Şimdi Ara

Veri Kurtarma Hakkında Soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevaplayacak olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim...
    Hdd ye yaklaşık bi 5-6 format atmışımdır ve 3 sene fln geçmiştir. 3 sene önceki verileri kurtarabilme olasılıgım nedir ? yada böyle bi olaslık warmıdır ?

• Eğer hdd niz şuanda kullandığınız sabit hdd ise ve 3 yıldır aynı hdd yi kullanıyorsanız bu iş imkansız. Boş bir teyp kasedi düşünün olan şarkıların üstüne kayıt ederseniz ne olur eski şarkılar silinir yeni yükledikleriniz eklenir. Bide bu işi 3yıl boyunca devamlı yaptığınızı düşünün. Artık kaseti taktığınızda ilk şarkıları bulamazsınız sadece yenileri çalar... İşte o hesap.. geçmiş olsun..
  • Messie arkadaşımız güzel bir şekilde konuya açıklık getirmiş kendisine teşekkür ediyorum. Birde bu işi yapan firmalar var fakat gerçekten pahalı . @Messie nin dediği gibi 3 yıl geçtiği için bu iş imkansız, hiç bir program sana yardımcı olamaz . Şu son zamanlarda olsaydı bir takım programlar işini görebilirdi fakat 3 yıl gerisini kurtaramaz. Ama dersen ki 3 yıldır format atmıyorum yada 3 yıldır toplasan 2 kere format attım 2sinde de üzerine çok fazla veri yazmadım o zaman yinede çok az da olsa bir şansın var demektir.

Ben yine'de sana programlar önereyim fakat bir sonuca varabileceğini pek sanmıyorum.

O&O DiskRecovery
    Ontrack EasyRecovery Professional

Bu iki program gerçekten işinin eridir.

• Saolun beyler ben yinede bi dediginiz programı deniyeyim ne olur ne olmaz es kaza belki buluruz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN hakkında birkaç soru
    6 yıl önce açıldı
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.