Şimdi Ara

Vectra kullanmış veya kullananlar bir yardımcı olabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın baskı-balatasını değiştirmem gerekiyor. Serviste 1300 lira fiyat istiyorlar. Bende kendim alıp sanayide taktırmaya karar verdim.

Şimdi bu ürün için serviste kullanılan üründür yazmışlar ama nasıl güvenebilirim? Bilen var mı bu marka iyi midir?
    http://www.opelgm.com/Opel-Vectra-C-16-Ecotec-Twinport-Debriyaj-Seti-Takviyeli-Baski-Balata-SACHS,PR-6251.html

Birde herkes sanayi de yaptırma bir yeri tamir ederken diğer yerleri bozar diyor bu yüzden iyi usta bulmak gerek. Eskişehir'de bu işi iyi yapan tanıdığınız bir usta var mı?

Yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 12 Şubat 2015; 20:20:06 >

• 1300lirami yuh artik. İyice abartiyor adamlar fiyati. Disarida yaptir usta. Umarim duzgun birini bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel serviste 400-500 liraya halledilir hocam servise gitmeye gerek yok
  • Ne yazık ki aracınızın balata seti ve rulmanı ayrı satılıyor, bazı araçlarda rulman tek başına aşırı pahalı olabiliyor misal sizin araçta. O yüzden tam set almanız daha karlı olur içimnde rulmanıyla o da o siteye göre 320 lira. Buna en az 250-300 işçilik ekleyin. Toplam 600 veya yukarısına mal olur diyorum. Baskı balata değişiminde çok fazla parça söküldüğünden işçiliği çok tutuyor. Ama servisin yarı fiyatına yaptırırsınız hiç de öyle orasını burasını bozmazlar. Bunu diyenler sanki 2015 s600 sürüyorlar da usta bozsun. Vectra yıllardır bilinen, piyasada oturmuş usta. Servisteki usta neyse sanayide de öyle usta. Benim arkadaşım dolayısıyla tanışıp aracımın bakımlarını yaptırdığım bir ustam var memnunum. Daha önce baskı balata değiştirtmedim ama, bakımdan memnun kaldım çok da cüzi fiyata halletmiştim. İsterseniz akşam bakıp bilgilerini vereyim. ÖZel servis sanayi kadar ucuz olmaz ama içim rahat etsin derseniz özel servisten de fiyat alanilirsiniz. Tahminim 900 lira çekerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Ne yazık ki aracınızın balata seti ve rulmanı ayrı satılıyor, bazı araçlarda rulman tek başına aşırı pahalı olabiliyor misal sizin araçta. O yüzden tam set almanız daha karlı olur içimnde rulmanıyla o da o siteye göre 320 lira. Buna en az 250-300 işçilik ekleyin. Toplam 600 veya yukarısına mal olur diyorum. Baskı balata değişiminde çok fazla parça söküldüğünden işçiliği çok tutuyor. Ama servisin yarı fiyatına yaptırırsınız hiç de öyle orasını burasını bozmazlar. Bunu diyenler sanki 2015 s600 sürüyorlar da usta bozsun. Vectra yıllardır bilinen, piyasada oturmuş usta. Servisteki usta neyse sanayide de öyle usta. Benim arkadaşım dolayısıyla tanışıp aracımın bakımlarını yaptırdığım bir ustam var memnunum. Daha önce baskı balata değiştirtmedim ama, bakımdan memnun kaldım çok da cüzi fiyata halletmiştim. İsterseniz akşam bakıp bilgilerini vereyim. ÖZel servis sanayi kadar ucuz olmaz ama içim rahat etsin derseniz özel servisten de fiyat alanilirsiniz. Tahminim 900 lira çekerler.

Bir de özel servise sorayım o zaman hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.