlar iptv oluyormu 9060 da

• MM.M60 kullanıcısına yanıt
    siz uydu alıcısını beklemeye aldıgınızda cihaz yayın olmadığını düşünüyor ve boşa çalışmamak için 5dk içinde kapanacağını size haber veriyor....
    ne sebeple 2dk'ya düşüreceksiniz ki?
    TV kumandasını kullanmadan uydu alıcısının kumandasıyla mı TV'yi açmak istiyorsunuz? o imkansız
  • hsncn06 H kullanıcısına yanıt
    hocam baktım ama göremedim sanırım 36 ay taksit yok
  • arkadaslar 8575 mi 9060 mı hangisini alalım sizce bu konuda acemıyım okudukca karar veremıyorum tesekkurler
  • neron 1 N kullanıcısına yanıt
    Çift ekran ve dahili wifi harici pekfark yok tabi birde fiyat dışında. Eğer kodla alacaksaniz mecburen 9060 alacaksınız. :-(

• arkadaşlar tv'nin daha önce kullanılmış olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı.
    tv life time var ama izim kullandığımız süreyi gösteriyor,onun dışında bakabileceğimiz bir yer var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

quote:

Orijinalden alıntı: ikdam

Hocam bu 42pf8575 in panel bilgileri kaç hrz oldugu nerde yazıyor?
     VESTEL 42PF8575 - 42PF9060 ve 42PF8175 hk.

Hocam öncelikle caps için teşekkürler..9060 ın bu bölümünde panel olarak LG panel ibaresi vardı bunda çok farklı bir yazılar mevcut..o LG panelin 100 Hz olduğu internette ve araştırmalarda mevcuttu..Şimdi bu 42_VES_UNVLS01 ismi aşırı farklı geldi.

Şöyle izah etmeye çalışayım firmalar zaten panel hızlarını açıkça belirtmiyorlar 50-10 HZ diye..İnternetteki çeşitli araştırmalardan bu mevzu çözülüyor diye biliyorum..Resimde de gördüğümüz 9060 taki panel LG panel ve incelemeler sonucu 100 HZ olduğu kesinlik kazandı..
    Şimdi 8575 teki bu paneli bir bilenin açıklaması lazım benim de kafama takıldı bak şimdi

Ekleme: Bu çift ekran teknolojisinden dolayı farklı bir panel kullanıldığını tahmin ediyorum..Bunun için de bir arkadaştan 9090 serisinin menü bilgilerini istemek gerekecektir sanırım...

komik gelebilir ama bu vestelin direk kendi paneli olabilir daha önceki tvlerde böyle bi panel no yoktu...

Bu da 42pf8175

• sanırım tv life time yeterli oluyor. senin sorun üzerine ve zaten birazdan servis gelip tv yi değiştireceği için TV yi baştan kurulum yapıp life time'na tekrar baktım kaldığı yerden devam etti. yani sıfırlamadı kullanım süresini.
  • yurekten kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorunuzun cevabını bikaç saat içinde alacağım sanırım.
    Benim 47pf9090 ı değişim için getirecekler. onun panel bilgisi resimlerini paylaşırım.
  • Taksit devri bitmeden almak isteyenler için en uygun fiyat 42pf8175
    Fiyat: 1.583,16 TL 10 ile 12 taksit civarı
    http://www.ortakcarsi.com/VESTEL-3D-SMART-42PF8175-42-LED-TV,PR-4978.html
    Ben de bu siteden aldım sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurekten -- 28 Ocak 2014; 14:11:24 >
  • benim tv nin paneli

• 8575 ellerinde kalmadıgı için siteden kaldırmış vestel müşteri temsilcisi oyle soyledi siteden yeniden satışı olacakmış lakin zaman veremedi.
  • arkadaşlar benim 8575 geldi denedim ama başarılı sayılmaz 3d demo harici tam bi felaket ayrıca uydu kilitlendi ekran yeşerip tekrar kapanıp açıldı cihaz tv den soğudum 9060 la değişim istedim bayiden bakalım ne olacak

• arkadaşlar ıptv oluyormu bilgi verirmisiniz
  • Arkadaşlar BU KOD HALA ÇALIŞIYOR VES282-CMGVG5A
    Sadece 9060 ın satılışı var 8575 hala yok sadece bayilerden alınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

Arkadaşlar BU KOD HALA ÇALIŞIYOR VES282-CMGVG5A
    Sadece 9060 ın satılışı var 8575 hala yok sadece bayilerden alınabiliyor

Yuzde on mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    evet şuan çalışan bu var sanırım 55 TL de avantajix oluyor
  • arkadaslar bu kodu nasıl kullanıcaz ? bende 9060 yada 8750 almak ıstıyorum avantajıx sıtesıne ordanda vestelın sıtesıne gırdım 1699 lıra promosyon kodu var yazdım bu sıfreyı ancak hıc bı ındırımı olmadı ? ya ben yanlıs yapıyorum ya kod gecersız ? bu kod ne kodu arkadaslar kım yayınlamıs hangı amacla benzerlerını nerden bulabılırız ? cokmu oldu sorum :) sımdıden tesekurler arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.