Şimdi Ara

Vestel 17' Crt Monitör // 10 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Monitörün çalışmasında bir problem yok, fakat zamanla ekranda yatay beyaz çizgiler çıkıyor (yakın çekim yaptığım panter resminde görülmekte). Tahminimce basit bir şekilde yaptırılabilir.
    Ayrıca altlığının iki dişi kırık. Resmini de koydum görmeniz için, fakat diğer resimlerden görüldüğü üzere dişlerin kırık olması görüntü ya da işlevsellik olarak en ufak bir sorun teşkil etmemekte.

Fiyat: 15 TL >>> 10 TL

Diğer ürünler için DÜKKANIM'a bakabilirsiniz...

BU ÜRÜN VE DÜKKANIMDAKİ ÜRÜNLERİN TAMAMI, AKSİ BELİRTİLMEDİKÇE SORUNSUZDUR. MEMNUNİYETSİZLİK DURUMUNDA 1 HAFTA İÇİNDE GERİ YOLLAYABİLİRSİNİZ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 13 Haziran 2010; 17:08:59 >

• daha önce birşey almadıkta nasıl alabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 3 Ekim 2009; 21:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bore

daha önce birşey almadıkta nasıl alabiliriz ?

normalde alıcı havale yapar, satıcı da aynı gün kargo ile gönderi yapar. pc parçaları genelde ufak ürünler olduğundan kargosu 3 lira gibi bir meblağ ile karşılanabilir. fakat monitör büyük ve ağır bir obje olduğundan kargo ücreti 15 lira kadar tutmakta. o yüzden elden, istanbul içinde olan arkadaşların almalarını tavsiye ediyorum. yok kargo ücretini de karşılarım dersen eft yaptığın gün, ben de monitörü kargoya veririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 3 Ekim 2009; 21:37:46 >
  • sürat kargo ile gönderebilirmisin kutu varmı kargoda kırılmasın diye soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCK19

sürat kargo ile gönderebilirmisin kutu varmı kargoda kırılmasın diye soruyorum

orjinal kutusu 2-3 ay öncesine kadar duruyordu. ev taşıdık, o sırada attık. ama elimde monitöre uygun mikrodalga fırın kolisi var.
    ayrıca neden sürat kargo? en uygunu pttkargo...
  • anlaşmamız var
  • monitörü ne amaçla kullanacaksın? daimi olarak kullanacaksan tavsiye etmem. çünkü bir müddet kullanımdan sonra kontrast çok fazla artıyor ve ekranda yatay paralel beyaz çizgiler çıkıyor. bu da göz zevkini bozuyor..

bir de süratkargo şubesi buraya çok uzak, 10 lira için taşınabilecek bir mesefade değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trafonun üzerindeki düğmeden kısmayı denedinmi...
    parlaklık düşer böylece kullanırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafzaf00

trafonun üzerindeki düğmeden kısmayı denedinmi...
    parlaklık düşer böylece kullanırsın...

trafodan kastın ön panelse hayır ordan olmuyor. sorun neresinde bilmiyorum ama sorun mevcut..
    ayrıca yapsam ya da yaptırsam da monitör fazlalık durumunda elimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 13 Ekim 2009; 18:21:46 >
  • hocam kac saat sorunsuz kullanılıyor ve sonrasında kac saat dinlendirmek gerekiyor cihazı
    cocuklar için kullanılabilir mi yoksa 3 kurus için gözlerini bozmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcabey

hocam kac saat sorunsuz kullanılıyor ve sonrasında kac saat dinlendirmek gerekiyor cihazı

o şekilde istatistiki veriler söylemek zor.. kimi zaman açtıktan birkaç dk sonra sorun çıkarıyor, kimi zaman saatlerce problemsiz çalışıyor.
    daimi olarak kullanılacak bir monitör arıyorsanız tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

Orijinalden alıntı: akcabey

hocam kac saat sorunsuz kullanılıyor ve sonrasında kac saat dinlendirmek gerekiyor cihazı

o şekilde istatistiki veriler söylemek zor.. kimi zaman açtıktan birkaç dk sonra sorun çıkarıyor, kimi zaman saatlerce problemsiz çalışıyor.
    daimi olarak kullanılacak bir monitör arıyorsanız tavsiye etmem

Tam da ihtiyacım vardı.
    Almak için pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 27 Şubat 2016; 17:45:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.