Şimdi Ara

Vel'koz Sup Oynayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CC manyağı skilleri sağolsun bence Brand, Zyra gibi apc suplardan çok daha başarılı.

Yanlız Build' i ile ilgili emin olamıyorum mid de genelde ilk Morellonomicon çıkılırken, sup da Liandry's çıkıyorlar. Sup oynarken daha az mana gerektiği için sanırım. Void Staff alanda çok Liandry's den sonra.

Ben Morellonomicon u cdr dan dolayı tercih ediyorum ama çokda emin değilim.

• Çop midde pynarım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Çop midde pynarım daha iyi

Yapıcı ve bilgilendirici cevap için teşekürler. TR serverı senin gibi engin oyun bilgisine sahip olanlar sayesinde bütün dünyada kıskançlık ve hayretle izleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Çop midde pynarım daha iyi

Yapıcı ve bilgilendirici cevap için teşekürler. TR serverı senin gibi engin oyun bilgisine sahip olanlar sayesinde bütün dünyada kıskançlık ve hayretle izleniyor.

Teşekkür ederim hocam

• Velkoz ilk çıktığında bile support oynuyordum hala oynarım:) Frost queen en başta idare ediyor gibi mana kullanımında. Genelde oyuna göre ilk Liandary ya da Morello çıkıyorum. Sırası değişiyor ama ilk ikisini çıkıyorum. Morello önemli bence, cooldown açısından hayati zaten ionia boot çıkılmıyorsa. Mana yenilenmesi de iyi, çünkü sürekli skill spamlemek durumundasın. Oyun ortalarına doğru mana yetmiyor bana, fight başlamadan önce fight sırasında ve herkesi base'e gönderene kadar beklediğimden olsa gerek:) Pasifi de gerekli, takımdaki ad carry'e Executioner's calling alması için yalvaracağıma Morello çıkarım kafam rahat.

Liandary pasifi çok etkili oluyor velkozdaki cc sayesinde.

Sonrasında karşıyi kanser etmek istenirse rylai çıkılabilir. Rabadon çıkmıyorum genelde void staff daha kullanışlı geliyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 18 Mart 2017; 11:16:43 >
  • ben sup zyra oynuyorum velkoz denemedim.zyra da çok iyi hasarı olsun kitle kontrolü olsun rakibi bezdirebiliyorsun.
  • Vel'Koz deneyenler Xerath da deneyebilirler. Çok sağlam oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Morello çok gereksiz, destek için çok pahalı bir eşya.
    Çoğu mage supportların yeteneklerinin taban hasarı yüksek olduğu için büyü nüfuzu tercih ediliyor, kaldı ki soloqda supportta oynanmaların nedeni de bu.
    Lanetli maske + ayakkabı mavi supportla keşiftaşının birleşmişi adı her ne zıkkımsa. Rün + kabiliyet ile zaten büyü nüfuzun 50 civarı oluyor, karşı carrylerin rünlerle en fazla 42 büyü direnci olduğunu farz edersek o şampiyonlara true damage atmış gibi hasar veriyorsun.

Liandry da zaten ap ile hasar çıkmayacağın için sana sabit bir dps kaynağı sağlıyor tek başına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.