Şimdi Ara

CHP sucuğun kilosunu 600 TL yaptı 2000 i geçti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
10.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumun bile %90+ üni mezunu zaten,üst akıl ,üst sınıf bir insan değilsin sen 1980 lerde değiliz 3-5 kişi okusun 20-30 yaş arası çevremde neredeyse hepsi üni mezunu herkese yatış ,memur,plazada bol yellenmeli ,klimalı oda ortamı iş bulacak bir devlet icad olmadı unut sen onu yurtdışına kaçsan ne olucağın belli sırtından ter gelicek ter bir gitsen anya nere konya nere görücende ısrarla hayal ürünü cennetlerde ütopyalarda yaşıyorsunuz ben size üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ekim 2025; 19:45:58 >

Fanatik Film - Yerliyoutube
    Gürkan ile Altan'ın yemek macerası. KALIN ETLİ YERİNDEN OLSUN Hep Yek 2 Filminin Tamamını İzlemek İçin 👉 https://youtu.be/m0QGFLJDJ8E Filmde, mafyanın eline düşen iki kafadarın ölüm kalım mücadelesi anlatılır. Altan ve Gürkan mafya babası Cevat Bakır’ın eline düşmüştür. Cevat, ikiliyi mafyanın öldürdüğü Şahin’in cesedini ortadan kaldırırlarsa affedeceğini söyler. Ancak iki kafadar bu işin üstesinden gelecek beceriye sahip değildir. Altan ve Gürkan, kendilerini daha büyük bir belanın içinde bulurlar. (Ayşe Adlı) Yapımcı: Bilal Kalyoncu Yönetmen: Orçun Benli Senarist: Bilal Kalyoncu, Şükrü Üçpınar, Orçun Benli Tür: Komedi Yapım Yılı: 2016 Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, İnan Ulaş Torun, Gürkan Uygun, Tuna Orhan, Ali Çatalbaş, Deniz Uğur En iyi yerli filmler ve unutulmaz sahneler için abone ol : https://www.youtube.com/channel/UCAJcU9SesgVqsJ8M0l7zYrA?sub_confirmation=1
    https://www.youtube.com/watch?v=bdxYhW3blYk

Coşkun Ananınkinin Çok Pişmişinden Olsun | Hep Yek 2  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 14 Ekim 2025; 19:18:9 >

O kadar fakir ki fermente sucuğu ve organik yumurtayı havyar ile eşdeğer görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gariban çocuğuz fermente sucuklarla büyüyemedik malesef,90 larda bir ben fukaramışım market sucukları yedim ben,dumur oldum keşke eceviti diriltsek bizi tekrar zengin yapsa.

aileme fremente sucuk desem o ne be derler o derece fakirlik cahillik işte, 90 larda muhalif üyelerin beverly hills hayatı yaşamasına çok sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ekim 2025; 23:57:53 >

Gerek yok, rtenin döneminde herkes fermente sucuklar, lüks havyarlar falan yiyor. Şu anda süper zenginiz.

yooo hayat tipine kalıbına göre iyi eğitim kariyer meslek yapmazsan 3 kuruş maaşlık adamsan onları anca arada bir görürsün yada 5 yıldızlı otel reklamlarında görürsün vahşi kapitalizim hayat kimseye eşit adil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2025; 0:12:5 >

bence 100 yıllık cumhuriyet tarihimizin en sağlıksız ikinci dönemi birincisi AM in abd yardımı aldığı. İkincisi bu.

ellikiyi ucuz beyazla besleyip kendileri pahalı beyazı yiyor. Bunlarda burada şövalyelik yapıyor. Senaryo tam bu yazdığım kadar kısa ve net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 15 Ekim 2025; 0:10:54 >

Aynı şeyi akp öncesi dönem için diyemiyorsunuz ama. Böyle olsa cumhuriyet tarihinin en refah dönemi diye konular açmazdın, geçmişten krizler diye, ekonomik sorunlar diye bahsetmezdin.

geçmiş dönemler için 25 yıldır laf ediyorlar ama iş akp olunca vahşi kapitalizm, iyi eğitimli olun falan diyorlar. Bugün chp iktidar olsaydı burada destanlar yazıp laf ederlerdi.

Eğitimle alakası yok durumun. Ayrıca ülkede ünide bırakmadılar ki 1-2 üniversite hariç istesen bile eğitim alamazsın mesela buna değinmiyorlar.

Çünkü samimi değiller fanatik bunlar ciddiye alma.

Eğitim seviyesi artıkça oyları düştüğünü kendileri itiraf etti zaten. Şu anda da sokak röpörtajlarında akplilerin ne saçmalıklarla akpyi savundukları ortada.

serbest piyasa 400 de satan var 2000 nede satan var.

kalitesinden dolayı 2000 liği yiyorsan senin özel seçimin, hayatın o ben onu alamam kimsenin savunduğu yok.

kız kardeşim ispanyadan el kadar zeytinyağı getirdi abi bunu zenginler yiyor orada şişesi 150 euro dedi küçüğünü aldım dedi, tabi tadı değişikti aromalıydı güzeldi.

hayat çok çeşitli.

ayrıca sen kilosundanmı bahsediyorsun,kangalındanmı orası karışık? kim kilioyla sucuk alıyor? genelde 300-350 gramlık bir kangal alınıyor o ağır bir et türü zaten çok yenmez anca tosta arada bir yumurtaya.

ne zaman sucuk yesem zaten geceye kadar mideme taş gibi oturuyor zaten her gün yenecek bir et türü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2025; 0:59:8 >

Belli zaten, protein alamadığın, beslenemediğin için hiç gelişmemiş hücrelerin. O yüzden şu an olduğun şeysin.

evet 1.50 boyundayım minik serçeyim.

kliolarca sucuğu nasıi yiyon acaba her gün löp löp ha? fazla yemekte iyi değil gut olma bilader?  sucuk faydalı bir şey değil.

bana tosta bile ağır gelir midemi kaynatır anca ayda 1-2 defa koyarım ,sucuk alsak sürünür dolapta kaç defa küflenmiştir unutup atmışızdır çöpe,sizin gibi elitistik suçuk zevklerimiz yok malesef. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ekim 2025; 1:31:46 >
  • Arkadaşlar bu bimde kilosu 400 küsüre gelen sucuklardaki hikmet nedir bilen var mı. Kaliteli bir sucuğun 1000 tl den aşağı satılmadığı bu ortamda bu bilinen markalar bu sucukları nasıl üretiyor içine ne koyuyorlar acaba.

Eşim ve ben yaşıyoruz 2 çocuk 1 köpek var , ayda 4 kg sucuk tüketiyoruz ortalama hocam aylık olarak alıyorum ben

Ayrıca çocukluğumdan beri sucuk yerim kahvaltılar da midem yanmadı bugüne kadar , hatta şöyle diyeyim et vs yemezsem doymam ben. , 179 180 boyum var 80 kgyim 😂

Hanım 175 boyunda oda 50 55 kg vardır sorsam kavga çıkar şimdi 😂 onun da midesinin almadığını görmedim :)

Haftanın bir günü kırmızı , bir gün beyaz bir gün balık diğer günler karışık olarak yemek yeriz senelerdir böyle :)

fiyata gel 600tl kilo için çok hesaplı.

hemen almaya gidiyorum 10-20 kilo... asıcam balkona.. komşular çatlasın..

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.