Şimdi Ara

Vestel 39PF5025 39 LED TV Hakkında sorularım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Hayırlı cumalar...

yeni aldıgım tv de içinde uydu alıcısı bulunuyor. bulundugum binanın yapısı geregi dahili uydu sistemi denen şey var, aradaki kablo baglantısını yaptım. fakat bir den fazla sorunlarım var..

Sorun 1: 2 adet Toshiba hard diskim var. biri 2 tb, digeri 1 tb. 3.0 usb. tek amacım USB baglantısı ile HD film izlemek.. Tv yi ilk aldıgımda izlemek istedigim MKV filmleri oynatmıyordu. "Lütfen bekleyiniz.." ibaresi dakikalarca bekliyordu.. sonra bayagı kurcaladım. bi şekilde çalışmaya başladı. artık bütün MKV filmler sorgusuz sualsiz calısıyordu. bazılarının, hatta bir cogunun AUDIO desteklenmiyor diye sesini açmıyordu. Bi süre sonra ben kanal yüklemek istedim ve yine harddisk filmlerini "lütfen bekleyiniz" ibaresi ile açmamaya başladı. dogru duzgun kanal da kuramadım zaten. Simdilerde kafasına göre bazen oynatmıyor. Oynatmamaya başladıgı zaman direkt olarak fabrika ayarlarına donuyorum herşey siliniyor, sonra acmaya başlıyor. BU KONUDA CİDDİ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. HER ŞEYİNİ kurcaladım ama neye göre kime göre, hangi ayardan dolayı acmamazlık yaptıgını cozemedım..

Sorun 2: dedigim gibi, tv nin içinde uydu receiveri varmış. binamın yapısı geregı tepede canaklar var, kabloyu taktım, biraz kurcaladım, sadece uetelsat ı çekiyor.. orda da 10 kanal falan var. trt kanalları genelde. ne yaptıysam turksat tan sınyal alamamaya başladım.. bi süre sonra mkv yi tekrar oynatmamaya başlayınca, tekrar fabrika ayarlarına aldım ve bu sefer de eutelsat dan da hiç sinyal alamamaya başladım.. nasıl kuracagım bu tv kanallarını arkadaşlar..

sorun 3: söyledigim gibi harddisk'teki MKV filmlerin bazılarının seslerini oynatmyor.. bu videonun AUDIO su desteklenmiyor tarzı bi yazı ile. Bu sorunu nası cozebilirim? internet baglantısı ile guncelleme yapabilir miyim..? ya da harddisk üzerinden audio dosyasını okuması ıcın yazılım atabilir miyim? Ya da bu tv hangi ses şeyini destekliyor? Ona göre indirirken dikkat edeyim..

Sorunlarım bu arkadaşlar.. Bu arada nick im için kusura bakmayın yıllar evvel seagate harddiskim bozulmuştu arşivim çöpe gitmişti. o sinirle üye olmuştum bu nickle..

Detaylı olarak yardımcı olursanız Cok mutlu olurum. İyi geceler..

• Tvyle ilgili mkv dosyalarını desteklemiyor olabilir.Tvnin servisinden bu konuyla ilgili destek alabilirsin.
  • Öncelikle Aleyküm Selam. Sana da hayırlı cumalar
    .

Büyük ihtimalle yakında VESTEL KÖTÜ MARKA diye değiştirirsın kullanıcı adını.

Hocam sene olmuş 2013 sen Vestel marka tv alıyorsun yahu , olacak iş değil. Git o paraya lg al kafan rahat olsun . Tvmin açmadığı bir tane bile video formatı yok şu anda.

Herneyse belli ki tv mkvlerde sıkıntı yaşıyor. İlk önce telefon yoluyla iletişim kurmaya çalış , baktın olmadı teknik destek iste . Gelsinler sorununu halletsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckrhn

Tvyle ilgili mkv dosyalarını desteklemiyor olabilir.Tvnin servisinden bu konuyla ilgili destek alabilirsin.

Kullanım broşüründe mkv desteği olduğu yazıyor ama inanma,merkez servisi bile hangi dosyaların hangi şartlarda desteklendiği konusunda son derece yetersiz bilgilere sahip size yardımcı olamaz

Yalnızca Freemake Video Converter adlı ücretsiz bir programla elindeki uyumsuz dosyaları başka bir formata çevirerek izleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Öncelikle Aleyküm Selam. Sana da hayırlı cumalar
    .

