Şimdi Ara

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
1
Favori
15.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai mi ? VW mi ?

Eğer bütçe 30.000TL kadar sa Hyundai ( istediği kadar dolu olsun )

Bütçe 50.000TL civarındaysa VW-Audi

Bütçe 50.000TL den fazla ise BMW-Mercedes-Volvo hakkını verecek arabalardır bence .

Şahsen 60.000TL yi Hyundai ' ye vermem .

300TL ye vakko gömlek almak yerine defacto gömlek almak gibi birşey bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arathorn

Evet arkadaşlar bugün itibariyle 2010 model trendline 105 hp dizel golfumu verip yerine 2012 i 30 dizel elite manuel almış bulunuyorum.Arcaım gelecek hafta tesli,m olacak ve manuel dizel i 30 performansını görüşlerimi yazacağim .görüşmek üzere

Hocam 2 yıllık aracı niye sattınız ki? Umarım 0 almamışınızdır onu. Arabaları 5-7 yıldan önce satmak ekonomik gelmiyor kulağa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferozsoy

quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: kenangumus

Bazı fotoğrafları karşılaştırdım. Golf 5 ile Yeni i30'un.

Galiba i30 golf 5'ten kopya çekmiş... İnanmayan incelesin.

Bu Çin, Kore vs in genetik kusuru galiba kopya çekmek... Herşeyin kopyasını yapıyorlar...

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

verdim golf'u aldım i 30 'u :)detaylar çok yakında

Hayırlı olsun ama yanlış yapmışsınız. Konuyu görür görmez kenan arkadaşımız geldi aklıma
    Evet yahu hatta 2 araçtada direksiyon aynı yerde. Farlarıda ön tarafta ikisinin. Ulan vitesin yeri bile değişmemiş. Ne boş adamlar var yaa

vallaha çok güldüm. ha bu arada aynı golf gibi bunu da 4 teker yapmışlar. ulen ne kopyacı bu hyundai yauvv

• Daha önce verildi mi bilmiyorum ama dikkatımı çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaLLkHaN1905

Hyundai mi ? VW mi ?

Bütçe 50.000TL den fazla ise BMW-Mercedes-Volvo hakkını verecek arabalardır bence .

Marka özentisi diyorum renktaş ben buna . 60.000 dediğin para rezil olmuş sen hala aklın 10 yıl öncede
  • Yanlış karar ama hayırlı olsun ginede.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Hyundai mi ? VW mi ?

Marka özentisi diyorum renktaş ben buna . 60.000 dediğin para rezil olmuş sen hala aklın 10 yıl öncede

Renktaş ben kesinlikle marka özentiliğine karşıyım. Ama markalarında marka olması çok zor ve daha da zoru marka olduktan sonra marka değerini korumaları bence. Ama 60bin TL para verip Hyundai'ye binmem , ikinci el A4 dizel ve 3.20 dizel alırım o paraya .

Hyundai dediğim gibi 40bin i hakeder ama 60bin çok fazla o marka için

• bi de korelilere tasarım hırsızı derler.

koskoca vw ceo su utanmasa kapıp götürecek arabayı, metrelerle ölçmeler falan.

buradaki fanatikler hala paralasın kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

i30 u aldığınızda arabaya bindiğinizi anlayacaksınız yıllarca neden at arabasına binmişim diye kendinize kızacaksınız.zira boşline golf ile at arabasının donanımları aynıdır.

siz i30 un özelliklerini keşfedene kadar zaten 1 yıl geçer

Golf 5 sürdüm, touareg sürdüm ikisininde ortak bir özelliği vardı sürüş zevki sıfırdı şahin sürmekten daha zevkli değildi. Touareg sürerken 70 km lik yolda sıkıldım, golf 5 ise facia sürüş zevki olarak tuzsuz yemek gibi sadece işlevi var. Alfa 156 bile eminim bütün vw lerden daha çok sürüş zevki verir. Neymiş plastik kalitesiymiş isterse altın kaplama olsun.

abi surus zevkini bize biraz acarmisin rica etsem? nasil bi zevk bu da ne touareg ne golf sana bu zevki vermedi? Cok merak ettim dogrusu! Ha i30 bu zevki kesin verir eminim

Bmw e 36, alfa romeo 156 gibi ucuz araçlarda bile bulunabilen zevktir, bu benim görüşüm 156 srümek touareg sürmekten çok daha zevkli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 4 Mayıs 2012; 17:51:53 >

• quote:

quote:

quote:

Hyundai mi ? VW mi ?

