Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ATHENS'İN EN İYİ GUİLDİ SİZCE KİMM_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar athens serverında en iyi guild hangisi sizce_???

arkadaşların söyledigine göre OSMANLI diyolar nedir_?

• bilmiom
  • bende
  • kim kim kim???

OSMANLI mı???

euheueh yarıldım
  • athenste turkler dağılmış durumda oyle en iyi guild yok en yuksek lvlliler bir araya toplanırsa en iyi guild o olur.Gerçi yabancılarda da aynı onlarda dağılmış durumda athenste durum biraz karışık
  • athensin 2. şehirdeki en iyi guildi antraxs_tr dir .
    3. şehire hiç gitmedim bilmiyom orda daha iyi guildler vardır elbet lvl 50 60 falan adamların oldugu guildler
  • quote:

Orjinalden alıntı: thsn_can

athensin 2. şehirdeki en iyi guildi antraxs_tr dir .
    3. şehire hiç gitmedim bilmiyom orda daha iyi guildler vardır elbet lvl 50 60 falan adamların oldugu guildler

o da güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    19 yıl önce açıldı
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thsn_can

NASIL NASIL NASIL.1 YAŞIMA DAHA GİRDİM.

• quote:

thsn_can Tarih 2 Haziran 2006; 18:39:20

Vallah bab ben dedigin o guildi hiç duymadım gormedimde
  • DooMSdaY lvl 4 // % 25 GP.. // 34 üye //68-62-55-54-52-51-51-50 vs lvl
  • hıcbır serverda guclu bır turk guıldı olmaz bence cunku Mr_Smith daha oncede solemıstı burda herkes bır bırının kuyusunu kazıyor.. ayrıca herkes kendıne guıld ıcersınde bır grup olusturoyor daha sonra her hangı basıt bır nedenle bu gruplar bolunuyor birde bızım turklerdekı kucukler tam yamyam gıbı davranıyo ben athenstekı lvl yuksek arkadasların cogunu tanıyorum kımı sı ıle muhabbetım var kımı sı ıle yok zaten kendı aralarında anlasamıyorlar ınt ve str yuzunden bıle forumda bırbırlerını bozmaya calısıyorlar bırde soyle bırsey daha var guclu bır guıld kurma asamasına gırıldıgını dusunelım kım master olcak olan kısıyı her kes kabul edebılcekmı mechul .. bu benım dusuncem belkıde soledıklerımı asmıs kısıler cıkıp bu oyunda gucumuzu gosterelım dıyenler cıkabılır ve bende boyle bırsey olmasını ısterım bırdesu var gunde en az sukadar online ola bılme muhabbetı one kardfesım yaa herkesın evınde pc yok herkesın parasaıda olmayabılır bunuda asmak gereklı .. bırı osmalı guıldı falan demıs onların cogundan hıcbırsey cıkmaz aralarında varsa dogru duzgun bırkac ınsan onlarda bır an once cıkmalı o guıldden ben onlardan bır kacı ıle oyun ıcersınde tartıstıgım ıcın onların agırlıgını cozdum.. genel anlamda fıkrımı soleyım oyunun bence en guclu guıldının crazykıdsler olabılecegını dusunuyorum ama 1 aydır pek oyundan sogudugum ıcın oynammıyordum belkı dahada guclu bır guıld olabılır buarada sunu soleyen cıkabılır burda enguclu turk guıldını konusuyoruz dıe bunu dusunenlerde artık kusura bakmasın yazdık artık herkese kolay gelsın

• quote:

Orjinalden alıntı: _THE_

hıcbır serverda guclu bır turk guıldı olmaz bence cunku Mr_Smith daha oncede solemıstı burda herkes bır bırının kuyusunu kazıyor.. ayrıca herkes kendıne guıld ıcersınde bır grup olusturoyor daha sonra her hangı basıt bır nedenle bu gruplar bolunuyor birde bızım turklerdekı kucukler tam yamyam gıbı davranıyo ben athenstekı lvl yuksek arkadasların cogunu tanıyorum kımı sı ıle muhabbetım var kımı sı ıle yok zaten kendı aralarında anlasamıyorlar ınt ve str yuzunden bıle forumda bırbırlerını bozmaya calısıyorlar bırde soyle bırsey daha var guclu bır guıld kurma asamasına gırıldıgını dusunelım kım master olcak olan kısıyı her kes kabul edebılcekmı mechul .. bu benım dusuncem belkıde soledıklerımı asmıs kısıler cıkıp bu oyunda gucumuzu gosterelım dıyenler cıkabılır ve bende boyle bırsey olmasını ısterım bırdesu var gunde en az sukadar online ola bılme muhabbetı one kardfesım yaa herkesın evınde pc yok herkesın parasaıda olmayabılır bunuda asmak gereklı .. bırı osmalı guıldı falan demıs onların cogundan hıcbırsey cıkmaz aralarında varsa dogru duzgun bırkac ınsan onlarda bır an once cıkmalı o guıldden ben onlardan bır kacı ıle oyun ıcersınde tartıstıgım ıcın onların agırlıgını cozdum.. genel anlamda fıkrımı soleyım oyunun bence en guclu guıldının crazykıdsler olabılecegını dusunuyorum ama 1 aydır pek oyundan sogudugum ıcın oynammıyordum belkı dahada guclu bır guıld olabılır buarada sunu soleyen cıkabılır burda enguclu turk guıldını konusuyoruz dıe bunu dusunenlerde artık kusura bakmasın yazdık artık herkese kolay gelsın

oyundaki nickini merak ettim yazar mısın?

