Şimdi Ara

Vestel 3D SMART 42PF8060 Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
9
Favori
87.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu TV için fotoğraf ve video koyar mısınız? Dahili uydu için kanal geçiş hızı, menüleri, tv'nin kendi fotoğrafları...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam koyarım resim ama dahili uyduyla ilgili resim koyamam çünkü çanak antenim olmadığı için onu kullanamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrelim

    GOOGLE GİRİYOR yUTUP full giriyor KLavye mause takılıyor java siprint desteyi bile var ben logitec marka klavye mause kullanıyorum süper?? ?artı ?skype görüntülü görüşme kamerası takılıyor vestel magaza kamera satış fiyatı 100 lira ?full veb brovser?? var hic şüpheniz olmasın 3d 600 hz full full

    logitech klavye mouse hangi model kullanıyorsunuz acaba? ben de ona göre alıyım.kablosuz klavye mouse takınca hdd takmak için yer kalmıyor.ona çözüm getirebildiniz mi?tak çıkar yapmak istemiyorum çok.bir de browser full demişsiniz.flash yüklenemiyor sanırım değil mi.sitelerde flash açamıyorum.
  • bugün mk220 logitech klavye seti aldım mouse çalışıyor fakat klavye çalışmıyor.yardımcı olabilir misiniz?buarada resim koyamıyorum telefonu servise verdim maalesef.
  • arkadaşlar ben yaklaşık 4 - 5 aydır Vestel terranova 47PF8231 modelini kullanıyorum. ürünü almadan önce baya araştırdım. çok titiz bir kullanıcıyım emin olun samsung tan aşağı hiçbir yanı yok. Televizyonda Lg panel var kumanda dan menü+4725 numaralı tuşlara bastığınızda kontrol paneli geliyor ve orada televizyonun bütün özellikleri görebilirsiniz. Bu ürünü mağazada birçok modelle kıyasladım evde bizzat Lg 3400 serisi ve LG CINEMA 3D 6xx serisi modelleriyle karşılaştırdım . bu kıyasladığım televizyonlar arasında en iyi görüntüye sahip. hatta size şukadarını söylüyorum mağazada ürünlerin kasaları gizlensin sadece paneller görünsün 1000 kişiye sorun en iyi görüntü hangisi diye emin olun %90 vesteli gösterir. gözle görülür bariz bir parlaklık ve netlik var. tek kelime ile cam gibi görüntü! yani kısaca Samsung panelden hiçbir farkı yok hatta 3d olayında pasif gözlük sunduğu için üstün bile denebilir. Ürünün eksik yönleri söylemek gerekirse menüde görsellik çok zayıf daha estedik göze hitap eden bir menü olabirdi. ikincisi de pc ye bağlayıp monitör olarak kullanacaksanız ciddi bir input lag olayı var. ekranın tepkime süresi biraz uzun. bu gerçi bütün led televizyonlarda olan problem. birde dahili kumandası pek kullanışlı değil onun haricinde ürün piyasadan alınabilecek en iyi tv lerden birisi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macarxp -- 12 Ocak 2013; 18:13:13 >




  • Bu tv'den alalı yaklaşık 1 ay oldu. Şunu söyleyeyim ki vestel iyi tv yapmış. Bana göre 2 eksiği var. 1.si dahili wifi olmaması 2. ise mkv'lerde DTS ses çözememesi. Bunları saymazsak Türkiye için gerçek manada üretilmiş tek smart tv bence. İçeriğinin neredeyse tamamı yerli içeriklerden oluşmakta. Klavye ve mouse desteği olması çok iyi olmuş. Bunun dışında tablet yada cep telefonunuza yükleyeceğiniz yazılım ile telefonunuzu klavye olarak kullanmanız bile çok iyi olmuş. Ayrıca şu reklamlarda gördüğünüz tabletinize gelen ekran çok kullanışlı. TV siz izlerken mutfakta çalışan eşinize tableti vererek onunda tv'deki yayından mahrum kalmamanızı sağlıyor. Tek parmak hareketi ile resimleri tv'de gösterebiliyorsunuz. 3d olayına gelince pasif 3d teknolejisi kullanılmış ve daha önce samsung kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle lg'nin teknolojisi olan PASİF 3D kesinlikle daha iyi ve sağlıklı. Bu arada tv'nin yanında 4 adet gözlük geliyor.




  • Bu tv'de 2 usb girişi var, peki usb çoklayıcı takılabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sansar61

    Bu tv'den alalı yaklaşık 1 ay oldu. Şunu söyleyeyim ki vestel iyi tv yapmış. Bana göre 2 eksiği var. 1.si dahili wifi olmaması 2. ise mkv'lerde DTS ses çözememesi. Bunları saymazsak Türkiye için gerçek manada üretilmiş tek smart tv bence. İçeriğinin neredeyse tamamı yerli içeriklerden oluşmakta. Klavye ve mouse desteği olması çok iyi olmuş. Bunun dışında tablet yada cep telefonunuza yükleyeceğiniz yazılım ile telefonunuzu klavye olarak kullanmanız bile çok iyi olmuş. Ayrıca şu reklamlarda gördüğünüz tabletinize gelen ekran çok kullanışlı. TV siz izlerken mutfakta çalışan eşinize tableti vererek onunda tv'deki yayından mahrum kalmamanızı sağlıyor. Tek parmak hareketi ile resimleri tv'de gösterebiliyorsunuz. 3d olayına gelince pasif 3d teknolejisi kullanılmış ve daha önce samsung kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle lg'nin teknolojisi olan PASİF 3D kesinlikle daha iyi ve sağlıklı. Bu arada tv'nin yanında 4 adet gözlük geliyor.

