Şimdi Ara

Veli Dilekçesi İle İzin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün gidemedim rapor da yok elimde bu şekilde izinli sayılıyormuş galiba. Nasıl olacak ?

• Biz sınıfca aldık. Sikinti cikmiyor. Sen okula dilekce veriyosun, okul velini ariyor teyit ettiriyor. Eger velin sorun cikarmazsa veriyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revogame

Biz sınıfca aldık. Sikinti cikmiyor. Sen okula dilekce veriyosun, okul velini ariyor teyit ettiriyor. Eger velin sorun cikarmazsa veriyolar.

Nasıl yazılıyor ? 3 gün gidemedim bu hafta. Pazartesi, salı ve çarşamba için gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 24 Ekim 2013; 10:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Biz sınıfca aldık. Sikinti cikmiyor. Sen okula dilekce veriyosun, okul velini ariyor teyit ettiriyor. Eger velin sorun cikarmazsa veriyolar.

Nasıl yazılıyor ? 3 gün gidemedim bu hafta. Pazartesi, salı ve çarşamba için gerekiyor.

Valla dilekceyi hatirlamiyorum, siniftaki bi arkadas hazirlamisti galiba. Sen bi mudur yardimcisiyla konus istersen. Bu arada gecmis tarihler icin veli raporu belki sikinti olabilir. Biz bayramdan once bu hafta icin izin almistik, toplam 18 gun tatil yapiyoruz.

• Ben geçen gün müdür yardımcısının yanındayken bir velinin izin alma olayına denk geldim. Velin müdür yardımcısına izin almak istediğini söylesin. Yardımcı bir kağıt çıkarıp verecek onu doldurması gerekli. Adın soyadın, okul numaran ve sebebini yazıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Ben geçen gün müdür yardımcısının yanındayken bir velinin izin alma olayına denk geldim. Velin müdür yardımcısına izin almak istediğini söylesin. Yardımcı bir kağıt çıkarıp verecek onu doldurması gerekli. Adın soyadın, okul numaran ve sebebini yazıyorsun.

Evde yazdırıp götürsek olmuyor mu ? Dilekçedeki numaradan veliyi arıyorlarmış galiba.
  • quote:

quote:

quote:

Valla dilekceyi hatirlamiyorum, siniftaki bi arkadas hazirlamisti galiba. Sen bi mudur yardimcisiyla konus istersen. Bu arada gecmis tarihler icin veli raporu belki sikinti olabilir. Biz bayramdan once bu hafta icin izin almistik, toplam 18 gun tatil yapiyoruz.

Kendimiz hazırlıyoruz yani birinden kağıt almıyoruz. Tarihi farklı atsak bir sorun olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Ben geçen gün müdür yardımcısının yanındayken bir velinin izin alma olayına denk geldim. Velin müdür yardımcısına izin almak istediğini söylesin. Yardımcı bir kağıt çıkarıp verecek onu doldurması gerekli. Adın soyadın, okul numaran ve sebebini yazıyorsun.

Evde yazdırıp götürsek olmuyor mu ? Dilekçedeki numaradan veliyi arıyorlarmış galiba.

Oluyor hocam ayni olay az o once başıma geldi son açtığım konuya bakabilirsin.Az oNCe konustu abim mudurle dilekçe yazip ogrenciyle gonderin dedi ama benimki bugun icin.Gecmis gunler ixin bilemem

İyi o zaman tarihi farklı atıp 3 tane ayrı dilekçe yazsam olur diye düşünüyorum

• Evet,işe yarıyor. 5gün denedim onaylıyorum

• Benimde 2 gün 5 falan olursa yazarız

• Bir kağıda"...... müdürlüğüne, Velisi bulunduğum .... no'lu ....... isimli öğrenci ...... günleri rahatsızlığından dolayı okula gelememiştir.İzinli kabul edilmesini arz ederim." tipi bir yazı yazın ben aldığımda böyle hazırlamıştım bir sorun çıkmadı yani bir kağıt falan almana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Bir kağıda"...... müdürlüğüne, Velisi bulunduğum .... no'lu ....... isimli öğrenci ...... günleri rahatsızlığından dolayı okula gelememiştir.İzinli kabul edilmesini arz ederim." tipi bir yazı yazın ben aldığımda böyle hazırlamıştım bir sorun çıkmadı yani bir kağıt falan almana gerek yok.

Bugünün tarihiyle dilekçe yazıp geçen güne izinli sayılabiliyor muyuz ?

Birde kime veriyoruz dilekçeyi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 24 Ekim 2013; 11:32:31 >
  • Bildigim kadariyla devamsizliktan once vermen gerekiyor dilekceyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clarity.

Bildigim kadariyla devamsizliktan once vermen gerekiyor dilekceyi.

O gün rahatsız olacağımı nasıl bilebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Evet,işe yarıyor. 5gün denedim onaylıyorum

5 gün önce mi verdin dilekçeyi ? Benim gitmediğim günlere vermem gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Clarity.

Bildigim kadariyla devamsizliktan once vermen gerekiyor dilekceyi.

O gün rahatsız olacağımı nasıl bilebilirim ?

Rahatsizlara rapor aliyorsun
    Diger mazeretlere onceden dilekce vermen lazim. Bizde boyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Evet,işe yarıyor. 5gün denedim onaylıyorum

5 gün önce mi verdin dilekçeyi ? Benim gitmediğim günlere vermem gerekiyor.

Yok önce gitmedim,donra verdim. 5gğn gitmedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Bir kağıda"...... müdürlüğüne, Velisi bulunduğum .... no'lu ....... isimli öğrenci ...... günleri rahatsızlığından dolayı okula gelememiştir.İzinli kabul edilmesini arz ederim." tipi bir yazı yazın ben aldığımda böyle hazırlamıştım bir sorun çıkmadı yani bir kağıt falan almana gerek yok.

Bugünün tarihiyle dilekçe yazıp geçen güne izinli sayılabiliyor muyuz ?

Birde kime veriyoruz dilekçeyi ?

Ben sonra vermiştim ama okuldan okula değişebilir bilemeyeceğim ben dönemin müdür yardımcısına vermiştim geçen hafta

• Dilekçeyi verdim kabul ettiler. Bizim okul kabul ediyor.
  • hocam bende bugün gidemedim nasıl yazıcaz dilekceyi tam olarak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.