Renktaş ben kesinlikle marka özentiliğine karşıyım. Ama markalarında marka olması çok zor ve daha da zoru marka olduktan sonra marka değerini korumaları bence. Ama 60bin TL para verip Hyundai'ye binmem , ikinci el A4 dizel ve 3.20 dizel alırım o paraya .

neye göre 40 bin hakediyor Hyundai? Kıstasın ne?

• Ayrıca Vw iyi markadir lafım yok ama 1 aylık Hyundai kullanıcısı olarak bu markayı kucumseyenlerin arabadan anlamadığını iddaa ederim

Gercekten her yönüyle çok iyi marka Hyundai
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıvıcem

quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

VW grubu araçlar iyi araçlardır ama tıpkı Fenerbahçe gibi gereğinden fazla abartılan, gereksiz fanatiklik yapılan bir markadır.

Şu dünya da Audi yi bile VW den zayıf görenler gördüm ya daha ne diyeyim...

Vw yorumuna katılırım ama Fenerbahçe abartildigindan bile daha büyük dostum İnan bana

Hemde her yönüyle rakiplerinden çok ama çok üstün. Saymamı istermisin ?

Neden Galatasaray'ı 6-0 mı yendiniz ?

Yav he he....

Konuları saptırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 4 Mayıs 2012; 17:51:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Orijinalden alıntı: cıvıcem

quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

VW grubu araçlar iyi araçlardır ama tıpkı Fenerbahçe gibi gereğinden fazla abartılan, gereksiz fanatiklik yapılan bir markadır.

Şu dünya da Audi yi bile VW den zayıf görenler gördüm ya daha ne diyeyim...

Vw yorumuna katılırım ama Fenerbahçe abartildigindan bile daha büyük dostum İnan bana

Hemde her yönüyle rakiplerinden çok ama çok üstün. Saymamı istermisin ?

Neden Galatasaray'ı 6-0 mı yendiniz ?

Yav he he....

Konuları saptırmayın.

Aa pardon sizin uefa kupanızı unutmuştum.

Valla dostum son 10 yılda tüm branşların başarılarına bir bakarsan ne demek istediğini anlarsın

Ayrıca bu son süreçte taraftarın kulubü sahiplenmesi başka bir büyüklük bize göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru karar, güle güle kullanın
  • Benım aracım 1000km de cam tavanından tıkır tıkır ses gelıyorken (q3)

Ex-silver arkadasımın tavanından tık ses gelmedıgını soyluyor.(Tiguan)

Audide ki sıkıntı bu zaten o kadar ortak parca kullanıyorkı bazen vw nın aracı audının aracından ıyı cıkabılıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hyundai mi ? VW mi ?

Logo'su yeter bence . Önyargı diyebilirsiniz belki ama Hyundai bana güven vermiyor. Bu modellerinin bir 10 sene sonra kendini kanıtlayabileceklerine inanıyorum. İnsanlar uzun yıllar ve km. kullandıktan sonra ki yorumları görmek istiyorum.

1998 Passat High ( 249bin km. de sattık )
    2000 Bora Comf. ( 185bin km. de hala kullanıyorum)
    2001 Golf Comf. ( 135bin km. de kardeşim kullanıyor)

3 adet VW aracımız oldu , inanın hiçbirinde en ufak bir sıkıntımız olmadı . Benzin,yağ koyduk, filtreler temizlendi bu kadar .
    Yani bu arabalar bizim VW ci olmamıza yetti de arttı bile .
    Babam sıfır 2.0Tdi passat almayı düşünüyordu fakat aynı şekilde ona da 90 küsür bin TL yi VW'ye vereceğine 5,20D al dedim ve parasını hakeden bir araç aldığını düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hyundai mi ? VW mi ?

Logo'su yeter bence . Önyargı diyebilirsiniz belki ama Hyundai bana güven vermiyor. Bu modellerinin bir 10 sene sonra kendini kanıtlayabileceklerine inanıyorum. İnsanlar uzun yıllar ve km. kullandıktan sonra ki yorumları görmek istiyorum.