Hocam sene olmuş 2013 sen Vestel marka tv alıyorsun yahu , olacak iş değil. Git o paraya lg al kafan rahat olsun . Tvmin açmadığı bir tane bile video formatı yok şu anda.

Herneyse belli ki tv mkvlerde sıkıntı yaşıyor. İlk önce telefon yoluyla iletişim kurmaya çalış , baktın olmadı teknik destek iste . Gelsinler sorununu halletsinler.

bunun uzerine baska sey soylenmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: londoner23

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Öncelikle Aleyküm Selam. Sana da hayırlı cumalar
    .

bunun uzerine baska sey soylenmez...

Alıntıları Göster
    servisi cagırsam bisi degismez.. kurmaya gelenler harddiski nası calıstırdıgımı benden ogrenmek ıstedıler

• quote:

Orijinalden alıntı: SEAGATE KÖTÜ MARKAA

servisi cagırsam bisi degismez.. kurmaya gelenler harddiski nası calıstırdıgımı benden ogrenmek ıstedıler

Alıntıları Göster
    seagate kötü marka demişsiniz büyük ihtimal taşınır hdd nizin içindeki seagatedir toshibanın içinde :)).sorun bundan olmasın?usb flash ile deneyiniz bakalım açacak mı.Aynı tv den bende almayı düşünüyorum hem 99 ekran hem led hem dahili hd uydu alıcı hem 900 tl hemde türk malı daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecenin2 -- 19 Ocak 2013; 12:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecenin2

seagate kötü marka demişsiniz büyük ihtimal taşınır hdd nizin içindeki seagatedir toshibanın içinde :)).sorun bundan olmasın?usb flash ile deneyiniz bakalım açacak mı.Aynı tv den bende almayı düşünüyorum hem 99 ekran hem led hem dahili hd uydu alıcı hem 900 tl hemde türk malı daha ne olsun.

Yapmayın hocam. Çok arıza çıkarıyor vesteller. Gidin sharp alın, samsung alın, lg alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

quote:

Yapmayın hocam. Çok arıza çıkarıyor vesteller. Gidin sharp alın, samsung alın, lg alın.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bu tv'den almayı düşünüyorum alıp kullananlar varsa biraz bilgi verebilir misiniz? resim veya videosunu ekleme şansınız var mı?

• quote:

quote:

hocam elektronik ürünler şans işidir malum bunu herkes bilir. bende bundan 4 sene önce bir dünya para vererek LG lcd tv almıştım daha 2. haftasında ekran gitti. servis çağırdım garantiden değiştirildi fakat şimdiye kadar hiç bir sorun çıkartmadı. sorunda çıkarta bilir yada çıkartmaya bilir elektronik böyle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: omrak

quote:

quote:

hocam elektronik ürünler şans işidir malum bunu herkes bilir. bende bundan 4 sene önce bir dünya para vererek LG lcd tv almıştım daha 2. haftasında ekran gitti. servis çağırdım garantiden değiştirildi fakat şimdiye kadar hiç bir sorun çıkartmadı. sorunda çıkarta bilir yada çıkartmaya bilir elektronik böyle birşey

Alıntıları Göster
    Arkadaslar uzman birileri, bu tv versiyonu hakkında araştırma yapıp hangi ses code lerini çalıştırdıgını bana söyleyebilir mi? ona göre film indireyim artık..

• quote:

Arkadaslar uzman birileri, bu tv versiyonu hakkında araştırma yapıp hangi ses code lerini çalıştırdıgını bana söyleyebilir mi? ona göre film indireyim artık..

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ÖNEMLİ Bİ SORU

BilDİGİNİZ gibi 3.0 usb harddiskim ile TV ye baglanıyorum. HD MKV filmleri izlemek için. fakat tv nin DTS destegi olmadıgı için sesleri oynatmıyor.. BU AŞAGIDAKİNİ ALSAm araya SORUNUM COZULUR mu. lutfen tecrube abıdelerınden acıl cevap beklıyorum. ona gore alacagım..

