Şimdi Ara

Verdiğiniz oydan pişman mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Verdiğiniz oydan pişman mısınız?

(En Son Oy Tarihi: 18.07.2023)
Giriş

Ben: maalesef :(

• Katılıyorum hocam. Ben de pişmanım. Oy moy çok önemli değil ama bu adamlara güvendiğim için pişmanım. Daha seçim kampanyası yürütmeyi, halkın gözüne girmeyi beceremiyorlar ve kazanacaklarını sanıp muhalif tayfaya umut pompalıyorlar. Kendilerini yönetemeyen parti ülkenin başına gelse ülkeyi nasıl yönetecek belli değil. FETÖ unsurlarının tekrar peydahlanma ihtimali de var. AKP kesinlikle iyi değil gitmesi lazım ama CHPden adam olmaz, iktidar da olmaz.

• oyuncular değişir oyun baki kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara parçası -- 7 Temmuz 2023; 23:3:35 >

Aga babam beni kandırdı cezası var diye annem kullanmadı hala ceza bekliyoruz :( Bilseydim ben de oy kullanmzdım

• Bu oyunda rakip yok,kaybetmek yok. Muhalif kitle 4 yılda bir 2-3 ay umut bağlasın, arıza çıkarmasın diye yapılan sözde sayımlar var. Ülkenin neredeyse %75’i biliyor neyin ne olduğunu, durumun vehametini. Fakat kendilerini kandırmak istiyorlar, yenilikten korkuyorlar. Bunun sorumlusu da 20 yılda kin,nefret ve korkuyu böylesine yerleştirenler. Bu noktadan dönüş artık çok zor. Kişiler değişir,partiler değişir ama sistem artık baki gibi. Kaçan kurtarsın kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de demiştim hâla savunuyorum. Halkın demokrasi ile istediği lideri seçebilme gibi bir özgürlüğü olduğunu düşünmüyorum. Türkiyeden bagimsiz butun dunyadakj seçimlerin gercek olmadığını ve formalite olduğunu düşünüyoru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değilim, verdim ama biliyordum ki oy verdiğim şahıs gelse yine sıkıntıda olacaktık. Belki şuandan bir tık daha iyi olurdu ama belki, iki taraftada aşırı yobaz ve cahil insanlar var. Kafamı böyle şeylerle çok yordum ancak değişen hiçbir şey olmadı, ben de saldım. Isteyen gelsin yönetsin, biz lider falan seçemeyiz çünkü seçilebilecek liderleri halk çoktan eledi.

Ahmet amca ve Ayşe teyze ile Türkiyeye CB seçiyoz 

tayyip keşke 90 falan alsaydı belki utanırdı

• değilim. oy vermek benim demokratik hakkım ve kullanacağım tabiki verdiğim oydan niye pişmanlık duyayım ? sonuç istediğim gibi olmazsa halkın takdiridir yapacak bir şey yok kötü karar olduğu aşikar ama demokrasi de böyle işliyor.

Bir de adam kazandı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Temmuz 2023; 22:31:23 >
  • rezillik gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 8 Temmuz 2023; 10:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sıkıntı gelirse arkadaşım umursama Kafana şapkadan başka bişi takma

onu demek istedim auuuuuvv
  • Katılıyorum hocam. Ben de pişmanım. Oy moy çok önemli değil ama bu adamlara güvendiğim için pişmanım. Daha seçim kampanyası yürütmeyi, halkın gözüne girmeyi beceremiyorlar ve kazanacaklarını sanıp muhalif tayfaya umut pompalıyorlar. Kendilerini yönetemeyen parti ülkenin başına gelse ülkeyi nasıl yönetecek belli değil. FETÖ unsurlarının tekrar peydahlanma ihtimali de var. AKP kesinlikle iyi değil gitmesi lazım ama CHPden adam olmaz, iktidar da olmaz.

Pişman değilim. Kaybettikleri için böyle koltuk kavgası vs çıktı, ama güç öyle bir şey ki zekeriya yapıcıoğlu ile sinan oğan’ı aynı masaya oturtabiliyor. Kk kazansaydı bu kavga gürültünün onda biri yaşanmazdı. Ben KK’nın kazanacağını, millet ittifakının da 2018’den çok daha fazla milletvekili çıkaracağını düşünmüştüm, yanılmışım. Ama karşımızdaki adamı da unutmamak gerek. Sahte videolarla, yalanlarla kampanya yürüten bir insan. Şu saatten sonra Chp’nin karizması çizildi, ne olursa olsun seçim kazanması zor bu kadro ile. Bu sebeple genel başkan KK olursa/Eİ olmazsa 2024 yerel seçimlerini boykot edeceğim.

Not: İyi Parti’ye “stratejik oy” denen saçmalık yüzünden oy vermiştim, ama şimdi bakıyorum chp listesi genel merkez tayfası ile dolu, ne Sevgi Kılıç var ne de Fuat Yıldırım. Tip aday çıkarmamış, Zafer Partisini 1 sene nefessiz İmamoğluna salladığı için sevmiyorum, M*mleket Partisinde İp*k Özk*l aday… O zamanın şartlarında verebileceğim en mantıklı oyu vermişim sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.