Bildirim
Veri Kurtarma Hakkında Soru ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
Eğer hdd niz şuanda kullandığınız sabit hdd ise ve 3 yıldır aynı hdd yi kullanıyorsanız bu iş imkansız. Boş bir teyp kasedi düşünün olan şarkıların üstüne kayıt ederseniz ne olur eski şarkılar silinir yeni yükledikleriniz eklenir. Bide bu işi 3yıl boyunca devamlı yaptığınızı düşünün. Artık kaseti taktığınızda ilk şarkıları bulamazsınız sadece yenileri çalar... İşte o hesap.. geçmiş olsun.. -
Messie arkadaşımız güzel bir şekilde konuya açıklık getirmiş kendisine teşekkür ediyorum. Birde bu işi yapan firmalar var fakat gerçekten pahalı . @Messie nin dediği gibi 3 yıl geçtiği için bu iş imkansız, hiç bir program sana yardımcı olamaz . Şu son zamanlarda olsaydı bir takım programlar işini görebilirdi fakat 3 yıl gerisini kurtaramaz. Ama dersen ki 3 yıldır format atmıyorum yada 3 yıldır toplasan 2 kere format attım 2sinde de üzerine çok fazla veri yazmadım o zaman yinede çok az da olsa bir şansın var demektir.
Ben yine'de sana programlar önereyim fakat bir sonuca varabileceğini pek sanmıyorum.
O&O DiskRecovery
Ontrack EasyRecovery Professional
Bu iki program gerçekten işinin eridir.
-
Saolun beyler ben yinede bi dediginiz programı deniyeyim ne olur ne olmaz es kaza belki buluruz :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X