Şimdi Ara

Vergiler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır faturama 21 lira devlete iletilecek ücretler kapsamında ekleniyor .. geçen aylarda 4 8 9 18 lira olarak yansımıştı git gide artıyor ..

sizde de böyle bi drum varmı ne kadar vergi ekleniyor ? kontorlu hatlardanda 9ar tl kesildiğini duydum her yüklemede ..

• quote:

Orijinalden alıntı: dark1420

2 aydır faturama 21 lira devlete iletilecek ücretler kapsamında ekleniyor .. geçen aylarda 4 8 9 18 lira olarak yansımıştı git gide artıyor ..

sizde de böyle bi drum varmı ne kadar vergi ekleniyor ? kontorlu hatlardanda 9ar tl kesildiğini duydum her yüklemede ..

onlar kullanıma bağlı değişir , yani Suan bahsettiğiniz sabit vergi değil kullanima bağlı olan vergi.misal bi tarife 20 tl ise salliyorum 13 tl si esas ücreti 7 tl si vergidir faturada bunlar ayrı belirtilmek durumunda o yüzden öyle kafanız karışmasın.sabit alınan vergiler farklı.onlar zaten adıyla yazıyor telsiz kullanım ücreti gibisinden misal o 1.10 tldir.
  • ne kadar çok konuşursan fatura o kadar artar. fatura arttıkça devletin aldıgı vergiler artar.
    kontorlu hatlardan 1.1 lira kesiliyor heray. 9 lira kesiliyor dedigin internet yada mesaj paketinin ücretidir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal.yardimci

ne kadar çok konuşursan fatura o kadar artar. fatura arttıkça devletin aldıgı vergiler artar.
    kontorlu hatlardan 1.1 lira kesiliyor heray. 9 lira kesiliyor dedigin internet yada mesaj paketinin ücretidir :)

yok arkadaşlar vergi olarak aldıklarını söyledi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1420

quote:

Orijinalden alıntı: erdal.yardimci

ne kadar çok konuşursan fatura o kadar artar. fatura arttıkça devletin aldıgı vergiler artar.

yok arkadaşlar vergi olarak aldıklarını söyledi ..

kim söyledi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek MTV Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.