• Güçten kastınız ne anlamadım.
    DooMSdaY in özelliklerini yazdım. sizce zayıf mı.
    Bizde dilenme .. küfür vs. olmaz. item . para sıkıntısı olmaz. içerde dışarda efendi olunur. yanlış yapan uyarılır bir kez. devamında yollanır. 35 kişi full.. hepside seçkin.
    Ergenlik tripleri olmasın balıkcı kavgaları olmasın diye yaş sınırı var.
    Beyefendiliğini kanıtlamış bi kaç istisna hariç 20+ yaş herkez. lvl sınırı yok ama düşük lvl de pek yok.
    Tam bi paylaşım söz konusun.. herkez elinden geleni yapıyor büyük bi içtenlikle..
    Kimseden zorla bişey alınmaz. Ame herkez bişeyler verebilme için yarışır birbiriyle. Eşitlik yok herkez eşit güçte olmadığı için. Adalet var. . online süresi kriteride yok.. Bi ara item mall ıda yasaklamıştım. durumu olmadığı halde özenip sıkıntıya girmesin çocuklar diye. Kervan sadece can sıkıntısından yapılır.. Para istemekten çekindiği için kervan yapana kızarım.. Yani bi anlamda para için kervanda yasak sadece spor olsun diye takılırız sıkıldıkca. 70 lvl de 1 lvl de aynı ... çünki her char bir insanı temsil ediyor.. 35 kişinin tamamı efendiliğini dürüstlüğünü kanıtlamış kişiler kimsenin lvl ine . guild e yaptığı katkıya bakılmaz. hesap tutulmaz. İstenem kriterler var hepsinde çünki. Vs. Vs. Vs.
    Şimdi tekrar soruyorum güçten kastınız ne ?...

• ben antrax_TR guildine girdim ve sonra çıktım! gerçekten kötü bir guild...
    ben girdiğimde level 1 di şimdi bilmiyorum ve çoğunlula hiç online oyuncu olmuyoduuu
    athens in en iyi guildi TurK_WaRiorS tur (kendi kurduum guild)
  • bilenbilir ; sanırım tahmin ettiğim kişisin... Bence athensde türk guildleri arasında en iyi olan doomsday... zaten diğer türk guildlerine baktığımız zaman 50+ adam sayısı ya hiç yok ya da 1-2 tane... doomsdayin oyuncu kapasitesi ve kalitesi bakımından en iyisi olduğuna inanıyorum...

avkan ; cevap4iver guildi türk guildi deil... bosna hersek li yandaşlarımızın guildi... ayrıca senin bahsettiğin gibi aşırı bir kapasiteleri yok.. normal guildler arasındalar...

anelka_tr ; tabi tabi en iyisi senin guildin...
  • lethe oyundakı yenı adım SlaVery yenı bır char ıle yenıden dondum bence sılkroad kadar guzel bır oyun yok hele su yenı yenı seyler eklenınce dahada guzel olucak
  • Athen'sta en iyi guild kim bilmiyorum amma velakin bildiğim bir$ey varkin birçok guild'in Netwarrior's guildine kar$ı olduğu...Ve bu adamlar tek ba$ına 10 ki$inin arasında dalmaktan korkmayan elemanlardan olu$uyor...Genelde hepsi Thief olarak takınıyor.Her gece DW South Gate önünü karı$tırmaktan da çekinmiyorlar...Tabi bizde LvL 60+ üstü bol bol PVP izlemi$ oluyoruz.
  • bende o Passion denen kızdan nefret ediyorum.Elin kızı gelip oyuna giriyor bogur boguruyor:kendileri bana kıl olur biraz türk çenesiyle konuşunca her lafına dirrrekman ince kazıklar sokunca gordugu yerde laf atıyor sonra lafı yiyor gidiyor.NW'nin yalan yok yuzde 90ı botcu hepsi bot kullanıyor.Yoksa full str blade bitanesi butun skiller full imkanı yok.Bu adam 70 olacak bide ustune butun skilleri fullicek 1 ay sonra olsa amenna şimdi imkansız.Zaten bide CrazyKidz var ben onlara CrazyBitches diyorum Onlarında lvl 70 olanlarının hepsi botçu anlamadıgım botu saniyeinde buluyorlar emeklerini alkışlamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilenbilir

DooMSdaY lvl 4 // % 25 GP.. // 34 üye //68-62-55-54-52-51-51-50 vs lvl

orda master osman_lee mi
    bildiğim oda lv70 oldu msnden öyle söylemişti cowboy lan dalınca yatıramıyacağımız yok demiştiki bencede haklı
    süper bir guild
    tebrik ederim
  • Netwarriors'ı ben de hiç tasvip etmiyorum.Guild elemanlarının birçoğu çevredeki insanları ve ırkları a$ağılar derecede konu$uyorlar...Zaten hepsi Athen's'ın en iyi guildiyiz havasında ve her gece bunu global'den söylemekten de bıkmıyorlar...Bot kullandıkları hakkında kesin bi bilgim yok ama çoğu ki$i özellikle Cave'de bot kullanırken gördüklerini iddia ediyorlar...CrazyKids'de a$ırı farklı değil...Geçen bunların elemanlarından biri DW'de ortalıkta dola$ıp "Who Wants a Guild War" deyip deyip duruyordu...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.