Şimdi Ara

venicenin en güçlü türk guildi artık lv4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benm guildim 2 haftadır grade4 çok yakındada grade5 olacaız öyle yüksek lvllerimixde yok belirli bir yaş düzeyinin üzerindeyiz iş çıkışı stres atıyoruz

gerçekten böyle şeylere grk yok en güçlüyüz en şöyleyiz
    theempire-glamours-DxD gibi fulbotter guildlerin elite charlarını kıskansakta
    sadece stres atmak için oynanır oyun

bu arada 42lvl+5+6 bow arıyorm ve 38lvl+5crt6 bow satıyorm

HTC Desire S Kullanıcılar Kulübü
  • UniqueTurks Guildi olarak Tüm Türk Guildleriyle yardımlaşmaya hazırız. Herkese iyi oyunlar.

The Soul Of BMW.
    oguzates, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
    ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • Selam Arkadaşlar OSMANLI Guildi Kurucusu

bu en buyuk en kucuk olayı canımı sıkıyo...

nedense bazı ınsanlar çalısmak yerıne gosterıyada bı polemık arıyolar...
    su forumda ugrastıgı kadar oyunda ugrasmayan adamlar bunlar. olay artık uzamasın istiyorum
    ıkı taraf ıcınde bu yazı yazıldıgında haberım yoktu. boyle sacma olaylara gırmek bıze yakısmaz gercek buyukluk gucluluk kriterlerim bunlar degıldır. Buyuk olan buyuklugunu bellı etmeyendır.

Bizden bır arkadas yapmıs bı hevesle acıklama uzatmaya gerek yok bı oyun ıcın bu kadar muhabbet fazla...

benı uzen elin ecnebileri gül gibi geçinirken biz türkler bir birimizin acklarını yakalamak icin caba sarfedıyoruz..
    birde bi oyun bukadarda ciddiye alınmaz arkadaslar . birbirimizi kırmaya gerek yok.

herkese iyi oyunlar... ottoman tr ye saygılar ... :)))

OSMANLI GUILDI ADINA :

OSMANLI guildinde ilk sart saygısızlık ve kufur yasaktır amac dostluktur. her turlu turke elımızden geldıgı kadar yardım ederız.

Bundan sonra kimse OSMANLI guildi adını kullanarak acıklama yapmasın ... bu artık OSMANLI yasaklarından bırıdır...

• bende guildimi yazim
    Ravens
    tamamen türk guildidir ayrıca lvl4

oyunu stres atma için oynayan seviyeli arkadaşları bkleriz
    ayrıca master hariç hepimiz KOda 65+ charları ya satıp ya bırakıp geldik

yaşasın antiKO

HTC Desire S Kullanıcılar Kulübü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silent_King

Selam Arkadaşlar OSMANLI Guildi Kurucusu

bu en buyuk en kucuk olayı canımı sıkıyo...

nedense bazı ınsanlar çalısmak yerıne gosterıyada bı polemık arıyolar...
    su forumda ugrastıgı kadar oyunda ugrasmayan adamlar bunlar. olay artık uzamasın istiyorum
    ıkı taraf ıcınde bu yazı yazıldıgında haberım yoktu. boyle sacma olaylara gırmek bıze yakısmaz gercek buyukluk gucluluk kriterlerim bunlar degıldır. Buyuk olan buyuklugunu bellı etmeyendır.

Bizden bır arkadas yapmıs bı hevesle acıklama uzatmaya gerek yok bı oyun ıcın bu kadar muhabbet fazla...

benı uzen elin ecnebileri gül gibi geçinirken biz türkler bir birimizin acklarını yakalamak icin caba sarfedıyoruz..
    birde bi oyun bukadarda ciddiye alınmaz arkadaslar . birbirimizi kırmaya gerek yok.

herkese iyi oyunlar... ottoman tr ye saygılar ... :)))

OSMANLI GUILDI ADINA :

OSMANLI guildinde ilk sart saygısızlık ve kufur yasaktır amac dostluktur. her turlu turke elımızden geldıgı kadar yardım ederız.

Bundan sonra kimse OSMANLI guildi adını kullanarak acıklama yapmasın ... bu artık OSMANLI yasaklarından bırıdır...

Bu adamın hep yanındayım.Sırf bu dili yüzünden

OTTOMAN_TR (MASTER)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.