Şimdi Ara

SIFIR, 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ, FATURALI, BEYAZ, 16 GB CİHAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Ürün Delta garantilidir. Müşteri memnuniyetini yüksek tutan, güvenilirliği yüksek bir servis ağına sahiptir.

Elimde 1 adet siyah ve 1 adet beyaz rengi mevcuttur. Kutuları hiç açılmamıştır. Garanti belgeleri ve faturaları tarafınıza teslim edilcektir. Elden ya da kargo yoluyla alışveriş yapılabilir.

Fiyat; 960 TL'dir.

https://store.donanimhaber.com/7f/9b/86/7f9b862e28ed92f883be58304a5f7e62.jpg

https://store.donanimhaber.com/28/a2/07/28a207fb0ec19a0cea5b558331950738.jpg
     SIFIR, 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ, FATURALI, BEYAZ, 16 GB CİHAZ SIFIR, 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ, FATURALI, BEYAZ, 16 GB CİHAZ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 1 Kasım 2014; 19:11:28 >

• Sifiri zaten 950 TL degil mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da kutusu açılmamış, sıfır cihazdır.

Bahsettiğiniz fiyat, piyasa fiyatı değil; bulabileceğiniz en uygun fiyat gibi duruyor. Kaldı ki onlar da garanti açısından sıkıntılı olabilir.

Şu an Vatan Bilgisayar, hepsiburada, Teknosa gibi yerlerde fiyatı 1300-1400 liradır. Tabi onlar Samsung Türkiye garantili cihazlar. Benim cihazlarım Delta Teknik garantili olup, bu firma çözüm odaklı ve en iyi ithalatçılardandır. Fiyatımın uygun olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

Bunlar da kutusu açılmamış, sıfır cihazdır.

Bahsettiğiniz fiyat, piyasa fiyatı değil; bulabileceğiniz en uygun fiyat gibi duruyor. Kaldı ki onlar da garanti açısından sıkıntılı olabilir.

Şu an Vatan Bilgisayar, hepsiburada, Teknosa gibi yerlerde fiyatı 1300-1400 liradır. Tabi onlar Samsung Türkiye garantili cihazlar. Benim cihazlarım Delta Teknik garantili olup, bu firma çözüm odaklı ve en iyi ithalatçılardandır. Fiyatımın uygun olduğunu düşünüyorum.

http://www.bizdeuygun.com/i9500

Delta garantili cihaz, tek çekim 941 TL

• İyi o zaman hayırlı olsun. Teknosa'ya, Gold'a da sattığın fiyatın altında ürün satılıyor diyip link yolluyorsan helal olsun sana.
  • kimse delta garantili cihaza 1000 tl vermez hocam
  • fiyat hapı mı yuttun hocam pahalı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byoqan

fiyat hapı mı yuttun hocam pahalı..

Yahu arkadaş sen ne karaktersiz bir insansın. Başka bir ilanda S4'ün piyasasının 950 lira olduğunu yazıyorsun, 5 dk sonra aynı fiyatlı benim ilanım için "kafayı mı yedin, fiyat çok pahalı" diyorsun.

Kusura bakma ama hem terbiyesizsin, hem de şuursuz...
     SIFIR, 2 YIL TÜRKİYE GARANTİLİ, FATURALI, BEYAZ, 16 GB CİHAZ

• bunun şuursuzlukla karaktersizlikle ne alakası var

950 tl " mağaza firma internet satış " fiyatı

senden neden alayım 950 tlye ?
    2. el telefonun fiyatı 0 la aynı mı ?
  • quote:

bunun şuursuzlukla karaktersizlikle ne alakası var

şimdi kalkıp yok kutusu bile açılmamış yok bu 0 falan diceksin ama

" ikinci el ilanı " başlığı altında olduğunu unutma
  • al kardeşim 969 TL - kliksa'da ayriyetten 50 TL Chip-para veriyor + avantajixle rahatlıkla 900TL'ye düşmüş oluyor ?? fiyata bi düzen çekmek gerek diye düşünüyorum?

http://www.kliksa.com/urun/samsung-i9500-galaxy-s4-16-gb-beyaz-akilli-telefon/980002923?gclid=CjwKEAjwrNeiBRD3goG_1s-0_XMSJADuGQQcuL2vrETXv_3FJ7b8st-L40vs7T5VBiHCOW6kfCtsxhoCcBDw_wcB

• quote:

quote:

bunun şuursuzlukla karaktersizlikle ne alakası var

şimdi kalkıp yok kutusu bile açılmamış yok bu 0 falan diceksin ama

" ikinci el ilanı " başlığı altında olduğunu unutma

@byokan kardeşim kusura bakmada harbi çok boş konuşuyosun, 2.el konusu altında 3.el ürün satmayın falanda diceksin diye korkuyorum. adam sıfır diye belirtmiş ister 2.elde belirtir, ister sıfırda o işe yöneticiler bakıyo. 2.si bizdeuygun.com sitesinin bide forum şikayetlerini okursan at gözlüğü ile dünyaya bakmamıs olursunuz. 3.sü sitelerin sattığı telefonları değil mağaza ürünleri ile kıyaslamak lazım web sitesine fiyat girmek kolay. son olarakta bu adamla pazarlık şansı var orası ile yok,950 liralık malda 100-200lira indirimmi bekliyosunuz anlamadım. 930a elden alır işine bakarsın. bir çok site şu an piyasanın çok altına kampanya adı altında ürün koyup 100lerce satış yapıp 1 aylık bi süreç içinde paranızı kullanıp ürünü temin edemedik deyip iade yapıyor. 6.5 milyonluk satışı 1 ayda iade edip faizi ile zengin olan teknohome gibi.. her telefon konusunun altında seninki gibi boş yorumlar okumaktan sıkıldım. mal satanındır fiyatına bakarsın işine gelmiyosa sağ üst köşede x simgesi var. 2.el kurallarında fiyat baltalamak yoktur. satışı yapan arkadaş sendr yoruma kapalıdır yaz gitsin bu tip yorumlarıda şikayet edersin olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihtilalVakti

al kardeşim 969 TL - kliksa'da ayriyetten 50 TL Chip-para veriyor + avantajixle rahatlıkla 900TL'ye düşmüş oluyor ?? fiyata bi düzen çekmek gerek diye düşünüyorum?

http://www.kliksa.com/urun/samsung-i9500-galaxy-s4-16-gb-beyaz-akilli-telefon/980002923?gclid=CjwKEAjwrNeiBRD3goG_1s-0_XMSJADuGQQcuL2vrETXv_3FJ7b8st-L40vs7T5VBiHCOW6kfCtsxhoCcBDw_wcB

herkeste cebinde axess ile bekliyodu, o 1 defaya mahsus ve bankaya mesaj attığında üye axess olarak veya garanti veya finans olarak ayda 3.8 tl den 12 ay karta üye ücreti yansıyor. iptal edersen bonussun ve iptal gününe kadarki 3.4 lerde ekstrene ekleniyor, banka havadan puan verirmi sence? sonra tekrar axess kampanyası yapılırsa 2.defadan sonra kazanmaya başlıyosun yani sık sık büyük tutarda alışveriş yapmıyosanız anlamı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutferman

quote:

al kardeşim 969 TL - kliksa'da ayriyetten 50 TL Chip-para veriyor + avantajixle rahatlıkla 900TL'ye düşmüş oluyor ?? fiyata bi düzen çekmek gerek diye düşünüyorum?

herkeste cebinde axess ile bekliyodu, o 1 defaya mahsus ve bankaya mesaj attığında üye axess olarak veya garanti veya finans olarak ayda 3.8 tl den 12 ay karta üye ücreti yansıyor. iptal edersen bonussun ve iptal gününe kadarki 3.4 lerde ekstrene ekleniyor, banka havadan puan verirmi sence? sonra tekrar axess kampanyası yapılırsa 2.defadan sonra kazanmaya başlıyosun yani sık sık büyük tutarda alışveriş yapmıyosanız anlamı yok

şahsen benim cebimde axess var. ayrıyetten kampanya koşuluna gelince dediğin hiç bir şart'ı göremedim kart ücretine gelince. axess zaten kullandığım bir kart ve yıllık
    o kesilen ücret derken yıllık ücretten bahsediyorsan onu zaten veriyorum. yani 500 TL üstü bi alışveriş yaptığımda dediğin gibi havadan 50TL chip-para geliyor.

buda kampanyanın koşulları :http://www.kliksa.com/bilgi/axess-kampanyasi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykutferman

quote:

şahsen benim cebimde axess var. ayrıyetten kampanya koşuluna gelince dediğin hiç bir şart'ı göremedim kart ücretine gelince. axess zaten kullandığım bir kart ve yıllık
    o kesilen ücret derken yıllık ücretten bahsediyorsan onu zaten veriyorum. yani 500 TL üstü bi alışveriş yaptığımda dediğin gibi havadan 50TL chip-para geliyor.

buda kampanyanın koşulları :http://www.kliksa.com/bilgi/axess-kampanyasi

yıllık kart aidatı demedim zaten chip para kampanya ücreti, o link alışverişe ait kampanya koşulu diğeri doğrudan banka genel prosedürü. neden harcamadan önce mesaj atılıyo? aldıktan sonra ekstre üzerinden konuşalım, ha o şahsen sende olan kart, alacak herkesin cebinde yok, e sırf bunun içinde kart almaktansa gider bu arkadaş gibi satan birinden alırlar, nasılsa taksit imkanı yok cep telefonunda. Ayrıca para babası sitelerin cebini doldurup onlara vereceğim parayla ihtiyacı olan birinden alayım demek yerine, ihtiyacı olana fiyat çok yüksek malum sitelerden 100lira aşağı sat alalım demek kendi sömürgecilerinizin gücüne güç katarak kardeşini sömürmeye çalışmaktır. ben ordan alıp sabancının milyarlarca dolarına 950tl katıp servetini Körüklemek yerine aynı fiyata satan bi garibanın işini görmeyi Allah rızası için yeğlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutferman -- 3 Kasım 2014; 9:07:28 >

• elhamdülillah diyelim bari :D
  • quote:

elhamdülillah diyelim bari :D

bende bi amin diyim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.