    ben ıpodddan kumanda edıyorum cok eğlencelı




  • Panel kesinlikle LG arkadaslar. Servis menusunde cikiyor zaten. Birde arkadaslar tv'de DTS ses cozme ozelligi yok demistim ama bugun yaptigim denemede sesi anfiye gonderip sesi cozme ozelliginin oldugunu gordum ve cok sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DTS Yİ NASIL ÇÖZDÜNÜZ ACABA BENDE SES ALAMIYORUM DTS OLUNCA
  • bu tv hoşuma gitti ama aynı özelliklere sahip 46" lik modeli ile arasında fiyat farkı uçurum olmasa 120 ekran olanından alacaktım, acaba indirime girermi büyük olan?
    42pf8060 => 1699
    46pf8060 => 2299
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbar

    DTS Yİ NASIL ÇÖZDÜNÜZ ACABA BENDE SES ALAMIYORUM DTS OLUNCA


    TV'nin optik ses çıkışından ev sinema sisteminin optik girişine bağlantı yaptım. TV'nin menüsünden ses çıkışını PCM olarak seçtim. Ev sinema sisteminden optik girişi seçtim DTS sesleri almaya başladım. Hepsi bu kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bir_acayip_adam

    bu tv hoşuma gitti ama aynı özelliklere sahip 46" lik modeli ile arasında fiyat farkı uçurum olmasa 120 ekran olanından alacaktım, acaba indirime girermi büyük olan?
    42pf8060 => 1699
    46pf8060 => 2299

    http://www.vestelgidiyor.com/Vestel-3D-SMART-47PF8060-47-LED-TV,PR-1424.html

    Bak burada 2.130 TL




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sansar61

    quote:

    Orijinalden alıntı: teksalih

    Vestelmi sadece benim açtığım şikayetlere bakarmısın kan kusturdu bana vestel 6 ayda zor idare ettim,

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1478483/vestel-cihazda-normal-olmayan-bir-guc-kaynagi-sesi-va/jae2b
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1465364/vestel-musteri-memnuniyeti-onemsenmiyor/jae2b
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1459675/hepsiburadacom-zaman-kazaniyor-urunu-iade-almiyor/jae2b
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1413103/vestel-cihazda-normal-olmayan-ses-var/jae2b
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1393189/vestel-servis-sorunlu-televizyonu-kabul-etmedi/643oo


    sadece ben aldığım üründen kan kustum, alırken biraz düşün, ben Panasonic aldım memnunum,

    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1533916/panasonic-garanti-dahilinde-degisen-parcanin-garantisi-yokmus/5cjmz
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1536297/panasonic-hareketli-goruntulerde-netlik-bozuluyor/5cjmz
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1517993/panasonic-tv-sus-olarak-kaldi/5cjmz
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1510427/panasonic-herkes-ayri-teshis-koyuyor/5cjmz

    DAHA BUNLAR GİBİ DOLUSU VAR. YANİ ANLAYICAĞINIZ KUSURSUZ MARKA YOK.

    Bir zamanlar vardı kusursuz marka PIONEER (2007 model tvsi suan hala 6000 7000 tl nin üserinde) onuda panasonic satın aldı iflas etti firma :) simdi plazma serilerinde en kusursuzu, led serilerinde ise standart her led markasında olan kusurlar mevcut :)




  • :) dün 2300 yazıyordu bugün 2130 yapmışlar biraz daha bekleyeyim 1900-2000 civarına gelirse alayım

    Edit : vestelgidiyor'muş :/

    quote:

    Orijinalden alıntı: sansar61

    quote:

    Orijinalden alıntı: bir_acayip_adam

    bu tv hoşuma gitti ama aynı özelliklere sahip 46" lik modeli ile arasında fiyat farkı uçurum olmasa 120 ekran olanından alacaktım, acaba indirime girermi büyük olan?
    42pf8060 => 1699
    46pf8060 => 2299

    http://www.vestelgidiyor.com/Vestel-3D-SMART-47PF8060-47-LED-TV,PR-1424.html

    Bak burada 2.130 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_acayip_adam -- 16 Ocak 2013; 8:05:11 >




  • Bugün itibari televizyon için güncelleme çıkmıtır. 2.06'dan 2.11'e yükseldi. Ne gibi değişikliler içeriyor bilmiyorum. Henüz bir şey bulamadım. Bulan olursa ve yazarsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sansar61

    Bugün itibari televizyon için güncelleme çıkmıtır. 2.06'dan 2.11'e yükseldi. Ne gibi değişikliler içeriyor bilmiyorum. Henüz bir şey bulamadım. Bulan olursa ve yazarsa sevinirim.

    HOCAM NASIL YUKLEDINIZ BEN GUNCELLE DIYORUM SUNUCULARDAN CEVAP GELMIYOR.
  • bir kaç kere deneyince oluyor..bende beşincide yükledi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.