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-movix-star-full-hd-1080p-mkvdtsdolby-71-media-player-hdmi-kablo-hediyeli-dkmvstar/productDetails.aspx?productId=bd85433&categoryId=112123

bu işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEAGATE KÖTÜ MARKAA -- 19 Ocak 2013; 23:44:37 >

• quote:

BilDİGİNİZ gibi 3.0 usb harddiskim ile TV ye baglanıyorum. HD MKV filmleri izlemek için. fakat tv nin DTS destegi olmadıgı için sesleri oynatmıyor.. BU AŞAGIDAKİNİ ALSAm araya SORUNUM COZULUR mu. lutfen tecrube abıdelerınden acıl cevap beklıyorum. ona gore alacagım..

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-movix-star-full-hd-1080p-mkvdtsdolby-71-media-player-hdmi-kablo-hediyeli-dkmvstar/productDetails.aspx?productId=bd85433&categoryId=112123

bu işimi görür mü?

Alıntıları Göster
    hocam usb den elde edilen görüntü frekansı olmaz.yani vestel için 200hz olmaz emin olun hd filmlerde çok farkediyor.Bu arada ben samsung kullanıyorum babam için vestel almayı düşünüyordum çünkü babam sadece tv izler:))

• quote:

bu işimi görür mü?

arkadaslar abiler soruma cevap???

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhanx

quote:

Orijinalden alıntı: mckrhn

Tvyle ilgili mkv dosyalarını desteklemiyor olabilir.Tvnin servisinden bu konuyla ilgili destek alabilirsin.

Kullanım broşüründe mkv desteği olduğu yazıyor ama inanma,merkez servisi bile hangi dosyaların hangi şartlarda desteklendiği konusunda son derece yetersiz bilgilere sahip size yardımcı olamaz

Yalnızca Freemake Video Converter adlı ücretsiz bir programla elindeki uyumsuz dosyaları başka bir formata çevirerek izleyebilirsin

Bence git tüketici haklarına şikayet et kesin kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrak

arkadaşlar bende bu tv'den almayı düşünüyorum alıp kullananlar varsa biraz bilgi verebilir misiniz? resim veya videosunu ekleme şansınız var mı?

Alıntıları Göster
    hiç düşünmeden al mükemmel tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcix

hiç düşünmeden al mükemmel tv

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu tv yi bende düşünüyorum lakin menüsü nasıl kendinden uydu alıcısı kanal sıralaması uydu alıcısı sıralaması gibi liste seklinde mi istediğimiz kanalı silip kanalın yerini değiştirebiliyormuyuz genelde tvdeki kendinden uydu alıcılarında bu tip sorunlar oluyor haliyle kullanıslı olmuyor aranızda kullanan ya da bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum birde uydu alıcısı menü görünümünü resim olarak koyabilen varsa cok makbule gecer saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: canberk_3521

arkadaslar bu tv yi bende düşünüyorum lakin menüsü nasıl kendinden uydu alıcısı kanal sıralaması uydu alıcısı sıralaması gibi liste seklinde mi istediğimiz kanalı silip kanalın yerini değiştirebiliyormuyuz genelde tvdeki kendinden uydu alıcılarında bu tip sorunlar oluyor haliyle kullanıslı olmuyor aranızda kullanan ya da bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum birde uydu alıcısı menü görünümünü resim olarak koyabilen varsa cok makbule gecer saygılar...

Alıntıları Göster
    istediğin kanalı istediğin yere koyabilirsin silme konusunu bilmiyorum ama iki kumanda erdinden kurtarıyor bu adamı silme konusunu servis bildiri görüntü gayet güzel fiyatda uygun ve e elektrik sarfiyatı az eko moduna alınca.

• quote:

istediğin kanalı istediğin yere koyabilirsin silme konusunu bilmiyorum ama iki kumanda erdinden kurtarıyor bu adamı silme konusunu servis bildiri görüntü gayet güzel fiyatda uygun ve e elektrik sarfiyatı az eko moduna alınca.

Alıntıları Göster
    biraz önce yaptığım kontolde kanal silmek için menüye girip ordan kanal düzenle seçeneğinden bu işlemin yapılabildiğini gördüm yani var.
  • quote:

biraz önce yaptığım kontolde kanal silmek için menüye girip ordan kanal düzenle seçeneğinden bu işlemin yapılabildiğini gördüm yani var.

teşekkürler tarihcix verdiğin bilgiler için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.