CHP sucuğun kilosunu 600 TL yaptı 2000 i geçti
-
-
Geçen eylül-ekime kadar sucuk alırdım. Almıyordum o zamandan beri, şimdi hiç almam. Marketteki dandik sucukların 300-400 gram olanları bile 90-100 liradan açılışı yapıyor
_____________________________ -
15 kg sucuğu ne yapacaksın. Bağırsakların düğümlenir.
Her şey pahalandı.
_____________________________ -
3 kişilik bir aile olarak düşündüm hocam
3 öğünden günde 9 porsiyon ayda 270 porsiyon sucuk elde ederlerse günde 50 56 gram arası sucuk yiyebilir herkes
Ekmeği artık ek çalışma ile alırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2024 s400
2024 Q7 -
Altın suyuna batırıp fermante ediyorlar galiba sucuğu. 660 lira nedir la.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Valla bende şok geçirdim şaka gibi fiyatlar
Bugün hanımla bir rakı içelim birşeyler yiyelim dedik 2 kişi 3250 hesap ödedim 😂
Rakı , bonfile, sucuk , birde köfte , gerisi meze meyve salata 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2024 s400
2024 Q7 -
Millet baş eti yemeye başlamış hocam
2024 Q7 -
-
-
Nasıl bir döneme denk geldik hala şaşırıyorum
2024 Q7 -
Hadi eti geçtim sebze meyve de pahalı
İnsan hayatı dışında ucuz hiçbişiy yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Patates soğan yeriz diyorlardı onlarda pahalılaştı 😂
2024 Q7 -
660 liraya sucuk alma et al ye daha iyi. 90 liradan tavuk bonfile desen 7 kiloyu geçik göğüs eti alırsın. Hadi yarısı kadar dana eti al. Sucuk ne arkadaş. Bir kısmı baharat, yarısı yağ yarısı et... et de neresi. iyice şaşırdı millet kendini yemin ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mave®ick -- 20 Mart 2023; 1:0:24 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
Daha bi de seçilirse ekonomi politikasını devam ettirecekmiş diplomasız..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
Asgari Ücretin 8500 TL olduğu yerde Et fiyatlarının 200 TL olacağını mı düşündünüz cidden,nerede bu bolluk ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 20 Mart 2023; 1:22:36 >_____________________________ 2020 Range Rover Sport 2.0 PHEV 404 HP HSE Dynamic -
|
14 Mayıs yaklaştı ya, bütün başlıklarda ağlıyorsun. İstediğin kadar yırtın. |
|
Altın suyuna batırıp fermante ediyorlar galiba sucuğu. 660 lira nedir la.
|
|
Hadi eti geçtim sebze meyve de pahalı
İnsan hayatı dışında ucuz hiçbişiy yok |
|
millet önceden yurt dışından elektronik ürün getirirdi. şimdi sucuk filan getirecek sanırım... yurt dışına gidip gezmek ve türkiyeye dönme maliyeti türkiyede markete gidip alma maliyetinden ucuz olacak... onlar konuşur akparti yapar... hayaldi gerçek oldu.... |
Benzer içerikler
- erlik kimdir
- ömer aktaşöz hoca yorumları
- togg boykot mu
- nur tuğba aktay eşi kimdir
- züber sağlıklı mı
- en ucuz sıfır araba
- iphone 17 yurtdışı fiyatı
- turkcell numara değiştirme
- uçak kazaları
- icloud ücretleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt