Şimdi Ara

smtp hatası nedeni ile mail gitmiyor sorunu nasıl çözerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar hosting konusunda çok deneyimli arkadaşlar var yardımcı olursanız sevinirim. cpanelden maillerimize bakabiliyor gönderebiliyoruz fakat outlooka hesap açtığımzda mail göndermek istediğimzide stmp error veriyor 25. portun kapalı olduğunu söylüyor sanırım. bu sorunu nasıl halledebiliriz?

• IMAP ayarlarını yaptın mı?mail aldığın panelde "Configure Outlook" var ona tıkladığında ayarları verir sana
  • selam ben manuel ayar yaptım otomatik ayar kullanmak istemiyorum çünkü başka insanlar da kullanacak

Manual Settings

Mail Server Username: admin+abc.com.tr
    Incoming Mail Server: mail.abc.com.tr
    Outgoing Mail Server: mail.abc.com.tr (server requires authentication)
    Supported Incoming Mail Protocols: POP3, POP3S (SSL/TLS), IMAP, IMAPS (SSL/TLS)
    Supported Outgoing Mail Protocols: SMTP, SMTPS (SSL/TLS)

outlook expresste yeni poste hesabı oluşturdum. sunucu olarak bir defasında pop3 , diğerinde IMAP seçtim ikisinde de göndermedi. smtp error veriyor netstat -an komutu ile baktığımda 25. port dinlenmiyor. bu sorunu nasıl çözerim?

bu arada mail alıyorum ancak mail gönderemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedmiller -- 15 Şubat 2007; 18:46:28 >
  • bu arada mail alıyorum ancak mail gönderemiyorum

cümlene istinaden yazıyorum outlookda ayarlar bölümünde güvenli kimlik doğrulaması kullanı tıkla ve bir daha dene..

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 15 Şubat 2007; 20:22:31 >
  • 1. Ev bilgisayarıma MS Virtual PC 2007 kurdum. Bunun içine Windows Server 2008 kurdum.

2. Web Server ve SMTP Server ayarlarını yaptım.

3. IIS ayarlarını yaptım.

4. SMTp için Kullanıcı ve şifre oluşturdum.

5. Outlook yapılandırması yaptım. POP3 yapılandırması şeklinde kurulum yaptım. Kendime ait bir websitem var. Bunda destek@proweblabs.com isimli epostamı gelen mail sunucusu, giden mail sunucusu olarak ta localhost kullandım.

6. Ev tipi ADSL hattı kullanıyorum.

7. Güvenlik programım ESET Smart Security.

Hala maillerim gitmiyorum. Epostalar gitti görünüyor. Ancak C:\Inetpub\mailroot\Queue adresine eml dosyası olarak geliyor, öylece kalıyor.

Bana neler tavsiye edersiniz?
  • geçenlerde bizim şirkette öyle bir sorun olmuştu, telekom güvenlik amacıyla smtp portunu kapatmış 25 i. onu değiştirerek çözüm bulunmuştu, kontrol edin isterseniz.
  • Arkadaşlar bende cpanel den mail atabiliyorum ama alamıyorum bu sorunu nasıl halledebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.