1998 Passat High ( 249bin km. de sattık )
    2000 Bora Comf. ( 185bin km. de hala kullanıyorum)
    2001 Golf Comf. ( 135bin km. de kardeşim kullanıyor)

3 adet VW aracımız oldu , inanın hiçbirinde en ufak bir sıkıntımız olmadı . Benzin,yağ koyduk, filtreler temizlendi bu kadar .
    Yani bu arabalar bizim VW ci olmamıza yetti de arttı bile .
    Babam sıfır 2.0Tdi passat almayı düşünüyordu fakat aynı şekilde ona da 90 küsür bin TL yi VW'ye vereceğine 5,20D al dedim ve parasını hakeden bir araç aldığını düşünüyorum.

Kazasız belasız güle güle kullanın. Logoya para vermeye devam edin o zaman.

1996 Felicia (0 aldım ama sattığım km yi hatırlamıyorum.)
    2000 Golf (30.000 de aldım. 68.000 de sattım. Çok sıkıcıydı)
    2004 Octavia (0 aldım. 45.000 de sattım)
    2004 Kia Rio (30.000 de aldım. 170.000 de sattım)
    2011 Kia Cerato (0 aldım. 35.000 de ve hala kullanıyorum)

Kia lardan o kadar memnun kaldım ki, benim Kiacı olmama yetti de arttı bile.

Babam Mercedes Vito kullanır. Ancak o da arabamı çok beğeniyor ve her fırsatta el koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 4 Mayıs 2012; 18:19:10 >

• quote:

2000 Golf (30.000 de aldım. 68.000 de sattım. Çok sıkıcıydı)

Kia lardan o kadar memnun kaldım ki, benim Kiacı olmama yetti de arttı bile.

Babam Mercedes Vito kullanır. Ancak o da arabamı çok beğeniyor ve her fırsatta el koyuyor.

Sıkıcı derken ? Arızası falan mı oldu da sıkıcı geldi ? İnan ben Bora ve Golf' ü o kadar zevkle kullanıyorum ki 5.20D sadece uzun yolda zevk veriyor,şehir içi insanı yoruyor geniş ve uzun olduğundan .

Vito mu ? Vito'yu Kia ya tercih etmesinin tek nedeni küçük ve şehir içinde kullanımının daha kolay olmasıdır bence. Arabanın rahatlığından falan olacağını zannetmiyorum.

Bir zamanların modası olan Sorento almak gibi bir hatamızda olmuştu ama Allah'tan özene bözene hafif mod yaptığımdan bir akrabamızın beğenmesi sonucu 15bin km de sattık ve kurtulduk ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaLLkHaN1905 -- 4 Mayıs 2012; 18:31:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

ya ben golfu savunmuyorum ki,
    ben diyorum ki hyundai iyi marka değil,
    i30 da iyi değildir,
    siz diyorsunuz hyundai iyi diğer markalar kadar iyi.
    kıyaslama yapın bakalım hyundai ile diğer markalarla
    citroen,vw,ford,fiat v.b.
    bu markalar içerisinde hyundai ancak fiat ile yarışır,
    diğerlerinin gerisindedir.
    bunun aksini iddia ediyorsanız fanatik olan sizlersiniz.
    ben vw ci değilim gördüğünüz gibi bindiğim araç c4.
    vw hayranı hiç değilim param olsa audi-bmw-mercedes-volvo gibi markalara veririp o parayı.
    ama citroene biniyorsam da aracımın ciğerini bilirim gelip burada vw'den volvo'dan iyi bi marka citroen demem sizler gibi.
    ben hyundai'yi çok fazla öne çıkartıp çok iyi bir marka gibi bu forumu okuyan insanları yanlış yönlendirmenize bozuluyorum.
    yoksa tercihtir kimisi i30 alır kimisi golf o alan kişiyi ilgilendirir.

Satış adetleri açısından dünyada Toyota, GM ve VW'den sonra gelen Hyundai firmasını bu kadar kötülediğine göre bir bildiğin vardır herhalde arkadaşım.

Gerçi bir türlü aktaramıyorsun bildiğini zira yazdıklarına somut bir kaynak gösteremediğin için ikna edemedin beni.

http://oica.net/wp-content/uploads/ranking-2010.pdf

Bu arada Fiat da çok ama çok başarılı bir markadır.

Tıpkı Hyundai gibi Fiat'ın da hakkını yiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.