|
. Ben: maalesef :( |
|

1 Mobil
Verdiğiniz oydan pişman mısınız?
|
. Ben: maalesef :( |
|
Katılıyorum hocam. Ben de pişmanım. Oy moy çok önemli değil ama bu adamlara güvendiğim için pişmanım. Daha seçim kampanyası yürütmeyi, halkın gözüne girmeyi beceremiyorlar ve kazanacaklarını sanıp muhalif tayfaya umut pompalıyorlar. Kendilerini yönetemeyen parti ülkenin başına gelse ülkeyi nasıl yönetecek belli değil. FETÖ unsurlarının tekrar peydahlanma ihtimali de var. AKP kesinlikle iyi değil gitmesi lazım ama CHPden adam olmaz, iktidar da olmaz. |
|
Daha önce de demiştim hâla savunuyorum. Halkın demokrasi ile istediği lideri seçebilme gibi bir özgürlüğü olduğunu düşünmüyorum. Türkiyeden bagimsiz butun dunyadakj seçimlerin gercek olmadığını ve formalite olduğunu düşünüyoru
|
|
oyuncular değişir oyun baki kalır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara parçası -- 7 Temmuz 2023; 23:3:35 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Temmuz 2023; 22:31:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
rezillik gerçekten |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 8 Temmuz 2023; 10:49:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Katılıyorum hocam. Ben de pişmanım. Oy moy çok önemli değil ama bu adamlara güvendiğim için pişmanım. Daha seçim kampanyası yürütmeyi, halkın gözüne girmeyi beceremiyorlar ve kazanacaklarını sanıp muhalif tayfaya umut pompalıyorlar. Kendilerini yönetemeyen parti ülkenin başına gelse ülkeyi nasıl yönetecek belli değil. FETÖ unsurlarının tekrar peydahlanma ihtimali de var. AKP kesinlikle iyi değil gitmesi lazım ama CHPden adam olmaz, iktidar da olmaz. |
|
Ankara 1. Bölge | 1. Tur İyi Parti + KK | 2. Tur KK Pişman değilim. Kaybettikleri için böyle koltuk kavgası vs çıktı, ama güç öyle bir şey ki zekeriya yapıcıoğlu ile sinan oğan’ı aynı masaya oturtabiliyor. Kk kazansaydı bu kavga gürültünün onda biri yaşanmazdı. Ben KK’nın kazanacağını, millet ittifakının da 2018’den çok daha fazla milletvekili çıkaracağını düşünmüştüm, yanılmışım. Ama karşımızdaki adamı da unutmamak gerek. Sahte videolarla, yalanlarla kampanya yürüten bir insan. Şu saatten sonra Chp’nin karizması çizildi, ne olursa olsun seçim kazanması zor bu kadro ile. Bu sebeple genel başkan KK olursa/Eİ olmazsa 2024 yerel seçimlerini boykot edeceğim. Not: İyi Parti’ye “stratejik oy” denen saçmalık yüzünden oy vermiştim, ama şimdi bakıyorum chp listesi genel merkez tayfası ile dolu, ne Sevgi Kılıç var ne de Fuat Yıldırım. Tip aday çıkarmamış, Zafer Partisini 1 sene nefessiz İmamoğluna salladığı için sevmiyorum, M*mleket Partisinde İp*k Özk*l aday… O zamanın şartlarında verebileceğim en mantıklı oyu vermişim sanırım. |
|